Red Crow

In Operation Red Crow wordt Team Rainbow versterkt door twee operators van de SAT om de dreiging op de nieuwe, gratis map 'Wolkenkrabber' tegen te gaan. In de vierde grote contentupdate verbeteren we de game-ervaring en bieden we nieuwe aanpassingsmogelijkheden, boven op vele andere verbeteringen. De nieuwe map Wolkenkrabber biedt verfrissende tactische mogelijkheden om samen een aanval op te zetten.

Trailer bekijken
Nieuwe content

Hibana

ANV

Echo

VRD

2 nieuwe operators

Voor Operation Red Crow rekruteert Team Rainbow twee van de beste SAT-operators: Echo en Hibana.
Als je een Season Pass hebt, worden de nieuwe operators direct ontgrendeld en krijg je zeven dagen lang exclusief toegang. Als de exclusieve periode is beëindigd, kunnen alle spelers de operators ontgrendelen met roem of R6-credits.

Koop de Season Pass Uitrusting bekijken
sluiten

HibanaANV

De in de Japanse stad Nagoya geboren en getogen Imagawa is een expert op het gebied van doordringen in zeer risicovolle gebieden. Als begenadigd beoefenaar van de oosterse vechtkunst begon ze op haar 18e aan haar politieopleiding. Haar bijnaam Hibana kreeg ze dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Dankzij haar training met de FBI SWAT en de GIGN beschikt ze over een tactische veelzijdigheid waar menigeen jaloers op is. Ze groeide uit tot een echte teamplayer en een expert op het gebied van overrompelingstactieken en werd gerekruteerd door de speciale eenheid van de politieafdeling van de Aichi-prefectuur.

Unieke vaardigheid

Op een Special-Operation-conventie in Jordanië ontmoette Imagawa operator Jordan Trace, een pionier in exothermische Brimstone BC-3-experimenten. Samen met hem ontwikkelde ze de X-KAIROS, een lanceerinstallatie met een kaliber van 40 mm De X-KAIROS vuurt explosieve pellets af die van een afstand tegelijkertijd tot ontploffing worden gebracht. Val op innovatieve wijze aan door zichtlijnen of nieuwe doorgangen te creëren.

Primair: SuperNovaTYPE-89

Secondair: P229BEARING 9

Gadget M18 ClaymoreStungranaat

Snelheid: hoog

Bepantsering: weinig

EchoDef

Masaru Enatsu, een wonderkind op het gebied van robotica, groeide op in Suginami, een wijk van Tokio waar verschillende animatiestudio's en technologiebedrijven hun oorsprong vinden. Door een politieopleiding te volgen, kon hij zijn apparaten aan de praktijk toetsen. Als specialist op het gebied van verkenningsoperaties werd hij door een speciale eenheid van de regionale politieafdeling van Tokio gerekruteerd voor hij werd overgeplaatst naar de Aichi-eenheid.

Unieke vaardigheid

Om de beperkingen van afstandswapens te omzeilen, ontwikkelde Echo de Yokai, een onbemande, zwevend voertuig Deze unieke drone is uitgerust met een akoestisch apparaat dat een sonische schok kan genereren die alle doelwitten binnen bereik desoriënteert.Yokai geeft ook videobeelden door aan Echo, die zijn directe omgeving altijd scherp in de gaten houdt. Omarm de kracht van de technologie en kruip in de metalen huid van een vleesgeworden geschutskoepel die kan belegeren terwijl hij teamgenoten ondersteunt.

Primair: SuperNovaMP5SD

Secondair: P229BEARING 9

Gadget Mobiel schildPrikkeldraad

Snelheid: laag

Bepantsering: veel

De Wolkenkrabber

Team Rainbow is ingeschakeld om een Yakuza-oorlog de kop in te drukken die opwelt boven de straten van de Japanse stad Nagoya. Twee van de beste SAT-operators zijn gemobiliseerd vanwege hun unieke vaardigheden en tactische expertise. Boven op de wolkenkrabber verken je de Japanse architectuur van een gevaarlijke villa. Bereid je voor op kunst- en vliegwerk in de mist van de ochtendzon, waar de moderne tijd en tradities samenkomen.

De nieuwe map Wolkenkrabber is gratis beschikbaar voor iedereen.

