Updates / Blood Orchid

Blood Orchid

In Operatie Blood Orchid voegen twee Special Duties Unit-operators zich bij Rainbow-team om het pretpark aan te vallen. Na optimalisatie van onze gegevens komen in het derde seizoen aanpassingen aan de operators en maps aan bod: een herziening van texturen, verbeterde dynamische en statische belichting, rijkere luchten, nieuwe aanpassingsmogelijkheden en meer.

Trailer bekijken
Nieuwe operators

Ying

ANV

Lesion

VRD

2 nieuwe operators

Voor operatie Blood Orchid rekruteert Rainbow-team twee van de beste agenten van de S.D.U.: Lesion en Ying. Als je een Season Pass hebt, worden de nieuwe operators direct ontgrendeld en krijg je zeven dagen lang exclusief toegang. Als de exclusieve periode is beëindigd, kunnen alle spelers de operators ontgrendelen met roem of R6-credits.

Koop de Season PassUitrusting bekijken
sluiten

YingAnv

Siu Mei Lin, codenaam Ying (vuurvlieg), werd geboren in het welvarende centrale district van Hongkong en werkte als bodyguard voordat ze zich aansloot bij de Special Duties Unit. Vanwege haar explosiviteit en vechttechnieken koos ze meteen na de middelbare school voor een elitebeveiligingsopleiding. Toen ze de verantwoordelijkheid kreeg voor een riskante geldoverhandiging tijdens een ontvoering, besefte ze echter hoe weinig echte invloed ze had. Vastberaden om meer impact te hebben, maakte ze een carrièreswitch en werd een veelzijdige agent. Een jaar later reisde ze af naar een trainingsfaciliteit voor vrouwen in het Israëlische Tel Aviv. Daar perfectioneerde ze haar rijmanoeuvres en man-tot-mangevechten.

Unieke vaardigheid

Er werd inspiratie gehaald uit de nieuwe stungranaten van de S.A.S. voor dit explosief van kwikzilver en magnesium, dat meerdere verblindende flitsen produceert. De Candela laat een aantal flitsexplosieven vrij die aan oppervlakken kunnen worden bevestigd of als granaat worden gegooid. Dit niet-dodelijke explosief is speciaal aangepast voor operaties in het dichtbevolkte Hongkong om het risico op slachtoffers te verkleinen. Het apparaat heeft bijbehorende donkere oogbeschermers en oordoppen. Het geeft je team een paar kostbare seconden om in te breken en vijanden te beschermen.

Primair:T-95 LSW
SIX12

Secundair:Q-929

Gadget DoorbraakexplosiefRookgranaat

Snelheid: Gemiddeld

Pantser: Gemiddeld

LesionVrd

Liu Tze Long, codenaam Lesion, werd geboren in Junk Bay. Hij werd opgevoed door zijn vader, die voor een scheepssloopbedrijf werkte. In die tijd bleef Lesion bij de scheepswerf en hielp hem bij het ontmantelen van de schepen. Nadat zijn vader gewond raakte, ging hij gebukt onder hoge schulden en nam hij verschillende gevaarlijke klussen aan in de sloop totdat hij werk vond in de mijnopuimingsdienst. Hij had het talent om heel rustig te blijven tijdens het werken met zeer corrosieve stoffen en kwam terecht bij de mijnopruimingsdienst. Hij is expert in chemische, biologische, radiologische en nuclaire terreur (CBRN).

Unieke vaardigheid

Gu-mijnen zijn geïnspireerd door de scherpe punji-stokken die tijdens de Vietnamoorlog werden gebruikt. De staken werden ingesmeerd met giftige planten of uitwerpselen om ernstige infecties bij de vijand te veroorzaken en hen zo te vertragen. Op vergelijkbare wijze injecteren Gu-mijnen een gif dat je tegenstander verwondt en trager maakt. Omdat ze verhuld kunnen worden, wordt je vijand gedwongen snel beslissingen te nemen. Je begint met twee Gu-mijnen, maar je inventaris wordt geleidelijk uitgebreid tot je er uiteindelijk negen kunt hebben. Aangezien Lesion de tijd aan zijn zijde heeft, kun je wanhopige uitvallen bij je slachtoffer uitlokken.

Primair:SIX12 SD
T-5 SMG

Secundair:Q-929

Gadget ImpactgranaatMobiel schild

Snelheid: Gemiddeld

Pantser: Gemiddeld

Pretpark

Pretpark

Rainbow-team wordt opgeroepen voor een aanval op een verlaten pretpark aan de kust van Hong Kong. Twee van de meest vindingrijke operators van de S.D.U. zijn gekozen om een dodelijke aanval in deze uitdagende omgeving te leiden. Maak je klaar voor een kleurrijke, afwisselende nieuwe map met dynamische en snelle confrontaties.

Meer info
Nieuwe wapenskins

Blood Orchid wapenskins

Begin Jaar 2 Seizoen 3 goed met vier nieuwe Blood Orchid-wapenskins. Een ervan, de Alambiek, vertegenwoordigt Polen. Dynastie, Rode zijde, Witte draak en Plinky's Arcade kun je toepassen op alle wapens die beschikbaar zijn aan het einde van het huidige seizoen.

Ela Bosak

Ela Bosak

Voor volledige informatie over onze nieuwe operator van de Poolse speciale strijdkrachten GROM, klik je hier.

Ontdek ELA
Het Health-programma

Het Health-programma

3 maanden geleden zijn we begonnen met Operation Health, een groot project om de game voor de komende jaren te verbeteren. Met de start van Seizoen 3 komt een einde aan Operation Health. We brengen een laatste update uit in Seizoen 3, de grootste patch die we ooit hebben uitgebracht. In de toekomst blijven we ons nog wel richten op game optimalisering, belangrijke community issues die door de community worden doorgegeven, en op het verbeteren van de speler-beleving. Het voorbereidende werk van Operation Health zal ons helpen om de game in de nabije toekomst te blijven verbeteren.

Ingebruikname Nieuwe Geüpgrade Servers

De nieuwe servers worden bij de start van Seizoen 3 in gebruik genomen. Deze nieuwe servers bieden significante verbeteringen aan de stabiliteit, verbindingen, FPS, rubberbanding en algemene prestatie van de game. Naast de nieuwe servers zijn we ook nog bezig met een nieuw physics-systeem, wat andere problemen op het gebied van teleporteren en rubberbanding moet aanpakken.

Verbeterde Belichting Bij Kijken Van Binnen Naar Buiten En Vice Versa.

Oorspronkelijk wilden we realistische waarden gebruiken om contrasterende en realistische belichting te creëren, net zoals een echte camera zou doen.
Met gepaste trots kunnen we jullie nu mededelen dat we de belichting opnieuw hebben geconfigureerd op alle maps, en dat we de belichtingscorrectie hebben teruggebracht. Problemen met bloom behoren nu tot het verleden

Improved Lighting
Improved Lighting

Lucht Model Update (Alle maps)

Vanaf nu gebruiken we op beelden gebaseerde HDR-luchten. Daarmee krijgen we meer artistieke controle over de sfeerverlichting en wordt de algemene kwaliteit van de belichting verbeterd.

