[2019-02-08] Season Kickoff - Header

J4S1: Operation Burnt Horizon

08-02-2019 12:00

Jaar vier Seizoen één staat in de startblokken, met twee nieuwe operators van de SASR. De één is een onverstoorbare aanvaller die gewoon de klus wil klaren, de ander is een listige verdediger die voor bloed en glorie gaat. De twee vrienden kennen elkaar al jaren en komen nu naar Rainbow om hun Australische levenswijsheid naar de andere kant van de wereld te brengen. Daar hoort ook een nieuw apparaat bij dat dwalende verdedigers bij de les houdt, en eentje waar aanvallers maar moeilijk mee om kunnen gaan.

Dat betekent echter niet dat ze hun zonnige vaderland helemaal achter zich laten - ze nemen een stukje van hun rode woestijn met zich mee. Een spectaculaire achtervolging is uitgelopen op een confrontatie in een servicestation in niemandsland. Dit is een map vol met twists en Australische snufjes. Probeer niet afgeleid te raken in de souvenirwinkel of door de geuren van de Australische lekkernijen in het restaurant. Je teamgenoten zullen je dankbaar zijn.

Ga op 17 februari naar ons Rainbow Six Twitch-kanaal voor de volledige onthulling van Operation Burnt Horizon tijdens de Six Invitational in Montreal.

Aanbevolen

[2019-04-19] Declassified Header 6

DECLASSIFIED #5 – VOL MET CONTENT VAN DE COMMUNITY

Vol trots delen we een nieuwe "Declassified", een serie waarin we de contentmakers uit de community van Rainbow Six Siege uitlichten!

19-04-201912:00 PM

Meer info

[2019-04-18] Dev Blog - FOV and Sensitivity - Header

Gezichtsveld en gevoeligheid

We vertellen alles over de vele variabelen rond het gezichtsveld en de gevoeligheid van de besturing op pc.

18-04-201912:00 PM

Meer info