[2017-11-02] White Noise - HEADER

JAAR 2 SEIZOEN 4 START EN SNEAK PEEK

02-11-2017 12:00

Het is bijna twee jaar geleden sinds Rainbow Six Siege uitkwam op 1 december 2015. We willen de miljoenen spelers, die ervoor hebben gezorgd dat het spel al zo lang bestaat, bedanken. Nu we het derde jaar ingaan, hebben we heel veel te vieren. Binnenkort komen we met meer nieuws over de spannende dingen die gaan gebeuren in Jaar 3. Maar eerst willen we jullie, namens het hele Rainbow Six Development Team, van harte bedanken.

Jaar Twee ging vliegend uit de startblokken met de eerste Six Invitational, het grootste evenement uit de geschiedenis van Rainbow Six. Operatie Velvet Shell stuurde je naar Ibiza, waar Jackal en Mira Rainbow lieten kennismaken met de G.E.O. Vervolgens begonnen we aan Operation Health met de Technische Test Server en 1-Stap Matchmaking, zodat het ontwikkelteam klaar is voor de lange-termijn toekomst van Rainbow Six. En recentelijk heropende Operatie Blood Orchid een verlaten pretpark in Hong Kong met S.D.U.-agenten Ying en Lesion, samen met de Poolse Ela van G.R.O.M.

En we zijn nog niet klaar.

Twee nieuwe agenten van het 707th Special Mission Battalion (707th SMB) komen bij Team Rainbow. De aanvaller is koppig en een waaghals, terwijl de verdediger juist methodisch en vasthoudend is. We doen er ook nog een nieuwe GROM-agent bij, die bekend staat om weerstand en moed.

In onze nieuwe map moet je omhoog kijken. heeelemaal omhoog om een pittoreske uitkijktoren boven de skyline van Seoel te verkennen. Maak ruimte voor meer vuurkracht in je kluisje, want we hebben nieuwe wapens. Die zullen je honger stillen naar meer opties voor het veroorzaken van vernietiging.

We eindigen het jaar met een hoogtepunt, maar er zit nog veel meer aan te komen. Blijf onze blog volgen voor meer updates over de dingen die komen gaan, en volg ook de actie in de Pro League finale in Sao Paulo, die plaatsvindt op 18 en 19 november, via twitch.tv/rainbow6.

Volg ons voor de nieuwste updates op Facebook en Twitter. Neem deel aan de discussie op onze subreddit en

Aanbevolen

[2018-09-17]Y3S3

J3S3.1 Probleemoplossingen

De eerste patch die wordt uitgebracht na de start van een seizoen, is meestal een lichtere patch. Daarom zul je niet zulke grote veranderingen zien als tijdens de start van een Seizoen. Patch J3S3.1 wordt dinsdag 18 september vrijgegeven voor pc, en de week daarop voor consoles.

17-09-201812:00 PM

Meer info

[2018-09-14] MM Degradation Blog Header

Verslechtering matchmaking na Operation Grim Sky

De Grim Sky-update heeft een aantal verbeteringen voor de flow van matchmaking toegepast. Het is de bedoeling dat de selectie van een gameserver een stuk soepeler verloopt. Na de update zagen we dat er in vergelijking met de testserver meer fouten voorkwamen in de matchmaking. Dit is een samenvatting van wat er is gebeurd en wat we hebben gedaan om het probleem te verhelpen.

14-09-201812:00 PM

Meer info