Map Wolkenkrabber onthuld
Nieuwe wapenskins

red crow wapenskins

Er zijn vijf unieke Red-Crow-skins verkrijgbaar in de winkel voor Operation Red Crow. Mis de kans niet om getooid met deze designs te abseilen op de map Wolkenkrabber.

Aanpassingen

De elite

Met plezier kondigen we een nieuwe reeks aanpassingen aan voor dit seizoen: Elite-sets. Elke set bevat een uniform en bijpassende hoofdbedekking, een operatorkaart, een talisman, een operatornaam en een speciale overwinningsanimatie.

De eerste operators die deze eer te beurt vallen, zijn Kapkan, Sledge en Thermite. Sluit je aan bij de elite met de sets Vympel, L-detachment en Vintage bureau. Schrijf geschiedenis met deze prachtige, op maat gesneden operatorpakketten.

Verwoesting op basis van kaliber

We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van de manier waarop voorwerpen worden verwoest. De kwaliteit van de physics is verbeterd en het realisme van de impact is naar een hoger niveau getild, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met onze verbeterde tool zijn we erin geslaagd om de verwoesting in de game opnieuw vorm te geven.

Het inslaggebied en de kwetsbaarheid verschillen nu per wapen. Dit betekent dat wapens met een zwaar kaliber grotere kogelgaten en meer stuwing produceren.

Nieuwe functies

Nieuwe functies

Verwoesting

Zoals je hierboven kunt zien, is de manier waarop kogels gevolgen hebben voor de omgeving aanzienlijk gewijzigd op basis van hun kaliber.

Gevechtsuniformen

Met gevechtsuniformen kun je je operators een nieuwe look geven. We trappen af met de twee exclusieve uniformen van de Season Pass van jaar 1 voor de nieuwe SAT-operators Hibana en Echo. Koop de Season Pass van jaar 1 voor deze outfits verdwijnen!

Er komen ook gevechtsuniformen voor Capitão, Caveira, Ash, Sledge, Thatcher, Mute en Smoke die vrij verkrijgbaar zullen zijn via de winkel in de game.

Verbeteringen

Algemene aanpassingen en verbeteringen

 • Game Balancing Icon

  Spel
  balans

 • Game Health Icon

  Game
  Gezondheid

 • Other Improvements

  Overige
  verbeteringen

Spelbalans

SCHADE DOOR SCHOTEN IN ARMEN EN NEK

Als je een tegenstander in de borst trof, was er een gerede kans dat je de armen raakte. Dit betekende dat je nog één of twee kogels nodig had om de operator te doden. Treffers in de armen richten nu vergelijkbare schade aan als die in de rest van het bovenlichaam. Door deze aanpassing voelt de game consistenter aan als je het bovenlichaam onder vuur neemt. De schadevermenigvuldiger voor ledematen is verhoogd van 0,75x naar 1x.

Voor de nek hebben we de vermenigvuldiger (voorheen 2,5x) gelijkgetrokken met die van het hoofd. Dit betekent dat een treffer in de nek nu telt als headshot. Als je een tegenstander voorheen in de nek raakte, zag je dezelfde animatie als bij een headshot met veel bloedspetters. Je dacht een headshot gemaakt te hebben terwijl dat niet het geval was. Er werd soms zelfs gedacht aan slechte trefferregistratie, terwijl het schoten in de nek betrof. Dankzij deze aanpassing voelt de game consistenter aan.

We hebben dezelfde logica toegepast op de headshotvermenigvuldiger voor shotguns. Zoals je misschien wel weet, betekent een headshot met een shotgun niet automatisch dat je je tegenstander doodt. Shotguns hebben een andere vermenigvuldiger dan normale vuurwapens. Deze was ingesteld op 1,5x, maar we hebben dit teruggebracht naar 1x. Omdat de shotgunspreiding willekeurig is en daardoor wat inconsistent aanvoelt, had je op een bepaalde afstand soms drie treffers nodig, dan weer twee en soms zelfs één omdat je het hoofd wist te raken. Dankzij deze aanpassing volstaat op een bepaalde afstand vaker dezelfde hoeveelheid treffers om je tegenstander om te leggen.

