11/05/2016

In Operatie Stoflaag sluiten twee Navy SEAL-operators zich aan bij Rainbow-team om de grens veilig te stellen in Grens, onze nieuwe gratis map. Deze tweede grote contentupdate bevat ook nieuwe wapenskins, geavanceerde aanpassingsopties, de mogelijkheid om je uitrusting tussen rondes in te vervangen en nog meer verbeteringen.

Valkyrie

VRD

Blackbeard

ANV

2 NIEUWE operators

Met Operatie Stoflaag rekruteert Rainbow-team twee van de beste Navy SEALS: Blackbeard en Valkyrie.

Als je een Season Pass hebt, worden de nieuwe operators direct ontgrendeld en krijg je zeven dagen lang exclusieve toegang. Als de exclusieve periode is beëindigd, kunnen alle spelers de operators ontgrendelen met roem of R6-credits.

KOOP DE SEASON PASS UITRUSTING BEKIJKEN
AFSLUITEN

ValkyrieVRD

Meghan J. 'Valkyrie' Castellano droomde ervan om de olympische gouden medaille te winnen op de 200 meter schoolslag. Haar dromen gingen in rook op toen ze haar arm brak na een auto-ongeluk. De volgende twee jaar rehabiliteerde ze met haar vader, een legerofficier. Tijdens haar werk als hoofd Informatie voor de marine, werd ze als een van de eerste vrouwen toegelaten tot de SEAL-training.


UNIEKE VAARDIGHEID
Met haar 4 kleefcamera's, gyrocams Mk2's, zorgt Valkyrie ervoor dat haar team ook vanuit de lucht alles in de gaten kan houden.

PRIMAIR: SIG MPX SPAS-12

SECUNDAIR: Desert Eagle

Gadget Mobiel schild C4

SNELHEID: Gemiddeld

PANTSER : Gemiddeld

BlackbeardANV

Craig 'Blackbeard' Jenson groeide op in de Pacific Northwest. Hoewel zijn ouders leraren waren op de universiteit, raakte Craig geobsedeerd door het leger. Hij wilde een Navy SEAL worden, want volgens hem waren zij de ideale mix van mentale en fysieke kracht.


UNIEKE VAARDIGHEID
Blackbeard beschikt over het TARS Mk 0-transparant wapenschild, een prototype gebaseerd op schildtechnologie voor soldaten met zwaar geschut. Blackbeard kan zichzelf goed beschermen terwijl hij goed zicht houdt op het slagveld.

PRIMAIR: SCAR-H MK-11

SECUNDAIR: Desert Eagle

Gadget Explosief M84-stungranaat

SNELHEID: Gemiddeld

PANTSER : Gemiddeld

GRENS

Rainbow-team is opgeroepen om de lokale politie te helpen om de grens weer in handen te krijgen. Twee Navy SEALS die gestationeerd zijn in het gebied, helpen het Rainbow-team met hun expertise over het Midden-Oosten. Dit is de meest verwoestbare en open map tot nu toe, met oude en nieuwe gebouwen en routes door de open lucht.

De nieuwe grensmap is gratis beschikbaar voor alle spelers.

TRAILER BEKIJKEN

STOFLAAG WAPENSKINS

Bij Operatie Stoflaag krijg je de Amerikaanse woestijncamouflage, de typische Stoflaag-skin, de Navy SEAL-skin en nog veel meer. Skins zijn beschikbaar in bundels en apart.

HOOFDBEDEKKING

Kies hoofdbedekking voor je operator, van standaard camouflage-upgrades tot traditionele militaire uitrusting en fantasie-uitrusting van hoge kwaliteit. Ontgrendel nieuwe uitrusting met roem of R6-credits.

 

TALISMANNEN

Er zijn talismannen beschikbaar voor wapens. Je kunt nu voor je ten strijde trekt een talisman aan je wapen hangen met bijvoorbeeld je favoriete operator erop, een medaille, of een eenhoorn.

