[2019-11-25] Pre-Season Designer's Notes Y4S4 Header

Opmerkingen van de designers J4S4: voorseizoen

26-11-2019 12:00

Lees alles over de nieuwste balanswijzigingen in Operation Shifting Tides. Onze ontwikkelaars vertellen je waarom bepaalde vaardigheden, wapens en gadgets worden aangepast.

Wapenbalans

M-12 SMG

  • Schade van M-12 SMG verhoogd van 36 naar 40

De M-12 doet op dit moment weinig schade en heeft een lage vuursnelheid, vergeleken met andere SMG's. De meeste spelers gaan voor de Luison en er is eigenlijk geen reden om de M-12 te kiezen. Onze ontwikkelaars willen de M-12 daarom wat sterker maken in vuurgevechten.

Shotgun FO-12

  • Schade op meer dan 10 meter afstand verlaagd
  • Spreiding vergroot en precisie verkleind

Ela's FO-12 is erg sterk en frustrerend, vooral voor consolespelers, maar ook op pc. Door consolespelers wordt ze vaak verbannen, en als dat niet zo is, wordt ze heel vaak gekozen. Dit wapen zou meer moeten lijken op andere semiautomatische shotguns. We willen dat Ela minder vaak verbannen wordt en minder frustrerend is om tegen te spelen.

SASG-12

  • Spreiding vergroot en precisie verkleind

De SASG-12 lijkt erg op de FO-12. Door het wapen meer terugslag te geven en de spreiding te vergroten als je snel schiet, wordt het iets minder makkelijk om hem onder controle te houden.

BOSG.12.2

  • #BOSGACOG is er

We voegen de ACOG toe aan de shotgun van 707e SMB-operators, omdat het wapen niet goed genoeg presteert. We weten dat een deel van de community erg uitkijkt naar de toevoeging van de ACOG, maar we beslissen puur op basis van de balans. Het nieuwe vizier heeft geen effect op de algemene prestaties van dit wapen.

Zoals gewoonlijk blijven we de prestaties van Dokkaebi en Vigil in de gaten houden en maken we aanpassingen als dat nodig is.

OPERATORBALANS

Glaz

  • De standaardintensiteit van de highlight in het vizier van Glaz is verhoogd

[2019-11-21] DNGlaz tweak

We gunnen onze Russische sluipschutter wat meer liefde en helpen hem om vijanden te detecteren, zelfs als het vizier niet is opgeladen. Zijn vizier kan daardoor in meer verschillende situaties nuttig zijn.

Kaid

  • Radius van Kaids Elektroklauw vergroot van 0,75 m naar 1,3 m
  • Impactgranaten vervangen door prikkeldraad

Je kunt erg creatief te werk gaan met Kaids gadget. We kregen van spelers te horen dat de Elektroklauw in veel situaties voor afwisseling zorgde, maar dat hij net wat krachtiger moest worden.

[2019-11-21]DN_Kaid

We voegen geen derde Elektroklauw toe, maar vergroten het bereik ervan. Daar kunnen aanvallers makkelijker mee omgaan, omdat je geen extra gadgets nodig hebt om ze te counteren. Door de activatiesnelheid kun je aanvallers nog steeds voor de gek houden. Met de terugkeer van zijn prikkeldraad heb je ook meer creatieve mogelijkheden.

Kaids uitrusting is al vaker aangepast. Door dit stap voor stap te doen, heeft de community genoeg tijd om de beste aanpak te ontdekken.

Warden

  • Prikkeldraad vervangen door C4

We willen zijn potentie vergroten als een afsluitende verdediger voor ontmantelacties. Met C4 kan hij een bomlocatie beter verdedigen, zonder zichzelf te laten zien.

Daarnaast overwegen we nog andere opties om Warden relevant te maken. We vertellen daar meer over zodra we een besluit hebben genomen.

Jackal

Jackals herbewerking zit inbegrepen bij Operation Shifting Tides. Jackal is een van de meest verbannen aanvallers en daarmee een doorn in het oog van veel spelers. Het is onze prioriteit om hier iets aan te doen en de balans terug te brengen.

[2019-10-21] Y4S3.3 Jackal Pings

Lees onze vorige Opmerkingen van de designers voor meer informatie over zijn herbewerking.

Penetratie van ledematen

[2019-11-13] Dev Blog Limb Penetration info

Het nieuwe penetratiesysteem heeft effect op elke kogel die je schiet. Onze ontwikkelaars hopen het schieten minder verwarrend te maken. Door deze verandering zouden meerdere soorten wapens dodelijker moeten worden in bepaalde situaties. Lees dit blog als je meer wilt weten.


Probeer de nieuwste Rainbow Six-updates op de testserver en verdien exclusieve talismannen via het BugHunter-programma.

Volg ons en deel je feedback op Twitter, Reddit, Facebook en op onze forums.

Aanbevolen

[2019-12-03] Capitao Elite header

Capitão 'Bonafide': Het heden in het vizier

“Ik ben er helemaal klaar mee om te praten over het eerste en enige dat mensen aan me opvalt.”

03-12-201912:00 PM

Meer info

[2019-11-20] QuickMatch Map Rotation header

DEVBLOG: ROTATIE VOOR SNELLE MATCH

De map-pool voor Snelle match (voorheen: 'casual') wordt dit seizoen weer tussentijds bijgewerkt.

03-12-201912:00 PM

Meer info