Sky Model Update

BDRF-update (alle maps)

We werken aan updates voor ons schaduw-model, ook wel bekend als Bidirectional Reflectance Disitribution Function, dat weerkaatsingen berekent. Dit model is nu hetzelfde als het model van ons externe structureringprogramma. Dit verbetert de workflow van onze vormgevers. Voor jullie betekent dit dat je bij bepaalde materialen een betere weerkaatsing ziet, met name wat glans betreft.

Schoonmaak van data bij map structuren en meshes (kafe)

In de loop van volgend jaar gaan we de structuren van iedere afzonderlijke map aanpassen. We beginnen met Kafe Dostoyevsky, onze duurste map wat geheugen-budget betreft. We hebben de structuren en meshes van Kafe onder de loep genomen, waarbij we alles zoveel mogelijk hebben gladgestreken, geoptimaliseerd en genormaliseerd. Het komt erop neer dat we de voetafdruk van de map stroomlijnen en verkleinen.

Data Cleanup

Operators Optimaliseren

Tijdens Operation Health zijn we al onze Operators langsgelopen, om te controleren of al hun structuren bij elkaar een constante hoeveelheid geheugen in gebruik nemen. Dat betekent dat structuren, die niet voldoende geoptimaliseerd waren, nu efficiënter worden ge-remapt met behulp van UV Mapping. Zo nemen ze minder geheugen in beslag, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Omdat alle operators nu allemaal evenveel geheugen innemen, konden we de kwaliteit van sommige Operators ietsjes verbeteren. Lagere budget Operators, zoals Sledge, zijn iets in kwaliteit verbeterd.

Optimizing Operators

Opschonen Van Gezichten Voor Meer Consistente Gezichtsreacties

Door het gezichts-ontwerp van alle Operators langs te lopen, hebben we ervoor gezorgd dat gezichtsreacties nu beter passen bij de vorm van een gezicht.

Face Rigging

Hibana's Gadget Zal Nu Stabieler Werken.

Na maanden hard werk hebben we het gedrag van Hibana's net objects weten te verbeteren. We begonnen door het aantal voorwerpen dat we in de gaten moeten houden, te verminderen. Hierdoor worden de potentiële conflicten tussen de tijdlijnen van de Host Authority en Local Authority verminderd, en krijgen spelers geen last van complicaties door verschillen tussen deze twee.

Daarnaast hebben we uitgebreid gekeken naar de scenario's waarin zich meer problemen voordeden, zoals de plaatsing van pellets en visuele fouten. Deze problemen zijn nu ook opgelost.

Y2S3.0 Patchgrootte

In de Y2S3.0 patch veranderen we hoe de data wordt georganiseerd en hoe we in de toekomst patches zullen maken. Hieronder vind je meer informatie over wat we precies doen en waarom, maar we zien nu deze patchgroottes per platform:

PlatformPatchgrootte
PC met Ultra HD42GB
PC zonder Ultra HD26GB
Xbox One15GB
Playstation 415GB

Hierdoor wordt de voetafdruk op je harde schijf kleiner, en zal deze minder ruimte innemen. Door onze patches en data te consolideren zullen spelers een lagere "zoektijd" krijgen. Dat betekent kortere laadtijden voor iedereen. Voor de pc is het vanwege de verschillende configuraties moeilijk in te schatten hoe veel korter de laadtijden worden, maar voor consoles scheelt het ongeveer 10%.

Trefferregistratie, en Hoge Ping

Gedurende Seizoen 3 gaan we reparaties en verbeteringen testen, die problemen met Trefferregistratie en slechte netwerkomgevingen moeten aanpakken. Op dit moment testen we iets wat we de Latency Alignment noemen. Dit moet ervoor zorgen dat 1-tegen-1 gevechten meer gebalanceerd aanvoelen. Het resultaat zou moeten zijn dat de server nog beter de reactiesnelheid weergeeft van spelers met een instabiele verbinding, zodat hun tegenstander een eerlijkere tijdsduur krijgen om te reageren.

We werken ook aan aanpassingen aan het schot-bevestigingssysteem, om spelers met een goede verbinding een voordeel te geven. Vooral schoten van veraf zullen hierdoor veel strenger worden beoordeeld. Er zijn nog andere verbeteringen aan de trefferregistratie, headshot-registratie en ping. Deze zullen we druppelgewijs invoeren.

Aanpassingen

Algemene aanpassingen & verbeteringen

 • Gezondheid
  van de game

 • Spelers-
  gemak

 • Wijzigingen in de
  afspeellijst

 • Balans
  in de game

Gezondheid van de game

Introductie van nieuwe animaties voor rookgranaten & -pijlen – Replicatie van twee gezichtspunten

Rookgranaten en de rookpijlen van Capitão zijn volledig vernieuwd. Ze zijn nu volledig ondoorzichtig en worden op elke client exact gelijk weergegeven, zodat ze betrouwbaarder en consistenter worden. We hebben professionele spelers uitgenodigd om ze te testen in onze studio in Montreal. Zij concludeerden dat deze rookgranaten en -pijlen zo sterk waren dat we hebben besloten om hun aanbeveling op te volgen en het aantal te beperken tot twee per operator die ze kunnen kiezen. Deze wijziging maakt de rookpijlen van Capitão ook tijdelijk grijs in plaats van blauw.

Nieuw gameontwerp voor ACOGs voor verdedigers

Vanaf nu krijgen verdedigers met snelheid 2 of 3 standaard geen mogelijkheid meer om het ACOG-vizier te gebruiken.

Hoewel het ons bevalt dat verdedigers aanvallers op lange afstand kunnen confronteren tijdens de nadering, vinden we dat deze strategie een hoger risico met zich mee moet brengen. De mogelijkheid om met operators met snelheid 3, zoals Jäger en Bandit, over de langste afstanden te kunnen schieten terwijl ze zich ook snel kunnen verplaatsen, is momenteel te sterk. Als gevolg hiervan verliezen Jäger en Bandit hun ACOG en de enige nieuwe verdedigers die ACOGs krijgen, zijn de zwaar gepantserde. Dit betekent echter niet dat alle operators met zware bepantsering ACOGS krijgen; dit wordt besloten door het gameontwerpteam.

Wijziging van schadeverlies

Ons oude schademodel bevatte verschillende inconsistenties, waardoor het voor spelers lastig was om te weten waar bij elk wapen schadeverlies optreedt. Met het nieuwe model in Jaar 2 Seizoen 3 hebben we geprobeerd de wapenbalans intact te houden terwijl we per wapencategorie harde waarden instellen waar schadeverlies begint en ophoudt.

We kunnen bijvoorbeeld het nu oude model voor Capitãos Para-308 en Bucks C8SFW vergelijken.

 • C8SFW: Van 0-18 meter veroorzaakt het de basisschade van 41. Deze neemt daarna lineair af van 18 m tot 30 m tot de laagste schadewaarde, 24.
 • Para-308: Van 0-28 meter veroorzaakt het de basisschade van 45. Deze neemt daarna lineair af van 28 m tot 40 m tot de laagste schadewaarde, 29.

