[2017-11-12] Dokkaebi - HEADER

OPERATION WHITE NOISE - NIEUWE AGENT: DOKKAEBI

13-11-2017 12:00

Haar vingers dansen over het toetsenbord, het licht van het LCD-scherm schijnt op haar grijns. Elke regel met code is een kleine triomf, die toewerkt naar een monsterzege. Ze maakt pirouettes rond firewalls en beloont zichzelf met slokjes van haar derde energiedrankje van vanavond. Ze probeert te minderen, en heeft zichzelf een maximum van vier opgelegd. Ze is geen breekijzer of clickjacker, maar in slechts een paar dagen is het haar gelukt om in te breken. Na een laatste klik drukt ze zachtjes op de [Enter]-knop, en verstuurt de woorden die haar lot zullen bepalen…

‘Hallo, Rainbow Six.’

***

Operatie White Noise introduceert twee nieuwe agenten uit de Republiek Korea en het beroemde 707th Special Mission Battalion. Ze noemen ze niet voor niets 'Witte Tijgers'. Het 707th traint Korea’s beste agenten onder brute, winterse omstandigheden. Onder hen… de sluwe Dokkaebi.

Voordat we tijdens de live stream Dokkaebi’s unieke kwaliteiten onthullen, nemen we een kijkje achter de schermen bij Korea's ultieme soldaat van de toekomst.

“We wilden een atypische agent hebben”, vertelt Hoofdschrijver Lucien Soulban. “Geef haar een geweer en ze is dodelijk, maar gebruik haar speciale vaardigheid en ze heeft een compleet vijandelijk team in het vizier.”

Niemand weet zoveel van het verleggen van grenzen binnen asymmetrische oorlogvoering als Grace “Dokkaebi” Nam. Ze was altijd al een doe-het-zelver. Als ze iets niet kon krijgen, bouwde ze het zelf. Ze werd lid van het 9th Special Forces Brigade van het Koreaanse leger, en haar toelating tot de Witte Tijgers was problematisch. Ze had de neiging om haar pragmatische leidinggevenden tegen de haren in te strijken. Haar creatieve ideeën volgen niet de gebaande paden. Desondanks heeft ze de aandacht van Rainbow Six weten te krijgen en kreeg ze er een plekje vanwege haar talenten. Grace heeft hier haar thuis gevonden en wil bewijzen dat ze op haar plaats is… ook al wordt ze gezocht.Grace “Dokkaebi” Nam is een aanvaller die een nieuwe type agent vertegenwoordigt. Ze valt doelwitten aan op momenten dat ze het niet verwachten. Als primaire wapens neemt ze de Mk 14 EBR en het BOSG. 12.2 geweren mee naar een gevecht, en de C75 en SMG-12 machinepistolen als secundaire wapens. Maar wat haar nog gevaarlijker maakt, zijn haar dodelijke streken.

Blijf onze blog volgen voor meer updates over de komende gebeurtenissen, en volg de actie tijdens de Pro League finale in São Paulo, op 18 en 19 november, op twitch.tv/rainbow6.

Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook en Twitter. Doe mee aan de discussie op onze subreddit en forums!

Aanbevolen

[2018-12-07]12 days of R6mas Header

Twelve Days of R6mas

Het is de tijd voor cadeaus dus deze maand geven we 12 dagen met de Twelve Days of R6mas Booster Giveaway.

10-12-201805:00 PM

Meer info

[2018-12-10]Dev Blog: Toxicity Update header

Devblog: Update over sfeerverpestend gedrag

Op 10 december veranderen we ons chatsysteem omtrent sfeerverpestend gedrag door een chatfilter te activeren.

10-12-201812:00 PM

Meer info