 

NIEUWE FUNCTIES

WINNEND TEAM IN DE SPOTLIGHTS

We zetten nu aan het eind van multiplayermatches de winnaars in de spotlights. Na de laatste ronde worden de operators van het winnende team in al hun glorie aan de winnende en verliezende teams getoond. En er wordt een meest waardevolle speler gekozen om nog meer op te kunnen scheppen.

UITRUSTING AANPASSEN TUSSEN RONDES DOOR

Je kunt nu de uitrusting van je operator na elke ronde aanpassen. Selecteer je operator en ga naar zijn uitrusting en kies wapens, uitbreidingen, wapenskins en talismannen.

Algemene aanpassingen en verbeteringen

 • Balans

 • Spelergemak

 • Wijzigingen in de afspeellijst

 • Gameplayoptimalisaties

 • ANDERE VERBETERINGEN

Balans

Operators

IQ’s gadget geeft nu betere visuele feedback

We hebben de manier veranderd waarop IQ's apparaat de omgeving en elektronische apparaten weergeeft. Je kunt nu door het scherm heen kijken en de omtrek van gedetecteerde apparaten is zichtbaar. De effectieve detectieafstand is nu 20 meter.

Tachanka's LMG is nu makkelijker om te plaatsen en te gebruiken

We hebben de plaatsingszone aangepast zodat het makkelijker is om Tachanka's vaste LMG te monteren in krappe ruimtes en als je dichter bij muren of andere objecten bent. Bovendien kun je nu sneller dan voorheen het vaste LMG gebruiken en verlaten. Dit is de eerste van een reeks aanpassingen voor Tachanka. We blijven hem in de gaten houden en verbeteren.

Schild van Montagne beschermt nu ook aan de zijkant

Het schild van Montagne biedt nu extra bescherming aan de zijkanten. Daardoor wordt hij hopelijk een veel interessantere optie om te gebruiken, want zijn verdedigende kwaliteiten zijn nu nog verder verbeterd. Hierdoor kan hij veiliger ruimtes binnendringen en nog meer dekking bieden aan zijn teamgenoten.

Frost heeft geen C4 meer

We borduren verder op de aanpassingen van Frosts Super 90-shotgun van patch 2.3 en hebben haar C4 vervangen door prikkeldraad. Het viel ons op dat het verkleinde bereik van de shotgun geen invloed had op de mate waarin ze wordt gekozen of waarin ze wint. Ze heeft een zeer goed en nuttig uniek gadget, dus we denken dat deze wijzigingen beter bij haar rol als vallenzetter past.

Buck krijgt granaten en verminderde terugslag, maar zijn shotgun krijgt een kleiner bereik

We verwijderen de doorbraakexplosieven van Buck vanwege de grotere verwoestingsstraal van zijn shotgun. In plaats daarvan geven we hem fragmentatiegranaten, die van hem hopelijk een agressievere aanvallende operator maken.
We verminderen de horizontale variatie van de terugslag van een van zijn primaire wapens, het C8-geweer. Dat betekent dat het geweer tijdens het volautomatisch schieten ietsje minder naar links en rechts beweegt.
We hebben het effectieve bereik van de bevestigde shotgun met 2 meter verkleind, zodat hij meer als een gereedschap functioneert dan een echt offensief wapen.

Thatchers EMP-granaat krijgt een kleiner bereik

We hebben het effectieve bereik van dit unieke gadget verkleind van 7 meter naar 5,2 meter. We willen voorkomen dat hij een hele ruimte vol gadgets onschadelijk maakt, van boven, onder en zelfs de zijkanten. We willen dat je echt moet nadenken waar je de EMP het beste heen kunt gooien. Bovendien schakelt Thatchers EMP de vizieren van de vijanden nu 10 seconden lang volledig uit.