Zoals je kunt zien, zit er bij het begin van schadeverlies een verschil van 10 meter tussen de twee geweren. Dat probleem is aanwezig bij de meeste vuurwapens. Het schadeverlies is niet gestandaardiseerd, wat het moeilijk maakt om te weten op welke afstand wapens minder efficiënt worden.

In Seizoen 3 hebben we de schadeverlieswaarden gestandaardiseerd bij alle wapenklassen behalve de shotguns en het enkele sluipschuttersgeweer voor Glaz. We denken dat dit iedereen helpt beter te begrijpen wanneer een wapen minder efficiënt wordt.

 • Scherpschuttersgeweren Schadeverlies treedt op vanaf 25 m en eindigt op 40 m.
 • Lichte machinegeweren: Schadeverlies treedt op vanaf 25 m en eindigt op 40 m.
 • Aanvalsgeweren: Schadeverlies treedt op vanaf 25 m en eindigt op 35 m.
 • SMGs: Schadeverlies treedt op vanaf 18 m en eindigt op 28 m.
 • Machinepistolen: Schadeverlies treedt op vanaf 18 m en eindigt op 28 m.
 • Pistolen: Schadeverlies treedt op vanaf 12 m en eindigt op 22 m.

De reden dat we bij de shotguns niet dezelfde wijziging wilden doorvoeren, is omdat ze die onregelmatigheid nodig hebben om ze voldoende balans te geven en genoeg variatie om ze interessant te houden.

We hopen dat spelers de wapenefficiëntie na deze wijziging beter begrijpen. Natuurlijk houden we de statistieken goed in de gaten om te zorgen dat de balans van de game gelijk blijft.

Balansaanpassing munitie

We hebben de hoeveelheid munitie van elk wapen gecontroleerd en bij een aantal ervan hebben we een aantal magazijnen toegevoegd. Dit is de volledige lijst met wijzigingen:

 • AR33 +1
 • 417 +4
 • 556xi +2
 • C8-SFW +2
 • MK17 CQB +2
 • CAMRS +2
 • PARA-308 +2
 • Type-89 +2
 • SMG-11 +2
 • P9 +1
 • P226 Mk 25 +1
 • M45 MEUSOC +2
 • P90 +1
 • SASG-12 +1
 • SPAS-15 +1
 • ITA12S +2
 • FO-12 +1
 • T-96 LSW +1
 • SR-25 +2
 • OTs-03 +2
Twee drones tegelijk te gebruiken voor aanvallers

Aanvallers kunnen nu een tweede drone inzetten zonder de eerste te hoeven vernietigen. Dit werkt op dezelfde manier als bij Twitch, die haar twee schokdrones al tegelijk kan inzetten. De mechanieken zijn hetzelfde; bij het lanceren van een nieuwe drone ziet de aanvaller de camera van de nieuwe drone, en kan weer naar het zicht van de eerste drone gaan door in de lijst met observatietools te scrollen.

We hopen dat we met deze wijziging het belang van de voorbereidingsfase vergroten door het mogelijk te maken een drone binnen het gebouw te plaatsen en vervolgens te verkennen met een nieuwe tijdens de actiefase, zonder de eerste drone te verliezen.

We houden de impact hiervan op wereldwijde winstverhoudingen van aanvallers en verdedigers goed in de gaten, omdat we verwachten dat dit aanvallers een extra voordeel oplevert omdat ze nu 10 actieve camera's tegelijk kunnen gebruiken.

Terugkeerkill Kanaal

Met de schildsprong-exploit kunnen verdedigers zich op de vensterbank van de noordelijke ramen in de Controlekamer plaatsen en richten op de terugkeerlocatie van Drijfdok. Hetzelfde geldt voor de noordelijke ramen van de serverruime, richtend op de Bouwplaats. We hebben dit opgelost, zodat verdedigers hier geen misbruik meer van kunnen maken.

De positie van de first-personcamera komt nu beter overeen met die van de third-personcamera

We hebben verschillende problemen opgelost waarbij de positie van de first-personcamera niet overeenkwam met de third-person oogpositie. Dit leidde er soms toe dat spelers werden gedood door tegenstanders die ze niet konden zien.

Schietfeedbacksystemen zijn nu nauwkeuriger

De schietfeedbacksystemen zoals de rooklijnen van kogels, trefferreacties in de omgeving en dreigingsindicatoren in de UI waren gebaseerd op een baan die begon bij de monding van het wapen. Dit leidde tot inconsistenties omdat de echte kogelbaan in Rainbow begint bij de first-personcamera. Schietfeedbacksystemen zijn nu helemaal consistent en gebaseerd op de echte kogelbanen. We willen hierbij ExecCS speciaal bedanken, het communitylid dat ons hierop attendeerde via een YouTube-video.

Niet goed weergegeven puin

Het komt vaak voor dat een stuk puin wel kan worden gezien door de ene speler, maar niet door de andere. Dit blokkeert de zichtlijn niet meer bij het schieten.

Puin blokkeert niet langer het inzetten van gadgets.

Puin van houten kozijnen kan de inzet van gadgets moeilijker maken of blokkeren. Soms komt het puin vast te zitten in de pantserplaat van Castle en kan dan niet worden vernietigd, waardoor er helemaal geen gadgets kunnen worden ingezet. Met deze oplossing worden de puinphysics consistenter.

Spelergemak

Het zichtfilter voor verdedigers wordt buiten verwijderd

We hebben het rode filter voor verdedigers verwijderd als ze het gebouw uitrennen, omdat dit het zicht oncomfortabel maakte. We denken dat de rode waarschuwing midden in het scherm voldoende is om aan te geven dat je iets gevaarlijkst aan het doen bent.

Levende spelers krijgen prioriteit bij observatietools

Een levende speler die door de observatietoollijst bladert, krijgt vanaf nu voorrang boven dode spelers bij de camerabediening (bij aanval en verdediging). Hoewel dit weinig verschil zal maken in georganiseerde matches, helpt het waarschijnlijk wel bij openbare matchmaking in het geval dat een dode speler afwezig is tijdens het bedienen van de camera, waardoor levende spelers geen informatie kunnen krijgen.

Richtkruis wordt niet meer rood op vijanden

Soms kon het gebeuren dat je een vijand zag omdat je richtkruis rood werd, niet omdat je diegene echt gezien had.

Aangezien het vinden van je vijanden essentieel is bij de gameplay van Siege, hebben we besloten om deze functie te verwijderen. Merk op dat je richtkruis nog wel groen wordt als je op een teamgenoot richt.

Vijandidentificatie werkt alleen bij succesvolle scans

Vergelijkbaar met het rode richtkruis kon het soms gebeuren dat je een vijand zag omdat je de vijandidentificatie activeerde, waarbij de identiteit van een operator bekend wordt gemaakt in de HUD-header en er punten worden gegeven. Dit was problematisch om dezelfde redenen: dit kon aangeven dat een vijand in je gezichtsveld was, ook al had je diegene niet echt zelf gezien.

