UITGELICHT

Six Major Raleigh

JOUW OVERLEVINGSGIDS VOOR DE SIX MAJOR IN RALEIGH, NORTH CAROLINA.

De tweede jaarlijkse Six Major begint op maandag 12 augustus! Dit jaar speelt de Major zich af in de relaxte Amerikaanse stad Raleigh in North Carolina.

Meer info

Laatste eSports-nieuws

Tom Clancy's Rainbow Six Siege eSports

Dompel jezelf onder in Tom Clancy's Rainbow Six Siege eSports, een unieke, competitieve FPS-ervaring waarin teams strijden op het hoogste niveau, gedreven door toegewijde presentators en een enthousiast publiek.

Zoek je competitie

Tom Clancy's Rainbow Six Siege wordt in een aantal niveaus verdeeld, zodat er een gevarieerde competitie ontstaat.
Spelers van alle niveaus - van ambitieus tot professioneel - kunnen deel uitmaken van onze gepassioneerde community en zich aansluiten bij onze groeiende competities.

Go4 Cup

De Go4 Cup-serie is een open competitie voor een breed publiek. Ambitieuze spelers hebben hier een kans om hun talenten te ontwikkelen op een lager niveau. Elke zondag kunnen deelnemers punten verdienen om zich te kwalificeren voor de maandelijkse finale. De beste acht teams strijden om een geldprijs in een besloten toernooi.

Meedoen

Challenger League

De Challenger League staat onder de Pro League. Acht teams in vier regio's vechten om een kans om naar de Pro League te promoveren. Elk seizoen duurt drie maanden en begint in de tweede helft van het Pro League-seizoen.

Meer infomatie

Pro League

In de Pro League strijden teams op het hoogste niveau in de vier grootste regio's: Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. De Pro League duurt zes maanden. Elk team in de league speelt twee keer tegen elk ander team voor een kans om kampioen te worden.

Meer infomatie

Major

In de Majors vind je de meest intense wedstrijden. Majors vinden twee keer per jaar plaats. 16 teams van over de hele wereld strijden om een gigantische prijzenpot. Deze events zijn echt een viering van Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Meer infomatie

Bekijk het op

Escalation

Reis samen met enkele topspelers uit de professionele scene door de unieke wereld van Tom Clancy's Rainbow Six Siege. (Ondertiteling beschikbaar)