Sledge ruilt doorbraakexplosieven voor stungranaten

We hebben zijn doorbraakexplosieven dus vervangen door stungranaten om zijn uitrustingsmogelijkheden verder uit te breiden. We denken dat dit een goede oplossing is, aangezien Sledge het equivalent heeft van een beter, herbruikbaar doorbraakexplosief heeft. Als we naar de statistieken kijken, blijkt bovendien dat hij bijna nooit wordt uitgerust met doorbraakexplosieven, en dat is ook logisch.

Thermite verruilt fragmentatiegranaten voor stungranaten

We pakken Thermite zijn fragmentatiegranaten af en geven hem stungranaten. Daar hebben we twee redenen voor. Allereerst heeft Thermite een zeer belangrijk uniek gadget, waardoor hij een van de belangrijkste operators in een aanvalsteam is. Ten tweede willen we het aantal operators met fragmentatiegranaten terugbrengen. Wij vinden dat een aanvalsteam meer dan genoeg heeft aan twee operators met fragmentatiegranaten. Als er meer zouden zijn, zouden de verdedigers hun doel nauwelijks kunnen verdedigen. Daardoor wordt Thermite iets minder aanvallend ingesteld, maar ook nuttiger.

De uitrusting met het FBI SWAT-rekrutenschild krijgt een zwaar pantser

De FBI SWAT-rekruut met een schild krijgt een zwaar pantser, waardoor hij 3 pantser en 1 verplaatsingssnelheid heeft in plaats van 2 en 2. Hiermee willen we ervoor zorgen dat operators met schilden consistentie hebben op het gebied van snelheid. We hebben gezien hoeveel agressie het rekrutenschild met zich kan meebrengen en getalenteerde spelers waren te sterk als ze alles uit zijn uitrusting haalden. Door deze verandering komt hij hopelijk op gelijke hoogte met andere operators met schilden en kunnen nieuwere Rainbow Six Siege-spelers wennen aan de verplaatsingssnelheid van operators met schilden.

Balans gadgets en uitbreidingen

Nu kun je het plaatsen van gadgets annuleren

We hebben een nieuwe manier van het plaatsen van gadgets geïmplementeerd. Voorheen hield je de toets of knop ingedrukt en liet je hem los als je er klaar voor was om het gadget te plaatsen. Nu druk je op de toets of knop om het geselecteerde gadget tevoorschijn te pakken en hou je de toets of knop ingedrukt om het gadget te plaatsen. Daarnaast kun je het plaatsen nu wanneer je wilt annuleren. Je moet deze functie inschakelen in het optiemenu.

Laser- en reflexvizieren nog preciezer

Het groene driehoekje van het reflexvizier en de rode stip van het laservizier zijn nu veel kleiner, zodat je preciezer kunt richten.

Before:

After:

Before:

After:

Aanpassingen mondingsvuurdemper en compensator

We hebben de manier aangepast waarop de mondingsvuurdemper en de compensator werken. Ze moeten belangrijker worden, zoals de demper. We willen dat elke uitbreiding een specifieke wapenstijl beloont.

 • Mondingsvuurdemper
  Het mondingsvuur wordt nog steeds gedeeltelijk verborgen, maar we hebben er ook voor gezorgd dat het korter duurt voordat het wapen weer is gecentreerd. Bovendien is de terugslag na het eerste schot verminderd. Deze uitbreiding beloont je dus als je eenmalig schiet of een korte vuurstoot afvuurt.
 • Compensator
  We hebben een maximum ingesteld voor de terugslag die deze uitbreiding toelaat, waardoor volautomatisch schieten effectiever is.

Stungranaten ontploffen sneller na contact

Stungranaten ontploffen nu 1 seconde nadat ze in aanraking zijn gekomen met een oppervlakte, in plaats van na 3 seconden. Dit hebben we gedaan omdat we verwachten dat het een verrassingselement toevoegt en stungranaten daardoor effectiever worden.

Balans wapens

Balansaanpassing pomp-actie-shotgun

We hebben de pomp-actie-shotguns verbeterd door ze een effectiever bereik te geven voor hun maximale schade. Dat betekent dat ze op grotere afstand dan voorheen maximale schade aanrichten.