BALANS WAPENS

SMG-11

Tijdens de International Advanced Firearm (IAF) Conference in het Roemeense Boekarest presenteerde Spetsnaz-operator Alexsandr Senaviev het mandaat om de ACOG niet te gebruiken op de SMG-11. Vertegenwoordigers van de tien antiterreureenheden (GIGN, Spetsnaz, GSG-9, JTF-2, BOPE, S.A.S, FBI SWAT, SAT en NAVY SEAL) hebben het verbod ondertekend. Operators die deze maatregel aan de laars lappen, worden gestraft.

(Lees: de ACOG is gedemonteerd van de SMG-11 en je krijgt de geïnvesteerde roem terug.)

CAVEIRA

De schadecurve van Caveira's Luison is als volgt aangepast. Caveira zou wat ons betreft wat vaker mogen winnen. Ze wordt door zowel vriendschappelijke spelers als klassementsspelers als te zwak beschouwd en daardoor minder vaak gekozen. We hebben haar wapenstatistieken nog eens goed bekeken en geconstateerd dat de aflopende schade van haar Luison zo heftig was dat een kleine (en lastig te evalueren) aanpassing aan de afstand te grote gevolgen had. We hebben de aflopende schade aangepast, zodat haar Luison zeer dodelijk blijft (tegenstanders gaan neer na twee treffers in het bovenlichaam) tot op zo'n 8 meter.

Caveira's Luison Afstand 0 3 5 7 10 15
Pure schade Oud 105 105 71 36 20 20
Nieuw 105 105 96 70 35 20

BLACKBEARD

De schade van Blackbeards Mk17 CQB is als volgt aangepast. Hij richtte abnormaal veel schade aan, zeker in combinatie met het wapenschild.

MK17CQB Afstand 0 21 36
Pure schade Oud 55 55 31
Nieuw 44 44 28

CAPITAO

De schade van Capitão's Parafal is aangepast, zoals hieronder te zien is. De schade was te hoog in in verhouding tot vergelijkbare automatische wapens, wat de balans verstoorde.

Parafal Afstand 0 28 40
Pure schade Oud 55 55 32
Nieuw 45 45 29

REKRUUT

Reserveprikkeldraad voor de GSG9 teruggebracht naar 2 (was 3).

Gezondheid van de game

HET SPELERNIVEAU IN MATCHMAKING KOMT MEER OVEREEN MET HET DAADWERKELIJKE NIVEAU

TL; DR: In een vorige update voegde we de ervaring van spelers toe aan onze matchmakingbeoordeling, maar hierdoor ontstonden grote niveauverschillen voor dezelfde rang. We schakelen over op een transparanter systeem waarbij je matchmakingbeoordeling een rechtstreekse weergave is van je niveau. Dit zou enkele onnauwkeurigheden uit het verleden moeten wegpoetsen. Een harde reset van je rangen en de nieuwe matchmakingbeoordeling zouden moeten leiden tot betere matchmaking.

Een aantal maanden geleden hebben we de ervaring van spelers toegevoegd aan ons beoordelingssysteem. Hierdoor steeg de matchmakingbeoordeling van ervaren spelers op kunstmatige wijze, tot een bepaalde limiet. Hiermee wilden we voor een betere instroom zorgen van nieuwe spelers.

De achilleshiel van dit systeem is dat de behaalde rang geen nauwkeurige weergave was van je niveau (in extreme en zeldzame gevallen konden spelers met een zilveren rang een platina rang halen als ze maar lang genoeg speelden). Hoewel er zeker een verband is tussen de speeltijd van spelers en de mate waarin ze spellen winnen, gaat dit vooral op voor de beginfase. Een speler met 10 matches achter zijn naam zal het hoogstwaarschijnlijk moeten afleggen tegen spelers die 50 matches achter hun kiezen hebben, maar dit hoeft niet te gelden voor spelers met 500 gespeelde matches versus spelers met 1000 gespeelde matches. Zeker, door veel te oefenen en voldoende tijd in de game te steken kun je het hoge niveauplafond in de game halen, maar het probleem doet zich vooral voor op de niveauvloer (want als alle verdedigers zich in de ruimte met de gegijzelde bevinden is dat hét moment voor een explosief van Fuze, nietwaar?). Daarom hanteren we voor vriendschappelijke spellen nog steeds een instroomsysteem waarvan de impact na een bepaald aantal spellen verdwijnt, terwijl we de ervaring voor klassementsmatches puur baseren op het niveau van de speler.