Vijandidentificatie werkt nu alleen bij het succesvol scannen met drones, camera's, de Argusogen van Valkyrie of de voetstappenscan van Jackal.

Afspeellijstwijzigingen

Klassementsafspeellijsten worden competitiever

Om onze spelers in staat te stellen om hun vaardigheden aan te scherpen in de meest competitieve omgevingen, verminderen we het totale aantal maps in de maprotatie voor klassementsmatches. De volgende maps zijn inbegrepen in de klassementsafspeellijstrotatie voor Seizoen 3:

Ranked playlist

Vanaf dit seizoen zullen in de klassementsafspeellijst dezelfde negen maps zitten die we ook hebben uitgekozen voor de Pro League. Bovendien starten we met de nieuwe afspeellijsten voor klassementen en de ESL Pro League op hetzelfde moment dat we de rangen resetten – dit zal allemaal gebeuren aan het begin van het nieuwe seizoen. De klassementsafspeellijst wordt elk seizoen veranderd, net als de ESL-afspeellijst, zodat er steeds een nieuw aanbod van maps zal zijn.

Daarnaast sluiten we maps die in het nieuwe seizoen worden toegevoegd, uit van de selectie voor klassementsmatches en de Pro League. Dit doen we om er zeker van te zijn dat spelers de tijd krijgen om deze maps in vriendschappelijke en aangepaste spellen te verkennen. Ook kunnen we zo eventuele foutjes of te grote voordelen uit deze nieuwe maps halen, voordat we ze in de competitieve selectie zetten.

Nieuwe afspeellijsten voor vriendschappelijke spellen

In Seizoen 3 verlagen we het aantal maps voor vriendschappelijke spellen tot vijftien maps. Het aantal maps terugbrengen in de vriendschappelijke afspeellijst zorgt ervoor dat het proces om de maps van Rainbow Six te leren kennen makkelijker wordt voor nieuwe spelers. We zijn erachter gekomen dat het voor nieuwe spelers erg moeilijk is om de maps te leren kennen, en dit is een van de manieren waarop we dat probleem willen aanpakken

Daarnaast wordt een aantal van de verwijderde maps aangepast door ons levelontwerpteam. Voor de duidelijkheid: niet alle maps die worden verwijderd uit de afspeellijst voor vriendschappelijke spellen, worden aangepast. Enkele ervan worden in de komende jaren gewijzigd.

De grenzen van onze datahoeveelheden komen steeds sneller in zicht. Daarom moeten we de manier wijzigen waarop onze maps worden opgeslagen. Als gevolg daarvan zijn we van plan om in de toekomst maps helemaal uit de game te verwijderen (niet in Seizoen 3).

Dit zijn de beschikbare maps in Seizoen 3 voor de afspeellijstrotatie voor vriendschappelijke spellen:

Casual playlist
Mapvoorkeuren

We hebben nog eens goed naar de werking van het Mapvoorkeurensysteem gekeken, en we hebben besloten om dit systeem buiten werking te stellen voor alle PvP multiplayer-spellen (het systeem blijft nog wel beschikbaar voor Antiterreur, zodat jij en je team specifieke maps kunnen selecteren). We weten nog niet wanneer deze functie terugkeert naar PvP. We zijn namelijk naar alternatieven aan het kijken om deze spelervaring te verbeteren

Gamebalans

Prikkeldraad makkelijker doorheen te gaan en een treffer minder nodig

Het gameontwerpteam vindt prikkeldraad een probleem in de huidige metagame. Prikkeldraad is een geweldige standaardgadget, maar het is zover gekomen dat er voor een goede verdediging minstens vier nodig zijn, en vaak zes of acht.

Dit is om twee redenen een probleem. Voor de meeste verdedigende operators die prikkeldraad kunnen kiezen, zijn ze een verplichte keuze. Verplichte keuzes proberen we zo veel mogelijk te vermijden, omdat ze de spelers geen echte keuzemogelijkheden bieden. Ten tweede is prikkeldraad zo efficiënt dat het van een afstand moet worden verwoest door aanvallers. Dat zorgt er ook voor dat de keuzes beperkt worden aan de kant van de aanvallers, omdat het fragmentatiegranaten en operators zoals Ash te belangrijk maakt.

Prikkeldraad verhindert nog steeds het sprinten, maar het reduceert de loopsnelheid nu met 45% in plaats van 50% en kan worden verwoest met twee mêleetreffers in plaats van drie.

Hunter's Mark van Jackal pingt locatie nu vaker

De Hunter's Mark van Jackal markeert de positie van een doelwit nu elke 5 seconden (was 10) gedurende 20 seconden (was 30) en 5 positiepings (was 4).

Bandit kan nu pellets van Hibana verwoesten terwijl ze Fuzen.

Om verschillende redenen is Hibana nu waarschijnlijk een te goede keuze. Op lange termijn hebben we verdergaande wijzigingen gepland voor operators die muren kunnen doorbreken, maar die details kunnen we nog niet met je delen. Voorlopig hopen we dat het makkelijker maken van de Bandit-trick tegen Hibana ervoor zorgt dat haar gadgetsterkte wat meer gaat afhangen van de omstandigheden.

De batterijen van Bandit en drones

Voorwerpen die onder stroom zijn gezet door batterijen van Bandit, haalden drones vroeger in één keer neer bij contact. Enkele patches geleden werd dit veranderd in 2-3 treffers en deze wijziging draaien we terug. Drones gaan in één keer neer na contact met geëlektrificeerde voorwerpen.

IQ detecteert niet langer bevriende gadgets en detecteert de armpad van Echo bij gebruik van de Yokai

Het detecteren van bevriende gadgets door IQ's sensor veroorzaakte veel verwarring, daarom verwijderen we bevriende voorwerpen uit haar hub. Als Echo zijn Yokai-drone gebruikt, kan IQ dit nu detecteren, vergelijkbaar met Pulse.

Pad van Fuzes clusterbommen is voorspelbaarder

Het pad van de clusterbommen van Fuze werd berekend door de hele baan vooraf te berekenen, maar over te schakelen op een physics-model zodra de bom een object raakte, waarna de rest van de vooraf berekende baan werd genegeerd. Zoals we allemaal weten, veroorzaakte dit onvoorspelbaar en variërend gedrag tussen clients. De nieuwe versie zorgt dat de clusterbommen het vooraf berekende traject volgen tot het einde, wat veel betrouwbaarder (en teamgenootvriendelijker) gedrag moet opleveren.

Geen treffermarkeringen meer op Blackbeards schild

Schoten op Blackbeards schild krijgen geen treffermarkeringen meer. In sommige gevallen konden verdedigers door de markeringen zijn positie te weten komen zonder hem te zien, wat niet de bedoeling was.

Alle drones en de drone van Twitch kunnen makkelijker naar boven richten

Alle drones kunnen hun camera nu in een hogere verticale hoek zetten, wat vooral invloed heeft op Twitch. Ze kan nu makkelijker hoge camera's beschieten met haar schokdrones.