 • SDASS Compact
  53 schade tot op 3 meter -> 53 schade tot op 5 meter
 • 591A1
  48 schade tot op 5 meter -> 48 schade tot op 6,5 meter
 • M870
  60 schade tot op 2 meter -> 55 schade tot op 3,5 meter

Deze wijziging is vooral gebaseerd op feedback uit de community en workshops met de Pro League-spelers. Onthoud dat het onderscheid tussen te lichte en te krachtige shotguns vaak moeilijk te maken is. We houden de wijzigingen aan deze wapens nauwlettend in de gaten.

Spelergemak

Probleem opgelost met de dode hoek bij het richten met een controller

Er is een probleem opgelost met de dode hoeken van controllers, waardoor je soepeler en nauwkeuriger kunt richten met een controller.

Geen strafpunten meer voor het vernietigen van je eigen gadget

Je wordt niet meer gestraft als je je eigen gadgets vernietigt. Als je bijvoorbeeld speelt als Rook en iemand vergeet een pantserplaat op te pakken, dan kun je vanaf nu de zak vernietigen zodat de vijand er geen voordeel van kan krijgen zonder dat je punten verliest.

Berichtgeving onderhoudssysteem

De onderhoudsberichtgeving is verbeterd zodat je een prompt te zien krijgt voordat het onderhoud begint. Bovendien kun je niet meer proberen mee te doen met een spel tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Afspeellijst aanpassen – aangepaste spellen

Je kunt nu afspeellijsten met aangepaste spellen bewerken.

Opstartsequentie overslaan

Je kunt de opstartsequentie nu overslaan door op een willekeurige toets of knop te drukken.

Menu's Opties, Activiteit en Team

Gamemenu's zoals het optiemenu zijn nu zwart.

Wijzigingen in de afspeellijst

Bèta seizoensklassement en klassementsbeloningen

We introduceren de bèta van het seizoensklassement en exclusieve beloningen na afloop van elk seizoen. Vanaf seizoen 1 krijgt elke speler die een rang verdient na afloop van het seizoen een beloning op basis van zijn of haar rang. Daarnaast worden alle rangen van seizoen 2 gereset en krijgen de rangen voor toekomstige seizoenen een 'soft reset'. Dat betekent dat iedereen klassementsseizoen 2 ingaat met hetzelfde startniveau, terwijl toekomstige seizoenen een afspiegeling worden van de spelerniveaus.
Een van de redenen van de complete reset is dat er een probleem was waarbij je kon worden aangemerkt als matchverlater als je de match verliet voordat de animatie van de nabeschouwing was voltooid. Dit probleem is opgelost in patch 2.3, maar daardoor hebben veel spelers onterecht nog steeds een te lage rang. Doordat we alle rangen wissen, worden deze spelers niet gestraft voor seizoen 2.
Tot nader order beschouwen we de klassementen als werk in uitvoering. In de tussentijd houden we de gegevens van de matchmaking nauwlettend in de gaten. Tijdens het gehele seizoen zullen we verbeteringen doorvoeren op basis van die gegevens en feedback uit de community. Aan de hand van feedback uit de community willen we de klassementen opnieuw vormgeven, zoals jullie al vele aspecten van Rainbow Six Siege mede hebben vormgegeven. We moedigen iedereen aan om klassementsseizoen 2 te spelen en ons feedback te geven over jullie ervaringen, want we blijven eraan schaven.

Klassementsmatchmaking koppelt je nu aan spelers die beter bij jouw niveau passen

We hebben de manier aangepast waarop de matchmakingbeoordeling wordt berekend. Het onzekerheidsniveau van je vaardigheid (de sigmawaarde) is nu veel belangrijker tijdens het koppelen aan andere spelers. Dat heeft twee gevolgen:

 • Nieuwe spelers (zoals bij plaatsingsmatches, waarbij het systeem nog niet veel over je weet) hebben een hoge onzekerheidswaarde. In seizoen 1 werd je na een of twee gewonnen plaatsingsmatches vaak gekoppeld aan spelers met een hoge gouden rang of een lage platina rang. In seizoen 2 neigt de matchmaking er nu naar om spelers met een hoge onzekerheidswaarde te koppelen aan minder goede spelers, wat matches oplevert met een betere niveaubeoordeling.
 • De rangvariatie in de eerste 20-30 matches van het seizoen wordt daardoor verbeterd ten opzichte van de fluctuaties die we zagen in seizoen 1.

