Lesion Header

Operatie Blood Orchid – Operator: Lesion (雷)

21-08-2017 12:00

De S.D.U. wordt ook wel de 'Flying Tigers' genoemd en wordt al sinds zijn oprichting in 1974 gezien als een van de beste speciale strijdkrachten ter wereld. De eenheid leidt zowel militaire als politie-operaties, over zee, in de lucht en over land.

Bij de presentatie van onze nieuwe operator besprak scriptschrijver Farah Daoud-Brixi wat de inspiratiebron was van Lesions personage. 'De S.D.U. is van oorsprong gebaseerd op de British Special Air Service en heeft sindsdien zijn eigen training en methodes ontwikkeld. Dit probeerden we uit te beelden met Lesion, die onverwachts toeslaat en geleidelijk aan steeds gevaarlijker wordt.'

Liu Tze Long, codenaam Lesion, is de nieuwste toevoeging aan het Rainbow-team. Hij is bestand tegen lichamelijke ontberingen, wat hem onderscheidde van andere kandidaten. 'Hij was een van de drie Operators die een extreme versie van het ondervragingsweerstandsprogramma van de S.A.S. kon weerstaan,' zei Daoud-Brixi.

Lesion neemt zijn werk heel serieus en wordt dagelijks blootgesteld aan risicovolle situaties. Hij gaat achteloos om met zijn eigen veiligheid, wat door sommigen werd gezien als arrogant. Door dit gedrag raakte hij al snel vervreemd van zijn leeftijdsgenoten. Maar zijn aangeboren drang naar uitdagende situaties zorgde er ook voor dat hij zich als vrijwilliger aanmeldde om mijnen op te ruimen, wat het begin betekende van zijn carrière.

Lesions eerste operatie was in Indonesië: Operatie Green Viper. De laptop van een Maleisische wetenschapper, die onlangs lid was geworden van een extremistische groepering, werd gevonden in Macau. Op deze laptop stond een onderzoek naar een biologisch wapen dat de builenpest verkregen uit dieren kon verspreiden. Liu sloeg de handen ineen met twee S.A.S-Operators met de codenamen Smoke en Thatcher om in het laboratorium van de wetenschapper te infiltreren en elk spoor van de ziekte te neutraliseren. Aangezien dit Lesions eerste geslaagde missie was, bleef het trio een extra dag in Macau als bonus buiten werktijden.

Lesion vertegenwoordigt de speciale strijdkrachten in Hong Kong en gebruikt de T-5 SMG en SIX12 SD als primaire wapens en de Q-929 als secundair wapen.

Voor een voorproefje van onze nieuwe Operators kijk je naar de finale van de Pro League tijdens Gamescom on 26 augustus via twitch.tv/rainbow6.

Recent nieuws

R6_RecoilBlog_Thumb

Herziening wapenterugslag

Tijdens Operation Health identificeerden we een probleem met de L85A2 na analyse van een video van communitylid ExecCS. Op het eerste gezicht leek het om slechte uitlijning van het betreffende wapen te gaan, maar na nader onderzoek bleek dat dit probleem alle wapens betrof.

20-09-201709:00 AM

Meer info

Map Rotate Thumb

Veranderingen in de Map Rotatie in Seizoen 3

Aankomende wijzigingen in map rotatie, pools en enkele aanpassingen.

24-08-201712:00 PM

Meer info

R6-FreeWk-News-Thumbnail-EMEA

Gratis weekend voor PC, PlayStation 4 en Xbox One!

Zit je al een tijdje te wachten op een kans om samen met je vrienden binnen te vallen? Speel het hele weekend van 24 t/m 27 augustus!

22-08-201706:28 PM

Meer info

Lesion Thumb

Operatie Blood Orchid – Operator: Lesion (雷)

'Doe waar je goed in bent. Als je geluk hebt, ben je niemand tot last.'

21-08-201712:00 PM

Meer info

Ying Thumb

Operatie Blood Orchid – Operator: Ying (螢)

'De eerste aanval komt uit het hart en mist nooit.'

18-08-201712:00 PM

Meer info

MapThumb

Operation Blood Orchid - Nieuwe map - Theme Park

Welkom in een verlaten pretpark aan de kust van Hong Kong en bij Jaar 2, Seizoen 3 voor Rainbow Six Siege.

16-08-201712:00 PM

Meer info

SneakPeekThumb

Kickoff jaar 2 seizoen 3 en Sneak Peek

Het is tijd voor de officiële opening van het nieuwe seizoen, deze keer in Hong Kong!

14-08-201712:00 PM

Meer info

Y2PLThumb

Maak kennis met de teams die het tegen elkaar opnemen tijdens de R6PL finale op Gamescom.

We weten eindelijk wie er meedoen aan de finale van seizoen 2 van de Rainbow Six Pro League!

11-08-201712:00 PM

Meer info

222Thumb

Operation Health – Update 2.2.2 – Probleemoplossingen

De volledige probleemoplossingen voor Update 2.2.2 met een heleboel verbeteringen, zowel op korte als lange termijn.

08-08-201712:00 PM

Meer info

Data Cleanup - Patch Size Thumb

Data-cleanup - Seizoen 3 patchgrootte & pc HD-texturepack

Dit is de derde en laatste blog in de serie over data-cleanup; voortdurende werkzaamheden om de langetermijn-ondersteuning van Rainbow Six Siege te versterken.

04-08-201709:00 AM

Meer info