[2017-11-07] Map Tower - HEADER

GLOEDNIEUWE MAP: MOK MYEOK TOREN IN OPERATIE WHITE NOISE

08-11-2017 12:00

Bij het krieken van de dag ontwaakt de stad in een wirwar van onbesproken dromen en dagritmes. Auto's spoelen over het wegennet, af en toe stoppend, overgeleverd aan het verkeer. Warm ochtendlicht weerkaatst op de ramen van moderne gebouwen, ontworpen op verwachtingen, groot gemaakt door gezamenlijke ambitie. Sneeuwvlokken dwarrelen neer op de bedrijvige metropool. Alles gaat z'n gangetje, totdat de dag nacht wordt. De straten nemen hun tweede identiteit aan, en neonkleuren kruipen uit de vele reclameborden. Een helikopter vliegt over het gebied, vrij van de beperkingen van het wegennet, en zweeft boven de kantoorgebouwen van de technologie-reuzen. Hij landt op het hoogste heli-platform, op de hoogste toren. Ergens binnenin de toren ontploft een granaat.

***

Daal neer op Mok Myeok, een hemelhoge communicatie- en observatietoren in Seoel, Zuid-Korea. De toren schampt de wolken en overziet de hele stad, een wonder van futuristische bouwkunst. Het interieur is een mengsel van traditionele Koreaanse architectuur met een moderne stijl: Theekamers en lounges van hout en authentieke patronen, en heldere, strakke moderne kantoorruimtes. Art Director Gregory Fromenteau legde uit: “We zijn altijd op zoek naar contrast in onze maps. Modern en klassiek, het naast elkaar bestaan van stijlen.”

Helaas wordt Mok Myeok aangevallen, en worden de zondes van de corrupte CEO blootgelegd. Je zult je een weg moeten banen door het restaurant, de nachtclub, de kunsthal, en kantoorruimtes op de verdiepingen van de toren.

Het team wilde als eerste gebruik maken van de enorme hoogte van de toren. “Ons doel was om het gevoel over te brengen van hoogtevrees, en van vallen”, vertelt Jacques Wong, één van de Level Designers. “De diepte, en het gevoel dat je op een hele hoge plek bent, voel je zowel binnen als buiten.”Bij het ontwerpen van de Mok Myeok Toren als de nieuwe map in de game, bleek het totale proces een behoorlijke uitdaging te zijn voor het ontwikkelteam. In tegenstelling tot eerdere maps, waar verschillende wegen naar het hoofdgebouw leidden, besloten de Level Ontwerpers dit keer om het anders aan te pakken. “Deze map gebruikt de bouw van de toren, en laat spelers naar beneden abseilen en op bepaalde punten naar binnen komen”, legde Wong uit. Moeten spelers bezorgd zijn over mensen die op één plek blijven hangen? “De map is vrij groot, en is zodanig in elkaar gezet dat het grootste gedeelde van de gevechten in het midden plaatsvindt.” De actie start op grotere afstand, maar zodra spelers in de buurt komen van het midden van de toren, wordt het een man-tegen-man vuurgevecht.

Blijf onze blog volgen voor meer updates over de komende gebeurtenissen, en volg de actie tijdens de Pro League finale in São Paulo, op 18 en 19 november, op twitch.tv/rainbow6.

Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook en Twitter. Doe mee aan de discussie op onze subreddit en forums!

Aanbevolen

[2018-09-17]Y3S3

J3S3.1 Probleemoplossingen

De eerste patch die wordt uitgebracht na de start van een seizoen, is meestal een lichtere patch. Daarom zul je niet zulke grote veranderingen zien als tijdens de start van een Seizoen. Patch J3S3.1 wordt dinsdag 18 september vrijgegeven voor pc, en de week daarop voor consoles.

17-09-201812:00 PM

Meer info

[2018-09-14] MM Degradation Blog Header

Verslechtering matchmaking na Operation Grim Sky

De Grim Sky-update heeft een aantal verbeteringen voor de flow van matchmaking toegepast. Het is de bedoeling dat de selectie van een gameserver een stuk soepeler verloopt. Na de update zagen we dat er in vergelijking met de testserver meer fouten voorkwamen in de matchmaking. Dit is een samenvatting van wat er is gebeurd en wat we hebben gedaan om het probleem te verhelpen.

14-09-201812:00 PM

Meer info