[2019-11-19] La Casa de Papel

NEW IN-GAME EVENT: LA CASA DE PAPEL

19-11-2019 09:00

We hebben te maken met een bankoverval. De dieven nemen geen halve maatregelen en het is aan jou om de gegijzelden te beschermen. Terwijl de overval in volle gang is, loopt de spanning op.

Dit kleine spelevent is gebaseerd op de Spaanstalige serie La Casa De Papel. Het is het resultaat van de eerste samenwerking tussen Rainbow Six: Siege en Netflix.


Ervaar zelf van 20 tot 25 november jouw eigen overval!

De regels tijdens de overval

Het spelevent Casa De Papel is een traditionele gevangenenmatch waarin de aanvallers en de verdedigers vechten om de gegijzelden. Zij dragen hun welbekende iconische maskers en rode jumpsuits. Mocht je ervoor kiezen Hibana of Vigil te spelen, dan zul je zien dat zij dezelfde outfit dragen.

De bundels

Gedurende het hele jaar zal er in de shop voor zowel Hibana als Vigil een vierdelige set beschikbaar zijn voor dit evenement.

Hibana's Overvalbundel bestaat uit het uniform Rode jumpsuit, de hoofdbedekking Overvaller, de talisman Tokio en de wapenskin Vorstelijk rood voor de TYPE-89.

Vigils Medeplichtigenbundel bestaat uit het uniform Rode jumpsuit, de hoofdbedekking Naamloos, de talisman De surrealist en de wapenskin Fris papier voor de K1A.


Bereid je bankroof voor en nodig je vrienden uit, want het hele weekend heeft iedereen GRATIS toegang tot de volledige game: inclusief alle maps en speltypen.

ONTDEK MEER

Aanbevolen

[2019-12-03] Capitao Elite header

Capitão 'Bonafide': Het heden in het vizier

“Ik ben er helemaal klaar mee om te praten over het eerste en enige dat mensen aan me opvalt.”

03-12-201912:00 PM

Meer info

[2019-11-20] QuickMatch Map Rotation header

DEVBLOG: ROTATIE VOOR SNELLE MATCH

De map-pool voor Snelle match (voorheen: 'casual') wordt dit seizoen weer tussentijds bijgewerkt.

03-12-201912:00 PM

Meer info