Wat bedoelen we als we het over niveau hebben? Door het niveau van twee teams te vergelijken zie je wie de meeste kans maakt op de overwinning. Aan jouw niveau is daarom af te lezen hoe groot jouw inbreng is bij overwinningen van je team.

We willen benadrukken dat we de verhouding tussen kills, aantal keren gedood en hulp bij kills niet meewegen. Hoewel een hoog aantal kills zeker helpt, vinden we dat een goede Siege-speler meer in zijn mars moet hebben. We willen de nadruk dan ook niet leggen op de dodelijkste spelers (die vanzelfsprekend vaker winnen en daardoor sneller in niveau stijgen). Het geven van bruikbare informatie in het cameraoverzicht, een slim geplaatste stoorzender, het handig gebruikmaken van een Thermite-explosief of een goed bevestigde versterking kunnen het verschil maken. Als je wilt stijgen in niveau zul je er daarom alles aan moeten doen om je team aan de overwinning te helpen, in plaats van je als een hongerige wolf op Rook te storten die door je teamgenoten is neergehaald om zo een kill te scoren.

Uit de gegevens die we de afgelopen maanden hebben verzameld, blijkt dat we een goed beeld hebben van het niveau van onze spelers. We zijn van mening dat we met dit systeem voor een competitieve en eerlijke matchmaking zorgen. Door een goed beeld te hebben van het niveau van je tegenstander snap je beter waarom je matchmakingbeoordeling met een X aantal punten stijgt of daalt.

Dit betekent niet dat je nooit wordt gekoppeld aan mensen met een andere rang (vanwege de matchmakingbeperkingen), maar wel dat de rang van je tegenstanders en teamgenoten een beter beeld geeft van hun daadwerkelijke niveau.

Andere verbeteringen

UPDATE WEKELIJKSE UITDAGINGEN

We hebben de wekelijkse uitdagingen moeilijker gemaakt. Ze waren naar onze smaak iets te makkelijk te volbrengen, dus het we hebben de moeilijkheid van de wekelijkse uitdagingen wat opgeschroefd. Dit betekent ook dat je nu 500 roem extra kunt verdienen.


TEST: ACTIEFASE VAN 3 MINUTEN IN DE KLASSEMENTSAFSPEELLIJST

Sinds de release van Rainbow Six Siege is het ons duidelijk geworden dat aanvallen voor nieuwkomers lastiger is dan verdedigen. Voor zowel de aanvallers als verdedigers zijn een goede planning en uitvoering vereist, maar aanvallen vraagt nog meer op het gebied van communicatie en synchronisatie.

Dit is terug te zien in het aantal overwinningen op verschillende niveaus: op lagere niveaus winnen de verdedigers vaker, maar op hogere niveaus is dit niet langer het geval. Daarom hebben we besloten verschillende rondetimers in te voeren voor vriendschappelijke spellen en klassementsspellen.

Voor vriendschappelijke spellen blijft de timer voor de actiefase 4 minuten. We willen dat iedereen op zijn gemak kan leren zo efficiënt mogelijk aan te vallen.

Voor klassementsmatches voeren we een timer van 3 minuten in. Spelers die klassementsmatches spelen, hebben doorgaans meer ervaring. Volgens ons kan een kortere timer ervoor zorgen dat de keuzes die spelers in de actiefase maken nog meer gewicht krijgen.

Laat het heel helder zijn dat het hier om een test gaat. We denken dat deze test een goede kans van slagen heeft, maar we houden een aantal zaken nauwgezet in de gaten. De aantrekkingskracht van klassementsmatches is voor ons erg belangrijk: we willen spelers niet ontmoedigen om klassementsmatches te proberen. Het vinden van de juiste balans voor verschillende niveaus is ook cruciaal. Een perfecte balans is onmogelijk, maar we willen dat je altijd het gevoel hebt dat je kunt winnen, ongeacht de rol die je vertolkt. Natuurlijk is jullie feedback onmisbaar. Met elke aanpassing of update willen we een betere ervaring voor onze spelers. Geef je mening op onze forums of officiële subreddit!