De bloedspetters van Glaz worden nu correcter weergegeven

Bloedspetters worden nu correct weergegeven bij gebruik van het hittevizier. Ze werden voorheen niet rood weergegeven boven de gele lichamen.

Daarnaast lichten dode vijanden niet meer op.

De hamer van Sledge is consistenter

Het moet nu makkelijker zijn om gericht te slaan met de hamer, vooral op ramen tijdens het abseilen.

Probleemoplossingen

Belangrijkste probleemoplossingen

Gameplay

 • Opgelost - Iets door rook heen pingen zorgt ervoor dat het pingeffect in de rook wordt geplaatst.
 • Opgelost - Drone kan soms stuiteren en uit de map vliegen als hij gegooid wordt.
 • Opgelost - De duur van de replaycamera is soms te kort.
 • Opgelost - Glasscherven blokkeren schoten.
 • Opgelost - Sommige gooibare objecten kunnen door elektrisch draad gaan zonder schade op te lopen.
 • Opgelost - Spelers kunnen soms niet over het mobiele schild van andedre spelers springen.
 • Opgelost - Spelers die gaan liggen tijdens het vallen maken geen geluid. Dit zou moeten helpen met drop-shotten door luiken.
 • Opgelost - Spelers kunnen vijanden niet scannen met een eigen drone nadat die van hun is verwoest in de preparatiefase.
 • Opgelost – Spelers kunnen door de muren bewegen met een trucje met andere spelers.
 • Opgelost – Operators met schilden kunnen onzichtbaar worden nadat ze meerdere specifieke animaties hebben uitgevoerd.
 • Opgelost - Spelers stoppen soms midden in de lucht als ze over objecten springen.
 • Opgelost - Operators met schilden worden onderbroken door een vijand als ze allebei tegelijkertijd een mêleeaanval uitvoeren. (Ter verduidelijking, de animatie van het breken van het schild wordt niet meer getriggered als beide spelers tegelijkertijd mêleeaanvallen uitvoeren.)
 • Opgelost - Het terugslagpatroon van het USP40 handvuurwapen klopt niet.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen vensterbanken gebruiken voor terugkeerkills.
 • Opgelost - Een barricade van een raam met houten onderdelen verwijderen, verwoest die onderdelen niet.
 • Opgelost - Spelers die een lopende match binnenkomen zien spelers met hun primaire wapen getrokken, ook als ze een ander wapen getrokken hebben.
 • Opgelost - Een vallende speler loopt geen schade op als hij schiet op het moment dat hij de grond raakt.
 • Opgelost - Magnetrons hebben onbreekbaar glas, waardoor je er geen gadgets in kunt plaatsen.
 • Opgelost - Het frame van een zwarte spiegel kan niet worden vernietigd door X-KAIROS-pellets als het glas is uitgeworpen.
 • Opgelost - Onzichtbare gadgets en foutieve animaties komen soms voor bij spelers die een lopende match binnenkomen terwijl een teamgenoot een gadget in zijn handen heeft, klaar om te plaatsen.
 • Opgelost - Muren die worden geraakt met een mêleeaanval en waarvan het laatste deel wordt beschoten voordat de muur is vernietigd, houden hun contactmodel.
 • Opgelost - Vijanden kunnen door muren heen worden gedood met een mêleeaanval.
 • Opgelost - De camerapositie van een speler die abseilt en leunt klopt niet met het personagemodel. Daardoor kan het voorkomen dat een speler niet zichtbaar is voor iemand in een gebouw waar hij op schiet.
 • Opgelost - Doorbraakexplosieven clippen door barricades heen en zijn zichtbaar voor spelers aan de andere kant.
 • Opgelost - Een doorbraakexplosief kan niet op een raam met een omlijsting worden geplaatst als die gedeeltelijk is beschadigd.
 • Opgelost - Flitseffecten kunnen een speler van de matte kant van een zwarte spiegel beïnvloeden als een stungranaat tussen de muren is gevallen.
 • Opgelost - Verwoesting wordt niet goed gereproduceerd nadat een speler een lopende match binnenkomt.
 • Opgelost - Rooklijnen van kogels zijn niet consistent tussen eerste- en derdepersoonszicht.
 • Opgelost - Soms is een wapen niet herladen na het herladen, ook al is de animatie juist getoond.
 • Opgelost - De ontmanteltool valt uit de wereld als hij wordt losgelaten terwijl de drager ligt bij de deur bij de betonnen trap bij BUI Bouwplaats in Oregon.
 • Opgelost - Alleen de houtafwerking van ramen gaan kapot als een drone er tegenaan springt in Bartlett, maar niet het glas.
 • Opgelost - De ontmanteltool kan niet worden geplaatst op de bomlocatie als de vloer deels verwoest is.
 • Opgelost - Het is soms mogelijk om door verwoestbare muren/vloeren/plafondbalken door onverwoestbare vloeren/plafonds/objecten te schieten.
 • Opgelost - Wisselen van een uniek gadget naar een secundair gadget haalt het unieke gadget niet uit je uitrusting.
 • Opgelost - Drones kunnen door alle deels verwoestbare vloeren clippen als ze liggend worden gegooid.
 • Opgelost - Shift ingedrukt houden in de lucht weerhoudt wapens met een enkele vuurstoot van schieten.
 • Opgelost - Spelers kunnen filmpjes overslaan wanneer ze zijn teruggekeerd naar het uitrustingsmenu van Thatcher.
 • Opgelost - Een claymore plaatsen op de plek waar het meest waardevolle speler-scherm wordt getoond resulteerd in problemen met de animaties aan het einde van de match.
 • Opgelost - Meerdere animaties verschijnen wanneer met een wapen wordt geschoten in een herhaling of de beelden aan het einde van de ronde, terwijl dat niet zou moeten.
 • Opgelost - Een speler kan een schild in een deuropening zetten, het barricaderen, een deel ervan verwoesten en zichzelf in de muur lanceren.
 • Opgelost - Operators maken een draai van 180 graden als ze een doorbraakexplosief op de vloer plaatsen terwijl ze sprinten.
 • Opgelost - Muren die deels zijn verwoest met shotguns of explosieven die je kunt gooien veroorzaken inconsistente spring-icoontjes.
 • Opgelost - Icoontje om de ontmanteltool te laten vallen verschijnt in beeld bij de speler die zijn teamgenoot oplapt.
 • Opgelost - Dode lichamen kunnen de bewegingssensor van claymores blokkeren.
 • Opgelost - In sommige maps kunnen claymores worden geplaatst tijdens het abseilen met een foutieve animatie.
 • Opgelost - Riem geeft LMGs de +1-bomus van tactisch herladen.
 • Opgelost - Het verkeerde team wint als de laatste verdediger wordt gedood in de laatste seconde van de match.
 • Opgelost - Als je de gijzelaar draagt kun je Tachanka's LMG installeren zonder de gijzelaar te laten vallen.
 • Opgelost - De animatie van het abseilen starten annuleert niet het herladen als het magazijn leeg is.
 • Opgelost - Als een verdediger op een aanvaller met een kogelwerend schild schiet, kunnen decals van kogels verschijnen op het glas van een kogelwerend schild van een tweede operator.
 • Opgelost - Soms wordt de bom niet als gevonden geregistreerd door aanvallers of hun drones. Het duurt langer dan normaal, of hij wordt helemaal niet gevonden.
 • Opgelost - Een lopende game binnenkomen waar een speler een gijzelaar oppakt en laat vallen kan ervoor zorgen dat de positie van de gijzelaar niet goed wordt gerepliceerd.
 • Opgelost - Operators kunnen schoten zien alsof ze van het uiteinde van het geweer komen in derde persoon, ook als de schoten in eerste persoon vanaf ooghoogte worden geschoten. Daardoor kunnen herhalingen elk schot dat door een speler wordt afgevuurd waarbij het geweer ergens door wordt geblokkeerd, tonen alsof ze hun doel missen en de blokkade raken.
 • Opgelost - Het primaire wapen wordt onzichtbaar in de ondersteuningsmodus als een speler een gadget inzet net nadat het bericht 'joining in progress' is weergegeven.
 • Opgelost - Spelers die een lopende match binnenkomen kunnen Twitch's handen leeg zien als ze haar drone in haar rechterhand heeft en die aan het inzetten is.
 • Opgelost - Heel soms blijft het puin van een barricade in de lucht vliegen tijdens de herhaling aan het einde van de ronde of na een dood. Dit probleem is niet beperkt tot barricades die door explosieven zijn verwoest en kan bij elke verwoeste barricade gebeuren.
 • Opgelost - Het spel helemaal afsluiten tijdens het kiezen van een operator kan ervoor zorgen dat spelers foutmeldingen krijgen over toeschouwers, GAMESERVER, of spelverlaters.
 • Opgelost - Benen gaan door muren heen als iemand in een hoek heen en weer loopt.
 • Opgelost - Puin van muurversterkingen kan blijven zweven nadat de versterking is verwoest.
 • Opgelost - Verdedigers scannen met drones identificeert ze niet altijd.
 • Opgelost - Spelers worden soms een kleine afstand verplaatst na het terugkeren.
 • Opgelost - Tijdens het maken van een aangepast spel met het maximum aantal maps krijgt de speler een verkeerde foutmelding te zien.
 • Opgelost - Een vijandige operator kan als een 2D texture worden getoond als een speler gebroken muren nadert of over ramen springt. Geen interdimensionale reizen meer, Monty.
 • Opgelost - De schade die aan barricades is toegebracht voordat een speler de lopende match binnenkomt wordt niet goed gerepliceerd voor spelers in ondersteuningsmodus.
 • Opgelost - De camera klopt niet altijd goed met het hoofd tijdens het leunen.
 • Opgelost - Als een speler de verbinding verliest terwijl hij Tachanka's LMG gebruikt, raken de gadget en de server uit sync.
 • Opgelost - Als een speler van een hoogte valt en een gadget inzet komen ze vast te zitten in de animatie.