Daarnaast hebben we de gebruikersinterface aangepast zodat je je matchmakingbeoordeling en je huidige rang kunt zien. Het wordt daardoor makkelijker om te zien wat je moet doen om een nieuwe rang te bereiken of om te voorkomen dat je in rang daalt.

10 klassementsplaatsingsmatches in plaats van 5

We hebben veranderd hoeveel klassementsplaatsingsmatches je moet uitspelen voor je een rang krijgt. Dat hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat je niveau juist wordt beoordeeld. Vijf spellen was niet voldoende om je vaardigheid precies genoeg vast te stellen.

Wijzigingen rangweergave

De rangen van alle spelers worden nu weergeven in de nabeschouwing en het is nu duidelijker wanneer je een nieuwe rang krijgt.

Klassementsmatches verlaten levert nu een roemstraf op

Als je een klassementsmatch verlaat, ontvang je nu voor een bepaalde tijd een roemstraf van 50% voor klassementsmatches.

Gameplayoptimalisaties

VERBETERINGEN POSITIONERING EN PERSPECTIEF

Hoofd van operator minder kwetsbaar tijdens het richten

We hebben het bewegen van de camera en het hoofd gegroepeerd om ervoor te zorgen dat je hoofd minder kwetsbaar is. Dat moet het probleem oplossen waarbij je uit een raam omlaag kijkt en iemand jouw hoofd ziet, maar jij niet het zijne of hare.

Leunanimaties zijn nu gespiegeld aan beide kanten

Aangezien alle operators rechtshandig zijn, was je hoofd minder of meer kwetsbaar als je naar links of rechts leunde. We hebben deze animaties nu gespiegeld, zodat je hoofd even kwetsbaar is, ongeacht in welke richting je leunt.

VERBETERINGEN GRAPHICS EN AUDIO

Belichtingsverschillen binnen en buiten zijn nu minder extreem

We hebben het zicht verbeterd dat je hebt als je naar binnen of buiten kijkt. Dit is vooral merkbaar in extreme gevallen waarin het te helder of te donker was.

Grafische update

We hebben vele aspecten van de graphics verbeterd. De HDR-rendering is verbeterd om voor extra contrast en verzadiging te zorgen. Bovendien is de belichting in de menu's aangepast en is de belichting op wapens verbeterd.

Wapenocclusie toegevoegd om het geluid realistischer te maken

We hebben niet alleen geluidsverspreiding toegevoegd, maar ook wapenvuurocclusie. Dit draagt bij aan een realistischer geluidsprofiel. Daardoor heb je een beter idee over de locatie van iemand die van achter een muur in de buurt schiet, of boven of onder je.

Zwart-witeffect killcamera verkleind

Het zwart-witeffect van de killcamera is fors verkleind.

Visuele effect bijna dood verkleind

De kleurverzadiging die optreedt als je bijna dood bent, is nu fors afgezwakt.

Sterfanimatie verbeterd

De sterfanimatie is aangepast en vloeiender.

Wapenvoorproefje vergroot

Het voorproefje van het wapen in de menu's is vergroot.

VERBETERINGEN VERWOESTING

Autoramen kunnen nu kapot

Je kunt nu door autoramen heen schieten die voorheen kogelvrij waren.

Andere Verbeteringen

MAATREGELEN TEGEN VALSSPELERS EN SFEERVERPESTERS

Gedragscode

We introduceren een gedragscode die duidelijk maakt welk gedrag we verwachten van spelers onderling, binnen en buiten de game. We hebben een disciplinaire matrix ontwikkeld die aansluit op de gedragscode. Aan de hand hiervan zullen we disciplinaire maatregelen treffen tegen spelers die de sfeer verpesten, bijvoorbeeld door vals te spelen. Klik hier om de volledige gedragscode te lezen.