Probleemoplossingen

Overzicht probleemoplossingen

Gameplayverbeteringen

 • OPGELOST – Te lang onkwetsbaar nadat een operator is neergegaan, maar nog leeft.
 • OPGELOST – Je kunt onzichtbaar worden of als operator opduiken in het vijandelijke team.
 • OPGELOST – C4 richt geen schade aan als het geplaatst is op een metalen balk.
 • OPGELOST – De PMM Makarov heeft minder reservemagazijnen dan de bedoeling is.
 • OPGELOST – Granaten verwoesten niet beide kanten van bepaalde muren.
 • OPGELOST – Je ontvangt geen extra puntenaftrek voor het doden van een neergehaalde teamgenoot.
 • OPGELOST – Operators houden hun handvuurwapens niet op de juiste manier vast.
 • OPGELOST – Er treedt vertraging op als je door verwoeste muren gaat.
 • OPGELOST – Operators met schilden kunnen door verwoestbare muren en barricades clippen.
 • OPGELOST – Spelers worden niet geïnformeerd over hun roemstraf als ze een match voortijdig verlaten.
 • OPGELOST – De physics van de verwoesting van fotolijsten/schilderijen aan muren kloppen niet.
 • OPGELOST – De baan van teruggegooide granaten klopt niet.
 • OPGELOST – Houtsplinters blijven steken aan de randen van verwoestbare oppervlakten.

Probleemoplossingen voor speltypen

Bom
 • OPGELOST – Spelers kunnen geen ontmanteltool plaatsen nadat ze van 1V Geldruimte naar 1V Cameraruimte zijn gegaan door een muur te verwoesten.
 • OPGELOST – Aanvallers die de ontmanteltool op een verstevigd (val)luik plaatsen, verliezen als het luik wordt verwoest.
Gebied veiligstellen
 • OPGELOST – Spelers houden soms op het doel te veilig te stellen/verdedigen nadat ze de grond raakten na een val.
 • OPGELOST – Als het punt wordt aangevallen en bijna is veroverd en een verdediger de laatste aanvaller doodt, kraaien de aanvallers victorie.
Gijzelaar
 • OPGELOST – De gijzelaar kan door een muur heen worden gegrepen die te klein is om doorheen te springen.
Antiterreur
 • OPGELOST – Spelers verdienen ervaring als toegewijde operator door zichzelf of een gijzelaar te doden.
 • OPGELOST – Het bericht dat alle bommen zijn ontmanteld, verschijnt alleen als slechts één bom is ontmanteld.

Probleemoplossingen gebruikerservaring

 • OPGELOST – De talisman Duitse vlag wordt gespiegeld.
 • OPGELOST – Zwarte operatormodellen als HBAO+ is ingeschakeld.
 • OPGELOST – Claymores worden niet gerenderd als de speler te ver weg is.
 • OPGELOST – Het woord 'server' is niet voor alle talen juist vertaald.
 • OPGELOST – Als je in matchmaking boven het vakje 'Zoeken naar speler' hangt en erop klikt, zie je jouw profielafbeelding en de verhoudingen winst/verlies en kills/gedood van een andere speler.
 • OPGELOST – De tekst van de Ondersteuningsmodus overlapt links boven in de scherminfo met de berichten over de verwijderingsstemronde.
 • OPGELOST – Tijdens de tekstchat zie je de teamchat van de vijand in de lobby en het laadscherm.
 • OPGELOST – Oneindig laadscherm als je overschakelt op een profiel dat niet gekoppeld is aan de Ubisoft Club-app.