Operators

Ash
 • Opgelost - Een doorbreekexplosief afvuren op een muur in een hoek van 45 graden creëert een groter gat dan hem recht op dem uur afvuren.
 • Opgelost - Ash krijgt punten als ze een doorbraakprojectiel naast een verwoeste barricade schiet.
Bandit
 • Opgelost - Een batterij kan door deels verwoeste muren op een versterkt luik worden geplaatst.
 • Opgelost - De "snap" als je Bandits gadget plaatst kan worden misbruikt.
 • Opgelost - Bandit kost teveel geheugen als zijn hoofdbedekking Zonne-energie wordt geladen.
 • Opgelost - Het effect van Bandits gadget blijft nadat een valluik wordt verwoest door Hibana X-Kairos.
Blackbeard
 • Opgelost - Het wapenschild gebruiken net na het herladen kan ervoor zorgen dat de speler vast komt te zitten zonder munitie.
 • Opgelost - Schieten vanuit de heup met de SR-25 vormt een cirkel.
Blitz
 • Opgelost - Het raam op het schild van Blitz mist het glas. Het is alleen zichtbaar in derde persoon en wanneer je het van de voorkant ziet. Let op: dit is alleen een visueel probleem.
 • Opgelost - Het schild van Blitz verdwijnt wanneer een hoofdbedekking of uniform wordt geselecteerd in het operatormenu.
 • Opgelost - Blitz heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - Een aantal van de hoofdbedekkingen van Blitz nemen teveel geheugen in beslag.
Buck
 • Opgelost - Buck kost teveel geheugen als zijn hoofdbedekking Schedelregen wordt geladen.
 • Opgelost - Bucks shotgun verwoest niet altijd het frame van een muur op alle maps.
Capitão
 • Opgelost - Het gebied dat door de eerste pijl wordt geraakt wordt iets verplaatst als een tweede pijl wordt afgevuurd.
 • Opgelost - Capitao heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - Capitato's pijlen kunnen veranderen zonder de bijbehorende animatie.
Caveira
 • Opgelost - Linkerhand trilt in de sluiphouding.
 • Opgelost - In Vliegtuig: als een vijandige speler met een Luison wordt beschoten door de meubels in 1V Directie, loopt de vijand geen schade op.
 • Opgelost - Caveira's hitbox steekt buiten het lichaam van de operator uit bij de schouders en kraag.
 • Opgelost - Caveira's hoofdbedekking Schedelregen kost teveel geheugen.
 • Opgelost - Caveira's hoofdbedekking Brazilië kost teveel geheugen.
Doc
 • Opgelost - Een speler kan het stimpistool misbruiken en er extra kogels in laden en het semi-automatisch laten schieten.
 • Opgelost - Docs 3D-model heeft een gat in de linkerpols. Hij zou eens van het stimpistool moeten afblijven.
 • Opgelost - Er speelt een foutieve animatie wanneer je een mêleeaanval uitvoert terwijl je geneest met het stimpistool.
Echo
 • Opgelost - Het desoriënterende effect van Yokai werkt niet als de drone is gebruikt op het dak in de B Garage in Huis.
 • Opgelost - De Sonische schok beïnvloedt de vijand niet als hij wordt ingezet boven een plafondventilator.
 • Opgelost - De animatie van het oprapen van de Yokai-drone wordt niet goed afgespeeld.
 • Opgelost - De Yokai-drone wordt door het plafond geduwd als hij direct geraakt wordt door C4.
 • Opgelost - Yokai kan soms vast komen te zitten in het plafond als er vlakbij de camera wordt gesprongen.
 • Opgelost - Als de Yokai-drone aan een deels verwoest valluik wordt vastgemaakt en het valluik wordt daarna verwoest, blijft de drone daar aan vastzitten en functioneel.
 • Opgelost - Yokai stuitert als hij wordt geplaatst op de scharnieren en klink van het valluik.
 • Opgelost - Pda mist het storingseffect als Yokai actief is.
 • Opgelost - Yokai kan door het bed springen en zichzelf verstoppen in de 1V Slaapkamer directie.
 • Opgelost - De VFX van het verhullen van de camera wordt te lang getoond.
 • Opgelost - Yokai-camera reset zijn positie als hij wordt gedraait door de joystick naar benedenrechts of links te houden.
 • Opgelost - Yokai kan aan camera's blijven kleven.
 • Opgelost - Yokai maakt zichzelf niet onzichtbaar op een plafondlamp in BG Bar.
 • Opgelost - Yokai-drone kan buiten het gebouw op de deursponning worden ingezet.
 • Opgelost - Yokai hoort aan de buizen op het plafond van Kustwacht 2V Serverruimte te kleven.
 • Opgelost - Yokai-drone kan vast komen te zitten in de wasmand in K Wasruimte, BG Bagageruimte of Oregon.
 • Opgelost - Echo's miniatuurafbeeldingen voor hoofdbedekkingen kloppen niet met de voorproefjes.
 • Opgelost - Er zitten gaten in de textures van Echo's haar.
 • Opgelost - Er komen geen kogelhulzen vrij nadat de supernova wordt afgevuurd in de derde persoon.
 • Opgelost - Nadat het camerazicht van de Yokai wordt verlaten, kan de speler zijn wapen soms ondersteboven zien.
 • Opgelost - Als Echo dood gaat wordt Yokai hernoemd naar "Speler".
 • Opgelost - Wisselen naar camera's terwijl je verdoofd bent door een Yokai-drone zorgt ervoor dat het visuele effect overlapt.
 • Opgelost - Yokai kan in bepaalde situaties direct in wapenmodus worden ingezet.
Frost
 • Opgelost - Welkom-matten kunnen niet worden ingezet op deels verwoeste tapijten met daaronder een deels verwoeste vloer.
 • Opgelost - Spelers komen soms vast te zitten in een Welkom-mat voordat ze er op landen.
 • Opgelost - In de derde persoon komt de laatste kogelhuls van de shotgun nooit vrij in Frosts Super 90.
Fuze
 • Opgelost – Clusterbom maakt in sommige situaties geen gat nadat hij is afgegaan.
 • Opgelost - De pellets van de clusterbom stuiteren in een willekeurige richting.
Glaz
 • Opgelost - Infrarood licht vijanden niet geel op.
 • Opgelost - Verdedigers lichten niet goed op als 's nachts het schakelvizier wordt gebruikt in de map Hereford.
Hibana
 • Opgelost - X-KAIROS-pellets wisselen naar een versie met weinig details op middellange afstand.
 • Opgelost - Mira's zwarte spiegel kan niet worden verwoest als 3 X-KAIROS-pellets op de zwarte spiegel worden geplaatst.
 • Opgelost - X-KAIROS-pellets geven geen visuele feedback als ze verstoord zijn.
 • Opgelost - Het richtkruis wordt op de verkeerde plek weergegeven vlakbij de gijzelaar.
 • Opgelost - Hibana's gadget laat een lange, rode lijn op de vloer achter. Dit lijkt op de omtrek wanneer je met de gadget richt.
 • Opgelost - Als je de ontmanteltool laat vallen op een versterkt luik en dat luikt wordt verwoest door Hibana, blijft de ontmanteltool in de lucht zweven.
 • Opgelost - Er missen VFX voor kogelhulzen die vrijkomen nadat het wapen in eerste en derde persoon wordt afgevuurd op de supernova.
