PC Alfaspeler

Thank you for playing the Rainbow Six Siege Alpha

  • 0

    Niveau

  • 0

    Kills/gedood

  • {{d}}d {{h}}h {{i}}m {{s}}s

    Gespeeld

Hoogtepunten

Map Rotate Thumb

Veranderingen in de Map Rotatie in Seizoen 3

Aankomende wijzigingen in map rotatie, pools en enkele aanpassingen.

24-08-201712:00 PM

Meer info

Nieuwste artikelen

Map Rotate Thumb

Veranderingen in de Map Rotatie in Seizoen 3

Aankomende wijzigingen in map rotatie, pools en enkele aanpassingen.

24-08-201712:00 PM

Meer info

R6-FreeWk-News-Thumbnail-EMEA

Gratis weekend voor PC, PlayStation 4 en Xbox One!

Zit je al een tijdje te wachten op een kans om samen met je vrienden binnen te vallen? Speel het hele weekend van 24 t/m 27 augustus!

22-08-201706:28 PM

Meer info

Lesion Thumb

Operatie Blood Orchid – Operator: Lesion (雷)

'Doe waar je goed in bent. Als je geluk hebt, ben je niemand tot last.'

21-08-201712:00 PM

Meer info

Operators

Echo

Masaru Enatsu, een wonderkind op het gebied van robotica, groeide op in Suginami. Om de beperkingen van langeafstandswapens te omzeilen heeft Echo Yokai gemaakt, een onbemand zwevend voertuig. Deze unieke drone is uitgerust met een akoestisch apparaat dat een sonische schok kan genereren die alle doelwitten binnen bereik desoriënteert.

Hibana

De in de Japanse stad Nagoya geboren en getogen Imagawa is een expert op het gebied van doordringen in zeer risicovolle gebieden. Als begenadigd beoefenaar van de oosterse vechtkunst begon ze op haar 18e aan haar politieopleiding. Haar X-KAIROS vuurt explosieve pellets af die van een afstand tegelijkertijd tot ontploffing worden gebracht.

Caveira

De onverschrokken veldagent Taina 'Caveira' Pereira staat bekend om haar genadeloze ondervragingstechnieken. Caveira’s roofdierachtige sluiptechniek, de 'Lichtvoetige', stelt haar in staat haar prooi bijna onhoorbaar te observeren, tot ontsnappen niet meer mogelijk is.

Capitão

Vicente 'Capitão' Souza groeide op in Nova Iguacu net buiten Rio de Janeiro. Hij werd na de middelbare school al snel ingelijfd bij de Cooredenadoria de Recursos Especiais (CORE). Met zijn tactische kruisboog TAC Mk0 kan Capitão twee soorten munitie afvuren: verstikkende pijlen en kleine rookgranaten.

Blackbeard

Blackbeard ziet de SEALs als een perfecte mix van mentale en fysieke eigenschappen en probeert deze ook bij zichzelf te blijven verbeteren. Hij gebruikt het Transparant Wapenschild, welke hem beschermt tegen impact en zwaar vuur.

Valkyrie

Valkyrie is geselecteerd als één van de eerste vrouwen voor de SEALs training. Uitgerust met de "Black Eye", een snel in te zetten camera welke het hele team voorziet van live videobeelden voor een tactisch voordeel.

Buck

Sebastien Côté is een pragmaticus die houdt van eenvoudige mechanische apparaten. Hij gebruikt de Skeleton Key, een onder de loop gemonteerde shotgun kaliber 12, die hem in staat stelt om snel binnen te breken en op vijanden te richten.

Frost

Frost is een nauwgezette planner en strategische waarneemster wiens voornaamste bondgenoot haar geduld is. Ze opereert als een toegewijd jaagster, die gebruikt maakt van haar Sterling Mk2 LHT om haar vijanden te overmeesteren en te verwonden.

Glaz

Timur Glazkov is een zeer bedreven scherpschutter die ervaring heeft opgedaan tijdens het Georgisch-Ossetisch conflict en jarenlang als bewaker van vips werkte. Als sluipschutter van Rainbow heeft hij de meeste ervaring met afstandswapens.

Fuze

Shuhrat Kessikbayev groeide op in een militair gezin in Samarkand, Oezbekistan. Vlak voor de val van de Sovjet-Unie verhuisde hij echter naar Rusland. Hij is een ervaren klusser en techneut die zich meer op zijn gemak voelt bij machines dan bij mensen.

Kapkan

De in Kovrov geboren en getogen Basuda is de zoon van fabrieksarbeiders. In de hoop te ontsnappen aan een loodzwaar leven in de fabriek, solliciteerde hij bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en werd hij prompt naar een klein havenstadje aan de Barentszzee gestuurd. Basuda veranderde in deze periode in de Noordpoolcirkel in een bedreven jager en vallenzetter.

