Lesion Header

Operatie Blood Orchid – Operator: Lesion (雷)

21-08-2017 12:00

De S.D.U. wordt ook wel de 'Flying Tigers' genoemd en wordt al sinds zijn oprichting in 1974 gezien als een van de beste speciale strijdkrachten ter wereld. De eenheid leidt zowel militaire als politie-operaties, over zee, in de lucht en over land.

Bij de presentatie van onze nieuwe operator besprak scriptschrijver Farah Daoud-Brixi wat de inspiratiebron was van Lesions personage. 'De S.D.U. is van oorsprong gebaseerd op de British Special Air Service en heeft sindsdien zijn eigen training en methodes ontwikkeld. Dit probeerden we uit te beelden met Lesion, die onverwachts toeslaat en geleidelijk aan steeds gevaarlijker wordt.'

Liu Tze Long, codenaam Lesion, is de nieuwste toevoeging aan het Rainbow-team. Hij is bestand tegen lichamelijke ontberingen, wat hem onderscheidde van andere kandidaten. 'Hij was een van de drie Operators die een extreme versie van het ondervragingsweerstandsprogramma van de S.A.S. kon weerstaan,' zei Daoud-Brixi.

Lesion neemt zijn werk heel serieus en wordt dagelijks blootgesteld aan risicovolle situaties. Hij gaat achteloos om met zijn eigen veiligheid, wat door sommigen werd gezien als arrogant. Door dit gedrag raakte hij al snel vervreemd van zijn leeftijdsgenoten. Maar zijn aangeboren drang naar uitdagende situaties zorgde er ook voor dat hij zich als vrijwilliger aanmeldde om mijnen op te ruimen, wat het begin betekende van zijn carrière.

Lesions eerste operatie was in Indonesië: Operatie Green Viper. De laptop van een Maleisische wetenschapper, die onlangs lid was geworden van een extremistische groepering, werd gevonden in Macau. Op deze laptop stond een onderzoek naar een biologisch wapen dat de builenpest verkregen uit dieren kon verspreiden. Liu sloeg de handen ineen met twee S.A.S-Operators met de codenamen Smoke en Thatcher om in het laboratorium van de wetenschapper te infiltreren en elk spoor van de ziekte te neutraliseren. Aangezien dit Lesions eerste geslaagde missie was, bleef het trio een extra dag in Macau als bonus buiten werktijden.

Lesion vertegenwoordigt de speciale strijdkrachten in Hong Kong en gebruikt de T-5 SMG en SIX12 SD als primaire wapens en de Q-929 als secundair wapen.

Voor een voorproefje van onze nieuwe Operators kijk je naar de finale van de Pro League tijdens Gamescom on 26 augustus via twitch.tv/rainbow6.

Aanbevolen

[2018-06-05] Code of Conduct Header

DE GEDRAGSCODE VAN RAINBOW SIX SIEGE

DE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN GEDRAGSCODE VAN RAINBOW SIX SIEGE

08-06-201805:00 PM

Meer info

[2018-05-07] Y3S2 Kick Off - Para Bellum - Header

Aanvulling probleemoplossingen

Nu dat de seizoenstestservers gesloten zijn, geven we je een overzicht van alle veranderingen in de Jaar 3 Seizoen 2.0-patch.

06-06-201812:00 PM

Meer info