 • Opgelost - De cilinder van een zwarte spiegel die X-KAIROS-pellets op zich heeft afvuren laat de pellets verdwijnen, maar ze kunnen nog wel tot ontploffing worden gebracht.
IQ
 • Opgelost - Yokai wordt niet opgemerkt door IQ's elektronicadetector.
Jackal
 • Opgelost - Jackals standaard hoofdbedekking kost teveel geheugen.
 • Opgelost - De laatste kogelhulzen komen niet vrij in de derde persoon bij het ITA12L secundaire wapen.
 • Opgelost - Voetstappen van vijanden zijn onzichtbaar van onderaf maar ze kunnen nog steeds gescand worden.
Kapkan
 • Opgelost - Spelers kunnen Kapkans vallen laten afgaan ook al gaan ze er liggend onderdoor.
 • Opgelost - Reflexvizier op de 9x19VSN flikkert.
 • Opgelost - Kapkans boobytrap kan nog steeds zichtbaar zijn nadat hij wordt verwoest met explosieven in een aanpasbare match via LAN.
 • Opgelost - Kapkans elite uniform heeft eenzijdige textures op de hoofdbedekking, waardoor sommige delen verdwijnen als ze vanuit bepaalde hoeken worden bekeken.
 • Opgelost - Kapkans hoofdbedekking Hondsdolheid kost teveel geheugen.
 • Opgelost - Kapkans legendarische hoofdbedekking kost teveel geheugen.
Mira
 • Verholpen - Spelers kunnen een mêleeaanval uitvoeren op anderen via Mira’s zwarte spiegel.
 • Opgelost - De zwarte spiegel kan op een onverwoestbare ondergrond worden geplaatst.
 • Opgelost - De zwarte spiegel kan niet worden geplaatst op bukhoogte op de witte muren in de Geishakamer.
 • Opgelost - Het plaatsen van de zwarte spiegel op niet-versterkte muren met schilderijen aan de andere kant vernietigt de props niet en belemmert het zicht.
 • Opgelost - Er zijn problemen met clippen als een niet-geplaatste zwarte spiegel met een hoek vlakbij een muur wordt gehouden.
 • Opgelost - Mira's spiegels kunnen navigeerproblemen veroorzaken als ze te dicht bij een muur worden geplaatst, waardoor de positie van de speler plotseling verandert.
 • Opgelost - Het is mogelijk om een mêleeaanval uit te voeren op de cilinder om de spiegel aan de andere kant te laten vallen.
 • Opgelost - De zwarte spiegel kan tussen een versterkte muur en een verwoestbare muur geplaatst worden.
 • Opgelost - Als je probeert om een zwarte spiegel in de hoek van een versterkte muur te plaatsen, verschijnt de verkeerde waarschuwing - "KAN NIET WORDEN INGEZET AAN DEZE KANT".
 • Opgelost - De versterkte muur wordt niet goed verwoest nadat er een zwarte spiegel op wordt geplaatst. Daardoor wordt het gezichtsveld deels belemmerd.
 • Opgelost - Mira's zwarte spiegels verwoesten schilderijen aan de muur niet zoals verwacht in Consulaat.
 • Opgelost - Mira's linkerarm trilt tijdens haar staan-animatie als je voorproefjes van uniformen bekijkt.
 • Opgelost - Mira kost teveel geheugen door gedupliceerde arm-textures.
 • Opgelost - De laatste kogelhulzen komen niet vrij in de derde persoon bij het ITA12L secundaire wapen.
 • Opgelost - BM's frame wordt niet verwoest met hakker-pellets als het glas in plaats is.
Montagne
 • Opgelost - Vanuit het perspectief van een andere speler mist Montagne soms een kijk-animatie.
 • Opgelost - Als C4 gegooid wordt, kan het vast blijven zitten achter kogelwerende schilden.
Mute
 • Opgelost - LOD-probleem op de achterzakken van het vest van Mute.
Pulse
 • Opgelost - Als hij tijdens het scannen wordt geraakt door een EMP, blijven het hartslag- en cirkel-effect op het scherm.
 • Opgelost - De hartsensor clipt door 1 laag van de muur.
 • Opgelost - Pulse heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - Als de hartsensor van Pulse vanaf een afstand wordt gebruikt, verloopt de detectie normaal gesproken in reguliere (pulserende) intervals. Als hij dichtbij een muur of object is dat zijn zicht belemmert, slaat de hartslagdetectie de intervals over en laat hij de hartslag van vijanden in real-time zien.
Rook
 • Opgelost - Rook heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - Het beeld flikkert in de eerste momenten van de animatie als Rooks gadget wordt ingezet, aan de rechterkant van zijn plunjezak.
Sledge
 • Opgelost - De voorhamer raakt verwoestbare oppervlaktes niet, ook al lijkt hij op de goede plaats te zijn.
 • Opgelost - Sledge kan vloeren verwoesten terwijl hij op meubels bukt.
 • Opgelost - De voorhamer kan de cilinder van de zwarte spiegel niet verwoesten.
 • Opgelost - De voorhamer verwoest alleen de bovenkant van vloeren.
 • Opgelost - Er is een corrupte texture op het scherm te zien als je vooruit beweegt en ligt met Sledge in zijn legendarische uniform.
 • Opgelost - Sledge heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - De hamer van Sledge overlapt met de tekst in het voorproefje van hoofdbedekkingen.
Smoke
 • Opgelost - Alle wapens van Smoke hebben problemen met clippen met zijn personagemodel.
 • Opgelost - Sommige slangen van de hoofdbedekkingen van Smoke clippen door zijn vest heen.
Tachanka
 • Opgelost - Er is een probleem met het gezichtsveld bij Tachanka's LMG-zicht tijdens herhalingen.
 • Opgelost - De oogspleet op alle hoofdbedekkingen zijn te hoog voor Tachanka's ogen, waardoor je ze niet meer kunt zien. God kan ons nu allemaal goed zien.
Thatcher
 • Opgelost - EMP-granaten verwoesten elektronica niet als Thatcher doodgaat voordat ze exploderen.
Thermite
 • Opgelost - Een thermisch explosief verwoesten vlak voordat hij ontploft veroorzaakt onverwachte gedragingen.
 • Opgelost - Het exothermisch explosief kan op een onverwoestbare ondergrond worden geplaatst.
 • Opgelost - Onverwoestbare balken in de muren kunnen de explosie van een exothermisch explosief deels blokkeren.
Twitch
 • Opgelost - De gijzelaar vermoorden met de drone van Twitch telt voor het totale aantal kills met de schokdrone.
 • Opgelost - Het is voor teamgenoten mogelijk om door het zicht van de schokdrone te kijken.
 • Opgelost - Het richtkruis van de Twitch-drone verandert van kleur, alsof hij is opgemerkt door een vijand, zelfs als er geen vijand in de buurt is.
Valkyrie
 • Opgelost - De camera's van de Argusogen kunnen door de stangen in Kustlijn.
 • Opgelost - De hitbox steekt uit buiten het lichaam van de operator en ze wordt beschadigd wanneer ze in de rechterzak wordt geschoten.
 • Opgelost - De hitbox steekt uit buiten het lichaam van de operator en ze wordt beschadigd wanneer ze in haar sjaal wordt geschoten.
 • Opgelost – Argusoogcamera'srepliceren verwoesting niet altijd correct.

