[2019-02-11] Map Teaser - Header

Nieuwe map: Outback

11-02-2019 12:00

Welkom in de Outback! Deze map bevindt zich in het rode hart van Australië en is een eerbetoon aan alle stoffige tankstations en motels langs de vergeten snelwegen van het continent, gevuld met hardwerkende inwoners en speciale delicatessen die je nergens anders vindt.

Maar bij deze rustplek is een nucleair konvooi aangevallen en tot stoppen gedwongen, waardoor inwoners en gasten moeten vluchten en Rainbow aan de slag kan. Assistent-director leveldesign Jacques Wong vertelt dat het team inspiratie voor deze 21e map haalde uit twee populaire maps: Oregon en Clubhuis.

"We hebben de map in drie duidelijke secties verdeeld: de garage, het motel en het restaurant. We hebben hard gewerkt om elke sectie herkenbaar te maken, zelfs van een afstandje", legt Wong uit. "Elke sectie heeft zijn eigen kleuren. Met de belichting en verschillende vormen leiden we de blik van de speler naar de goede plek."Daarnaast wilde het team een speelstijl terugbrengen waar spelers in het verleden van genoten, zonder de huidige meta aan te tasten. "We wilden de impact van je keuzes benadrukken. Er zijn bijvoorbeeld maar een bepaald aantal deuren tussen de verschillende secties", vertelt Wong. "Dwalers kunnen nog steeds nieuwe paden maken door muren te verwoesten, en je kunt altijd naar een andere verdieping gaan om je vijand te flankeren. De map is van een gemiddelde grootte, zodat spelers niet ver hoeven te lopen om een andere route te vinden."

De drie secties zijn van binnen net zo uniek als van buiten. Bereid je voor op kamers vol souvenirs en culturele artefacten uit de vele tankstations in dit prachtige land. Misschien kom je zelfs onze vriendelijke mascotte Norman wel tegen in het restaurant, al vragen we je wel om niet naar hem te staren.

Outback komt samen met Operation Burnt Horizon uit in het eerste seizoen van Jaar 4. Volg ons op Facebook en Twitter voor meer informatie, of praat mee op onze subreddit en forums! Ga op 17 februari naar ons Rainbow Six Twitch-kanaal voor de volledige onthulling van Operation Burnt Horizon tijdens de Six Invitational in Montreal.

Aanbevolen

[2019-09-16] Dev Blog PI header

Devblog: Verbeteringen aan afspeellijsten

In dit devblog willen we uitleggen waarom we de afspeellijsten tijdens J4 hebben veranderd en wat we doen om de ervaring voor alle soorten spelers in onze community te verbeteren.

16-09-201912:00 PM

Meer info

[2019-09-12] Mira Elite Header

Mira 'Inspiración': Herdenken

"Ik was twee jaar oud toen Papá me voor het eerst meenam naar het museum."

12-09-201912:00 PM

Meer info