Tachanka

Alexsandr Senaviev is een iconoclast die opgroeide in een gezin van het Rode Leger in de tijd vóór de glasnost en is altijd geïnteresseerd gebleven in sovjetmachines en -wapens. Tijdens operaties gebruikt hij een opvallend, vintage machinegeweer dat hij met veel liefde heeft gerestaureerd en onderhouden.

Jäger

De ervaren Marius Stricher vocht voor de GSG9 tegen piraten in de Indische Oceaan en was actief als helikoptermonteur en technologisch adviseur. Hij kan gebieden beveiligen tegen explosieven uit de lucht met zijn actieve verdedigingssysteem 'Ekster', dat alle projectielen kan uitschakelen.

Bandit

Brunsmeier was een voormalig undercoveragent bij de Hell's Angels in Hannover die in staat is om van nutteloze voorwerpen wapens te maken. Hij heeft een apparaat in elkaar geknutseld dat prikkeldraad en barricades onder stroom kan zetten en zo een hoop schade aan kan richten.

Blitz

Elias Kötz haalt met zijn gevoel voor humor niet alleen de spanning uit de lucht, hij hanteert ook een uniek apparaat: een oproerschild dat veel bescherming biedt en met een felle flitslamp vijanden verblindt.

IQ

De briljante Monika Weiss is een natuurtalent die uitblinkt in vrijwel alles wat ze doet. Deze snelle leerling studeerde elektrotechniek aan een Ivy Leage-universiteit en werkte bij de technische testafdeling en luchtlandingstroepen van de GSG9. Monika gebruikt een apparaat dat elektronische vallen en gadgets op afstand opspoort.

Montagne

Gilles Touré is een veteraan van de nationale Gendarmerie en de GIGN-operator met het meeste dienstjaren. Hij beschermt zijn teamgenoten en deze vriendelijke reus zou niet twijfelen om zichzelf voor een kogel te gooien als dat betekent dat hij daarmee één van zijn collega-operators zou redden.

Twitch

Emmanuelle Pichon is een briljante technoloog met een voorliefde om gadgets te gebruiken om haar team te helpen. Ze vangt de operatie aan met een kleine drone die ontregelende elektrische schokken kan geven aan vijandige troepen en hun vallen.

Doc

Gustave Kateb is een speciaal persoon: een oprechte altruïst, iemand die echt gelooft in het veiliger maken van de wereld voor de medemens. Een vrijwilliger voor Artsen Zonder Grenzen en een medische officier in de Brigade des Forces Speciales Terre. Hij is een bekwaam veldmedic bewapend met een Stim Pistol waarmee hij teamgenoten van op afstand kan doen herleven.

Rook

Julien Nizan is de bedenker van GIGN's beruchte vertrouwensoefening voor nieuwe recruten: een kogel op je afgevuurd krijgen met slechts een kleine stalen plaat om je te beschermen. Hij neemt deze stalen platen mee in gevechten en zet deze neer voor zijn teamgenoten om hun verdediging te versterken.

Thermite

Thermite is een vernietigingsexpert die aangenomen is via het FBI SWAT team. Hij draagt een Thermite Breach Charge waarmee je de meest sterke barricades kan vernietigen.

Castle

Een agent van de derde generatie, Castle brengt expertise in verdediging en versterking naar de Rainbow squad. Altijd klaar om zijn verbeterde barricades in te zetten.

Ash

Toen Ash zich bij het FBI SWAT team aansloot bracht zij haar kennis van vernietiging met zich mee. Zij maakte een weapon-mounted breach charge waarmee je deuren en muren kan opblazen vanaf een afstand.

Pulse

Als voormalig medewerker van het FBI biometrics programma, maakt Pulse's vaardigheid om mensen te lezen hem tot een natuurlijke onderhandelaar. Hij was de eerste om het prototype van de Heartbeat Sensor in het veld te gebruiken.

Sledge

Sledge is meestal te vinden in de frontlinie van de siege operaties, klaar om het pad vrij te maken voor zijn team met één zwaai van zijn befaamde hamer.

Mute

Mute is een signals intelligence specialist. Hij gebruikt tools waardoor alle communicatie verstoord wordt in een bepaalde locatie. Hierdoor worden alle op afstand regelbare ontploffingen en het gebruik van drones voorkomen.

Smoke

Smoke is een onbevreesde thrill seeker tijdens een gevecht en kan geweldig belangrijk zijn voor defensieve tactieken. Met zijn detoneerbaar chemisch gas doet hij schade aan iedereen die zich in de rook bevindt.

Thatcher

Thatcher kent het gevaar van te veel vertrouwen hebben in technologie. Hij gebruikt de EMP granaat die alle elektronica in een bepaalde radius van het speelveld onschadelijk maakt.