Map Rotate Header

Veranderingen in de Map Rotatie in Seizoen 3

24-08-2017 12:00

We hebben voor Seizoen 3 een aantal grote veranderingen aan de Ranked en Casual playlists op het oog. We gaan de map pool uit de competitieve Pro League ook gebruiken voor de Ranked game-modus. Daarnaast hebben we veranderingen in petto die de beleving van nieuwe spelers in de Casual game-modus zullen verbeteren.

 

Competitieve Ranked Map Playlist

Om onze spelers in staat te stellen om hun vaardigheden aan te scherpen in de meest competitieve omgevingen, verminderen we het totaal aantal maps in de Ranked map rotatie. De volgende maps zullen in Seizoen 3 in de Ranked playlist rotatie zitten:

img src="tcm:159-299559" title="RankedPlaylist" alt=" RankedPlaylist" style="width: auto; height: auto;"/>/p>

Vanaf dit seizoen zullen in de Ranked playlist dezelfde negen maps zitten die we ook hebben uitgekozen voor de Pro League. Bovendien starten we met de nieuwe Ranked en ESL Pro League playlists op hetzelfde moment dat we de ranks resetten - dit zal allemaal gebeuren bij het begin van het nieuwe seizoen. De Ranked playlist zal, net als de ESL playlist, elk seizoen worden veranderd, zodat er steeds een nieuw aanbod van maps zal zijn..

Daarnaast zullen we ook een paar maps, die we hebben gemaakt voor het nieuwe seizoen, niet toevoegen aan de Ranked playlists of de Pro League-selectie. Dit doen we om er zeker van te zijn dat spelers de tijd krijgen om deze maps in Casual en Custom Games te verkennen. Ook kunnen we zo eventuele foutjes of te grote voordelen uit deze nieuwe maps halen, voordat we ze in de competitieve map pool zetten.

Nieuwe Casual Map Playlist

In Seizoen 3 brengen we het aantal maps in de Casual map playlist terug naar vijftien. Het aantal maps terugbrengen in de Casual Playlist zorgt ervoor dat het proces, om de maps van Rainbow Six te leren kennen, wordt vergemakkelijkt voor nieuwe spelers. We zijn erachter gekomen dat het voor nieuwe spelers erg moeilijk is om de maps te leren kennen, en dit is een van de manieren waarop we dat probleem willen aanpakken.

Daarnaast zal ons Level Ontwerp Team enkele verwijderde maps opnieuw gaan bouwen. Voor de duidelijkheid: niet alle maps die worden verwijderd uit de Casual playlist, zullen worden aangepast. Enkele maps worden in de komende jaren veranderd.

De grenzen van onze datahoeveelheden komen steeds sneller in zicht. Daarom zullen we de manier, waarop onze maps worden opgeslagen, moeten wijzigen. Daarom zijn we van plan om in de toekomst maps permanent uit het spel te verwijderen (nog niet in Seizoen 3).

Dit zijn de kaarten die in Seizoen 3 beschikbaar zullen zijn in de Casual playlist rotatie:

img src="tcm:159-299560" title="CasualPlaylist" alt="CasualPlaylist" style="width: auto; height: auto;"/>/p>

Hoewel sommige maps niet meer zullen voorkomen in de Ranked of Casual rotatie, blijven alle maps voorlopig nog wel beschikbaar in Custom matches.

Map Voorkeuren

We hebben nog eens goed naar de werking van het Map Voorkeuren-systeem gekeken, en we hebben besloten om dit systeem buiten werking te stellen voor alle PvP Multiplayer-spellen (het systeem blijft nog wel beschikbaar voor Terrorist Hunt, zodat jij en je team specifieke maps kunnen selecteren). We weten nog niet wanneer deze functie terugkeert naar PvP. We zijn namelijk naar alternatieven aan het kijken om deze spel-ervaring te verbeteren.

Wij zijn heel enthousiast over de veranderingen aan de Ranked en Casual speelmogelijkheden, en horen heel graag hoe jullie erover denken! Neem deel aan de discussie op Twitter, Reddit, Facebook, en de forums!

Aanbevolen

[2018-09-17]Y3S3

J3S3.1 Probleemoplossingen

De eerste patch die wordt uitgebracht na de start van een seizoen, is meestal een lichtere patch. Daarom zul je niet zulke grote veranderingen zien als tijdens de start van een Seizoen. Patch J3S3.1 wordt dinsdag 18 september vrijgegeven voor pc, en de week daarop voor consoles.

17-09-201812:00 PM

Meer info

[2018-09-14] MM Degradation Blog Header

Verslechtering matchmaking na Operation Grim Sky

De Grim Sky-update heeft een aantal verbeteringen voor de flow van matchmaking toegepast. Het is de bedoeling dat de selectie van een gameserver een stuk soepeler verloopt. Na de update zagen we dat er in vergelijking met de testserver meer fouten voorkwamen in de matchmaking. Dit is een samenvatting van wat er is gebeurd en wat we hebben gedaan om het probleem te verhelpen.

14-09-201812:00 PM

Meer info