Probleemoplossingen operators

Blackbeard
 • OPGELOST – Als je schiet met een mondingsvlamdemper terwijl je een wapenschild gebruikt, veroorzaakt dat een visueel probleem.
Thermite
 • OPGELOST – Exothermische explosieven op een gedeeltelijk verwoest deel van een versterkte muur verwoesten niet beide muren.
Bandit
 • OPGELOST – Als je Bandits gadget vernietigt, terwijl hij bezig is het wapen op te pakken, kan hij niet hurken, gaan liggen of zijn wapen trekken.
Kapkan
 • OPGELOST – Als je een barricade opblaast met een doorbraakexplosief van Ash wordt Kapkans EDD niet vernietigd.
Twitch
 • OPGELOST – Als je een andere toets toewijst voor het primaire gadget veroorzaakt dat problemen met de observatietool.
Capitão
 • OPGELOST – Het aantal resterende kruisboogpijlen komt niet altijd overeen met de beschikbare hoeveelheid op de toeschouwerscamera.
 • OPGELOST – Als je onder bepaalde omstandigheden schiet, zie je blauwe rook.
Caveira
 • OPGELOST – Als je een door een teamgenoot neergehaalde vijand ondervraagt, wordt hij of zij niet beloond.
 • OPGELOST – Als je de sluiphouding aanneemt terwijl je een primair wapen vervangt door een secundair wapen kan Caveira niet terug naar haar primaire wapen.
 • OPGELOST – Als je direct na het aannemen van de sluiphouding gaat sprinten, wordt het sluipen opgeheven.
Valkyrie
 • OPGELOST – De Argusoogcamera's maken geen contact met bloemen.
 • OPGELOST – De Argusoogcamera's zweven als je ze tegen de pilaren aangooit op BG Lobby van de map Bank.
IQ
 • OPGELOST – Geen omtrek van gadgets die door haar apparaat worden waargenomen.

