[2019-05-15] Nokk Blog header

Maak kennis met Nøkk

15-05-2019 12:00

MAAK KENNIS MET NØKK

Onze J4S2-aanvaller


Nøkk is al een tijdje een groot raadsel. Mensen buiten Rainbow weten vrij weinig over haar. Ze is een erkende undercover-agent waarvan eigenlijk niemand weet wat ze precies doet en het is bewonderingswaardig dat ze al die tijd trouw aan zichzelf is gebleven.

Ze is gedreven en doelgericht, terwijl ze haar speciale trainingen gebruikt om te infiltreren, om informatie te vergaren en om haar tegenstanders te verslaan. Dit lid van het Jægerkorpset wil je graag te vriend houden.

Daarnaast is ze erg trouw en stelt ze het goede voorbeeld voor de mensen met wie ze samenwerkt. Andere Operators weten echter wie ze is en hebben haar probleemloos geaccepteerd. Zij geven niet om het mogelijke schandaal waar haar familie mee te maken kan krijgen, aangezien ze een van de beste in haar vak is. Ze zouden haar nooit verraden.

Haar gadget is de kers op de taart van deze gevaarlijke agent. De HEL, waar ze samen met specialist Grace 'Dokkaebi' Nam aan werkte, zorgt ervoor dat Nøkk een geest wordt. Haar tegenstanders moeten voortdurend over hun schouder kijken.

In Operation Phantom Sight maakt Nøkk deel uit van het aanvalsteam. Volg ons op Facebook en Twitter voor meer informatie of praat mee op onze subreddit en forums! Ga op 19 mei naar ons Rainbow Six Twitch-kanaal voor de volledige onthulling van Operation Phantom Sight tijdens de finales van de Pro League, live vanuit Milaan, Italië.

Aanbevolen

[2019-07-23] Y4S2

J4S2.3 Opmerkingen van de ontwikkelaars

Ons balansteam werkt hard om de ervaring en de algemene balans van de game te verbeteren.

18-07-201912:00 PM

Meer info

[2019-07-12] Header

DECLASSIFIED #10

Met gepaste trots delen we een nieuwe "Declassified", waarbij de contentmakers uit de community van Rainbow Six Siege worden uitgelicht!

12-07-201912:00 PM

Meer info