Valsspelers worden harder gestraft

In seizoen 2 implementeren we een nieuw escalatieplan voor valsspelers.

 • Eerste overtreding: tijdelijke verbanning van maximaal 15 dagen.
 • Tweede overtreding: permanente verbanning.

Aan de strijd tegen vals spelen komt geen eind, maar we willen één ding duidelijk maken: valsspelers zijn niet welkom in onze game en we werken altijd aan nieuwe, effectieve oplossingen.

Straffen voor sfeerverpestend gedrag

We introduceren tijdelijke en permanente verbanningen als straf voor beledigend gedrag, zoals racistische opmerkingen.
In dit soort gevallen, hanteren we de volgende disciplinaire maatregelen:

 • Eerste overtreding: Waarschuwing
 • Tweede overtreding: tijdelijke schorsing van 2 dagen
 • Derde overtreding: tijdelijke schorsing van 7 dagen
 • Meerdere overtredingen: permanente verbanning

Vals spelen in de Pro League en ESL

We werken nauw samen met ESL om teams en spelers te onderzoeken die worden beschuldigd van vals spelen in de Pro League. Bovendien worden spelers van wie wordt vastgesteld dat ze hebben vals gespeeld in de Pro League verbannen in de game.

PVE-VERBETERINGEN

Minder schade door eigen vuur in PVE

Het percentage eigen vuur in PVE is verkleind van 0,25 naar 0,1 in vriendschappelijke spellen en van 0,5 naar 0,25 in normale spellen.

Verbeterde AI-balans voor consoles ten opzichte van pc's

We hebben de PVE op consoles aangepast om overeen te komen met de winpercentages op de pc. Voorheen viel op dat pc-spelers op alle niveaus een hoger winpercentage hebben. Dat komt vooral doordat de combinatie muis en toetsenbord voor extra nauwkeurigheid zorgt in vergelijking met controllers, waardoor het lastig was voor consolespelers om dezelfde resultaten te bereiken als pc-spelers.

Winkel in de game

Je kunt nu meer items kopen met R6-credits of roem in de winkel in de game. Bovendien zijn wapenskins nu goedkoper.
In seizoen 2 hebben we de wapenskinniveaus teruggebracht van vijf naar drie. Bovendien is er nu een seizoensniveau voor de primaire wapenskins van seizoen 2.