Probleemoplossingen voor het leveldesign

Alle maps
 • OPGELOST – Planten en bomen kunnen zo worden verwoest dat ze spelers blokkeren.
 • OPGELOST – Gadgets die je kunt gooien blijven zweven op boekenplanken als de onderkant is verwoest.
 • OPGELOST – Licht van buiten het gebouw verblindt/hindert spelers die binnen zijn.
 • OPGELOST – Operators kunnen door muren clippen als ze worden neergehaald bij een muur.
Clubhuis
 • OPGELOST – Spelers kunnen door de onderste planken van de bar op de begane grond.
 • OPGELOST – Drones kunnen door de muur op BG Bar.
 • OPGELOST – Je kunt niet over schilden springen die zijn geplaatst in de deuropening tussen K Vluchttunnel en K Wapenkamer.
 • OPGELOST – Argusoogcamera's blijven niet goed kleven aan bepaalde oppervlakten tijdens de preparatiefase.
Kanaal
 • OPGELOST – De archiefkast verdwijnt als je vanuit het andere gebouw door het raam van de controlekamer kijkt.
 • OPGELOST – Aanvallers keren op de schietbaan hangend in de lucht terug.
 • OPGELOST – Drones kunnen door het plafond kijken van Kustwacht 1V Cafetaria.
 • OPGELOST – Ontbrekende texture op blauwe containers.
Hereford
 • OPGELOST – Verdedigers kunnen aanvallers doden als ze terugkeren op de schietbaan.
 • OPGELOST – Aanvallers keren op de schietbaan hangend in de lucht terug.
 • OPGELOST – Ontbrekende texture op BG Eetkamer waardoor er zicht is op 1V Gang.
 • OPGELOST – Ontbrekende texture op BG Pianolounge waardoor er zicht is op 1V Gang.
 • OPGELOST – Het plafond van de tv-ruimte is niet afgetopt, waardoor er zicht is op een ladder buiten.
 • OPGELOST – Aanvallers kunnen abseilend onder de trappen komen van BUI Steeg met zijtrap.
Bank
 • OPGELOST – Je blijft een rood computerscherm zien nadat de computer is vernietigd.
 • OPGELOST – Drones kunnen door de muur bij het raam/dakvenster van BUI Laag dak.
 • OPGELOST – Drones clippen door de muren bij de trappen op BG Hoofdtrap.
 • OPGELOST – Exothermisch explosief kan een versterkte muur niet volledig verwoesten in Archief.
Consulaat
 • OPGELOST – Detailprobleem met de deursponning van BUI Nooduitgang.
Vliegtuig
 • OPGELOST – Drones kunnen door de muur/het plafond op 2V Radiocabine.
 • OPGELOST – Gat tussen twee muren op 1V Vergaderruimte.
 • OPGELOST – Buizen verstoren de EDD van Kapkan.
 • OPGELOST – De gebieden buiten het level bereiken voor verdedigers niet het einde van de map aan de voorkant van het vliegtuig.
 • OPGELOST – Drones kunnen door bepaalde houten plafonds.
Chalet
 • OPGELOST – Drones kunnen door de muur van de bibliotheek clippen.
 • OPGELOST – Drones kunnen in de muur van BG Keuken glitchen.
 • OPGELOST – De benen van operators clippen door een versterkt raam als ze op het bed gaan liggen in de hoofdslaapkamer.
 • OPGELOST – Ontbrekende texture op BG Trap bibliotheek maakt het mogelijk om te schieten vanonder de trap.
 • OPGELOST – Je kunt schilden misbruiken om de haard in te springen van 1V Hoofdslaapkamer.
 • OPGELOST – Je kunt op buizen springen in K Ingang hoofdgarage.
 • OPGELOST – Je ziet flikkerende textures op de muur die BG Eetkamer scheidt van BG Grote kamer.
 • OPGELOST – Banken verdwijnen als je er van een afstand naar kijkt.
Oregon
 • OPGELOST – De randen van sommige daken sluiten niet aan op de muur waardoor aanvallers naar binnen kunnen kijken.
 • OPGELOST – Dankzij een ontbrekend contactmodel kunnen spelers vanuit 1V Gang wapenopslag via een onverwoestbare vloer/onverwoestbaar plafond BG Ingang vergaderzaal onder vuur nemen.
 • OPGELOST – Kogels kunnen door de openingen tussen zandzakken op BG Vergaderzaal/Buiten.
 • OPGELOST – Operators kunnen schilden gebruiken om in stapelbedden te springen.
 • OPGELOST – Clippingproblemen als operators gaan liggen op de zolder.
Kafe Dostoyevsky
 • OPGELOST – Spelers kunnen vijanden ongezien beschieten door de vloer van 1V Hal met haard te verwoesten.
 • OPGELOST – Dankzij een ontbrekend contactmodel tussen twee muren kunnen kogels en gadgets vanuit 1V Leeszaal naar 1V Eetzaal met zuilen en omgekeerd.
 • OPGELOST – Er is geen goed contactmodel voor drones en de muren van 2V Ingang cocktaillounge.
Jacht
 • OPGELOST – Kleine gaten tussen de versterkte muur en een onbreekbare muur op 2V Pokerkamer.
 • OPGELOST – Drones kunnen op water drijven op 1V Duikbootdok.
 • OPGELOST – Decal op de tafel is zichtbaar nadat hij is geraakt door een speler.
 • OPGELOST – Flikkerende texture op de metalen wand van 1V Machinekamer.
 • OPGELOST – Drones hebben geen contactmodel met het miniatuur op 2V Lounge.
 • OPGELOST – Verlichting van BG Machinegang sijpelt naar binnen.
Grens
 • OPGELOST – Je kunt door de dozen springen op BG Opslagruimte.
 • OPGELOST – Spelers lopen geen schade op van C4 die is geplaatst op de noordelijke muur van 1V Kantoren.
 • OPGELOST – Zwevende muurtextures na het verwoesten van muren.
 • OPGELOST – Operators blijven steken in voertuigen als een speler er tijdens een sprint overheen springt.
 • OPGELOST – Een deel van de muur van de pauzeruimte heeft geen contactmodel.
 • OPGELOST – Je kunt over de dozen van de opslagruimte springen.
 • OPGELOST – Spelers kunnen de ontmanteltool buiten het doelgebied plaatsen.
 • OPGELOST – Onzichtbare muur boven op het rode voertuig van BUI Voertuigdouane.
Favela's
 • OPGELOST – Ramen hebben geen goed contactmodel voor drones.
 • OPGELOST – Als je de kapstok verwoest, blijven de kleerhangers in de lucht zweven.
 • OPGELOST – Als je weer gaat staan na te hebben gelegen, kun je door de muur clippen van 1V Kinderkamer.
 • OPGELOST – Voorwerpen aan de muur bij de appartementen blijven zweven als de hele muur wordt verwoest.
Huis
 • OPGELOST – Kogels en gadgets kunnen door een kleine opening tussen de versterkte muren van 1V Bovenste hal.
 • OPGELOST – Spelers kunnen via een schild vanuit de garage in de boot springen.
 • OPGELOST – Als je de muren van 1V Werkplaats versterkt, ontstaat er een opening waar kogels doorheen kunnen.