[2017-11-02] White Noise - HEADER

TTS FAQ

20-11-2017 12:00

Kijk voor het laatste nieuws en feedback op deTechnical Test Server Subreddit.

Tijdens Operatie Health hebben we veranderingen aangebracht in het proces om patches uit te brengen. Voordat we ze vrijgaven tijdens de verschijning van Blood Orchid, hebben we de grootste patches op de TTS getest. Dat proces zullen we voorlopig voorzetten.

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de TTS.


Moet ik de game hebben om deel te mogen nemen aan de technische testserver?

Ja. Je moet in het bezit zijn van de volledige versie van de game. Dat geldt ook voor spelers die de Starter Edition hebben gekocht, en ook spelers die het spel bezitten voor Xbox One en Playstation 4, en hun accounts hebben gekoppeld aan een Uplay account.


Welke systemen?

PC. De technische testserver zal beschikbaar komen via de Uplay PC client.


Moet ik de game opnieuw downloaden voor elke test?

We willen ervoor zorgen dat deelnemers de game zo min mogelijk opnieuw hoeven te downloaden. Meestal zul je alleen een patch nodig hebben om je TTS-client bij te werken. Afhankelijk van de veranderingen aan een bepaalde TTS-sessie, kan het echter zijn dat je de volledige game toch opnieuw moet downloaden.


Waar download ik de TTS-client?

De TTS client zal te zien zijn in je Uplay-bibliotheek. Zodra hij als "beschikbaar" wordt vermeld, kun je op de download-knop klikken.


Kan ik zowel de live client en de TTS-client tegelijkertijd op mijn computer hebben?

Je kunt beide clients op dezelfde computer geïnstalleerd hebben. Let op dat configuratie-aanpassingen op de TTS niet worden overgedragen naar de live client en andersom.


Kunnen mensen die Steam gebruiken het spelen via de Uplay PC client?

Ja. Mensen die Rainbow Six Siege bezitten op Steam kunnen deelnemen aan de TTS-sessies met hun verbonden Uplay-account. Let op: je kunt de client alleen downloaden en starten via de Uplay PC client.


Hoe meld ik bugs?

Je kunt gevonden bugs/problemen melden op de TTS Subreddit, hier.


Hoeveel mensen kunnen tegelijkertijd spelen?

We gaan het beschikbare aantal plaatsen op onze servers voor de TTS beperken. Bij sommige spelers verschijnt de foutmelding 'Ubisoft-diensten niet beschikbaar' als de servers vol zitten. Hiermee kunnen we de impact van TTS-speelsessies op de liveservers beperken. Neem geen vrij van werk of school om deel te nemen aan de TTS-speelsessies.


Kan ik aankopen doen op de TTS?

Nee. Je hoeft geen items te kopen op de TTS. Wij hebben alles al voor je ontgrendeld. Nu kun je stijlvol en tactisch te werk gaan. Veel plezier!


Worden mijn items/voortgang overgezet van de livegame naar de TTS?

Content wordt niet overgezet van de liveservers naar de TTS. Je krijgt alle operators en items gratis op de TTS, dus is het niet nodig om voortgang over te zetten. Voortgang, verdiende items of statistieken worden ook niet overgezet naar de liveservers als de TTS is afgelopen.


Welke content kan worden getest?

Het doel van de TTS-sessies is het aanbieden van verschillende onderdelen van de game zodat we heel specifiek kunnen testen. De TTS-client is niet altijd hetzelfde en bij sommige sessies is er mogelijk slechts een zeer beperkte selectie van operators/maps/wapens/uitbreidingen beschikbaar voor het doel van die specifieke test.

Tijdens bepaalde TTS-sessies testen we grote pathes, die bijna gaan verschijnen. Hiervoor kunnen spelers toegang krijgen tot nog niet vrijgegeven content, om het te kunnen testen.


Hoelang duren die sessies?

Zoals eerder gemeld is de TTS niet altijd hetzelfde. Elke test duurt 24 tot 72 uur, afhankelijk van hoelang we nodig hebben om de vereiste gegevens te verzamelen. Let op: sommige sessies kunnen langer of korter duren, maar de meerderheid duurt 1-3 dagen.

Aanbevolen

[2018-12-07]12 days of R6mas Header

Twelve Days of R6mas

Het is de tijd voor cadeaus dus deze maand geven we 12 dagen met de Twelve Days of R6mas Booster Giveaway.

10-12-201805:00 PM

Meer info

[2018-12-10]Dev Blog: Toxicity Update header

Devblog: Update over sfeerverpestend gedrag

Op 10 december veranderen we ons chatsysteem omtrent sfeerverpestend gedrag door een chatfilter te activeren.

10-12-201812:00 PM

Meer info