[2019-08-14] Gadgets Y4S3 Header

Garrahaak en Volcánschild – onderzoek en ontwikkelingsrapport

14-08-2019 12:00

Garrahaak en Volcánschild – onderzoek en ontwikkelingsrapport


Harry -

Dat de nieuwe enterhaak van onze operator haar snel zou maken begreep ik, maar dat ik had niet verwacht dat het zo'n groot effect zou hebben op onze trainingsmatches. In minder ervaren handen (zoals de mijne) is de Garrahaak een net iets handigere manier om een muur te beklimmen of door een gebarricadeerd raam te breken. Maar voor haar is het een verlengstuk van haar lichaam. De manier waarop ze met haar benen zwaait en haar armen intrekt. Alles is erop ingesteld om haar zo lenig mogelijk te maken. Ik maakte de fout om haar uit te dagen tot een duel. En daarna tot een herkansing. Iedere keer weer wist ze me te overmeesteren vanuit een onverwachte hoek, met een snelheid waaraan ik me niet kon aanpassen. Maar ik moet me aanpassen.

Hoewel het een schrale troost is, is het goed om te weten dat ze het best tot haar recht komt wanneer de vijand is afgeleid. Als ze maar gewoon binnenvalt, heeft ze zo een kogel te pakken. En die verdient ze dan ook. Maar voor nu zet ze onze hele routine op zijn kop met haar onvoorspelbaarheid. Ik kan niet wachten.

Onze andere nieuwe operator is wat bijzonder. Hij is stil, maar bedachtzaam. Dat zijn uitvinding ook zo is, verbaast me niets. Als je een van beide onderschat of verkeerd beoordeelt, is hij als de gesmeerde bliksem bij je.

Ik waardeer het dat ik een verdediging kan opstellen die door meer dan één persoon gebruikt kan worden. We hebben onze camera's en die moeten we blijven bekijken, maar de Volcán geeft ons iets anders om op te letten. Daarbij komt nog dat het een indrukwekkend staaltje werk is. De "giftige babes" van Smoke houden mensen op een afstand en dat doen ze goed, maar een onverwachte explosie zorgt voor een moment van desoriëntatie, waarin je kwetsbaar bent voor aanvallen. Hier achter mijn spiegel, buiten bereik van de ontploffing, heb ik aan dat ene moment genoeg.

Je vroeg me of ze er klaar voor zijn. Dat zijn ze. Wat betreft hoe ze de manier waarop we elkaar benaderen zullen veranderen... Dat zien we wel.

-- Specialist Elena “Mira” María Álvarez, Rainbow Six-directeur onderzoek en ontwikkeling


Ga op 18 augustus naar ons Rainbow Six Twitch-kanaal voor de volledige onthulling van Operation Grim Sky tijdens de allereerste Six Major Raleigh.

Aanbevolen

[2019-08-15] Smoke elite header

Smoke 'Giftig rood': Advies van een scheikundige

Advies van een scheikundige - Porter, J., ontvanger van een eredoctoraat in Fysieke en Theoretische Chemie

15-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-14] Gadgets Y4S3 Header

Garrahaak en Volcánschild – onderzoek en ontwikkelingsrapport

Mira, de directeur van onderzoek en ontwikkeling bij Rainbow Six, brengt rapport uit bij Harry over aankomende snufjes.

14-08-201912:00 PM

Meer info