Overzicht probleemoplossingen

Gameplay

 • Opgelost - Operators met schilden blijven nauwkeurig schieten vanuit de heup tot ze volledig langs de loop richten.
 • Opgelost – Vizieren FBI-operators zijn minder nauwkeurig na het richten met een secundair wapen.
 • Opgelost – Je kunt C4 ogenschijnlijk door een gat gooien, maar vervolgens blijft het plakken aan een ander obstakel. De collisionproblemen met C4 zijn opgelost, waardoor C4 niet meer blijft plakken aan muren waarmee ze niet in aanraking zijn geweest.
 • Opgelost – Leunen terwijl je een gadget vasthoudt wordt niet correct weergegeven tijdens de herhaling van je dood.
 • Opgelost – Je kunt geweren oppakken voor de munitie als ze recht op je vallen.
 • Opgelost – Je krijgt extra munitie als een teamgenoot met precies hetzelfde wapen naast je sterft.
 • Opgelost – Er is op nachtelijke maps een grafische glitch zichtbaar op de bommen nadat de ontmanteltool is geplaatst.
 • Opgelost – [PVE] AI-personages kijken vlak na een doorbraak in een onstrategische richting.
 • Opgelost – Het schakelvizier van Glaz zat een beetje scheef.
 • Opgelost – Je kunt Jägers gadget op een mobiel schild monteren.
 • Opgelost – Als je Rooks pantserplaat draagt, word je na een rake mêleeaanval neergehaald en niet gedood.
 • Opgelost – Het hoofd van Blitz zit scheef ten opzichte van zijn schild.
 • Opgelost – Als je achter een verstevigde muur ligt, kun je worden gedood door fragmentatiegranaten die aan de andere kant van de muur ontploffen.
 • Opgelost – Je kunt al nauwkeurig langs de loop richten voor het langs de loop richten volledig is geactiveerd.
 • Opgelost – Stungranaten ontploffen niet na 1 seconde als ze met obstakels in aanraking zijn gekomen.
 • Opgelost – Je kunt nu vijanden neersteken door valluiken.
 • Opgelost – Als je wordt gedood terwijl je ergens overheen springt, kun je nog schieten tot de spronganimatie voorbij is.
 • Opgelost – De hoeveelheid unieke gadgets van Jäger wordt niet goed bijgewerkt nadat je een uniek gadget hebt gemonteerd op een schild van een teamgenoot (niet geplaatst).
 • Opgelost – Jägers unieke gadget zweeft nadat het is geïnstalleerd op een schild van een andere verdediger.
 • Opgelost – Operators die zijn uitgerust met Rooks pantserplaat (keramische plaat) en mêleeschade oplopen, worden neergehaald, maar zijn dan nog niet dood.
 • Opgelost – Je kunt de onderkant van barricades niet met mêleeaanvallen beschadigen als er geëlektrificeerd prikkeldraad voor zit.
 • Opgelost – Als je wordt gedood terwijl je hurkend naar voren gaat, sta je op, wankel je en ga je vervolgens tegen de vlakte.
 • Opgelost – Als Castle zijn mobiele schild meteen plaatst nadat hij zijn versterkte barricade heeft verwijderd, kun je er niet overheen springen.
 • Opgelost – Je sterft meteen als je een ruimte binnen abseilt en op een Welkom-mat terechtkomt.
 • Opgelost – Als je Tachanka volgt als toeschouwer, kan er een foutieve animatie zichtbaar zijn.
 • Opgelost – Als Fuze wordt bijgebracht, heeft hij meer kogels in zijn pistolen.

Leveldesign

 • Opgelost – [Consulaat] Sommige deursponningen zorgen ervoor dat kogels door onbreekbare muren komen.
 • Opgelost – [Jacht] De drone kan van de map vallen als hij op een bepaalde locatie wordt ingezet.
 • Opgelost – [Basis Hereford] [Programmeerfout] Je kunt onder de map komen en vijanden doden tijdens het abseilen bij BUI Kelderingang.
 • Opgelost – [Kanaal] Je kunt in de truck op de laadkade springen.
 • Opgelost – [Oregon] Je kunt een kast in de wasruimte in.
 • Opgelost – [Bank] Meerdere objecten op grotere afstand worden fout weergegeven.
 • Opgelost – [Jacht] Je kunt in de muur springen in de globegang.
 • Opgelost – [Huis] Je kunt tussen de versterkingen op een muur schieten in de sportruimte.
 • Opgelost – [Huis] De leesbaarheid van de doorbraakindicator (doorbraak, onbreekbaar of zichtlijn) is inconsistent en verwarrend nabij BG Kantoor.

Verschillende verbeteringen

 • Opgelost – [PS4] Het overzicht in de vriendentab van het PlayStation-beginscherm van de spelers die je hebt ontmoet, functioneert niet.
 • Opgelost – [Xbox One] Aan licht blootgestelde geweren vertonen grafische fouten.
 • Opgelost – Als de host van een aangepaste match vertrekt, is de match afgelopen voor alle spelers.
 • Opgelost – Het is mogelijk om het IP-adres van het vijandelijke team te achterhalen.
Patchgrootte

Patchgrootte ~4,56 GB

Thank you for being part of this with us and sharing your feedback. We hope you enjoy the new content this second update brings and are looking forward to sharing more improvements on the game with you.

Het ontwikkelteam van Rainbow Six Siege