Speltypen

Aangepast
 • Opgelost - 'Open voor iedereen'-chat verschijnt als uitgeschakeld als je terugkeert in een aangepaste online lobby.
 • Opgelost - Gebruiker die uit een lokale game is gekickt kan de game nog steeds zien en proberen mee te doen, wat leidt tot een foutmelding.
 • Opgelost - Een match verlaten maakt geen plek vrij, wat leidt tot foutmelding 3-0x000A0013.
Voor klassement
 • Opgelost - Matches gaan niet naar extra tijd als de teams de laatste ronde in een gelijkspel zijn geëindigd.
 • Opgelost - Spelers die onder toegangsniveau 20 zijn kunnen in een match voor het klassement meespelen als hun vriend (die boven niveau 20 is) ze voor een party uitnodigt.
Antiterreur
 • Opgelost - White Masks komen soms vast te zitten als er nog maar een paar over zijn.
 • Opgelost - White Masks komen bovenop de sofa bij BUI Dj-booth en gaan niet verder naar het doel.
 • Opgelost - White Masks kunnen de ontmanteltool niet verwoesten als die op de tafel in de kerk van Clubhuis wordt geplaatst.
 • Opgelost - White Masks kunnen de ontmanteltool niet verwoesten als die op het bureau in 1V Kantoren van Grens wordt geplaatst.
 • Opgelost - Als een host dood is en een speler die een drone gooit ondersteunt, volgt hij zijn zicht normaal, maar hij kan niet op "5" drukken om toegang te krijgen tot de beschikbare drones. Als de dronebestuurder de drone afsluit en opnieuw binnen komt, en de host kijkt nog steeds, dan ziet de host het eerstepersoons zich in plaats van het dronezicht.
 • Opgelost - De bommenwerper veroorzaakt geen verwoesting meer in de omgeving.
 • Opgelost - White Masks komen soms vast te zitten bij BUI Hoofdingang in Oregon.
 • Opgelost - Eén White Masks komt vast te zitten in de tweede golf van de BUI Recreatieruimte in Clubhuis.
 • Opgelost - Sommige White Masks vinden dat ze door muren met zwarte spiegels zouden moeten kunnen lopen.
 • Opgelost - C4 verschijnt soms in textures.
 • Opgelost - White Masks blijven vastzitten achter kratten bij BUI Containers in Kanaal.
 • Opgelost - Een van de prikkeldraden is verticaal geplaatst in de BG Ingang zwembad van Kustlijn.
 • Opgelost - White Masks kunnen de ontmanteltool niet bereiken als die op de treinshowcase in 1V Treinmuseum wordt geplaatst.
 • Opgelost - White Masks reageren niet meer voor een verwoestbare muur in de 1V Recreatieruimte.
 • Opgelost - De verkeerde naam en plaats worden getoond in het "terugkeerlocatie selecteren"-scherm.
 • Opgelost - De terroristen volgen de drone door muren heen en schieten er continu op.
 • Opgelost - White Masks komen soms vast te zitten.
 • Opgelost - De verbinding van speler(s) in een team of matchmaking met de party en game wordt verbroken nadat er voor revanche wordt gestemd.
Gijzelaar
 • Opgelost - Spelers hebben een contactprobleem door specifieke handelingen met de gijzelaar.
 • Opgelost - Gijzelaar krijgen geen schade door vallen.
 • Opgelost - Gijzelaar wordt geblokkeerd op het dak als een vijandige aanvaller wordt gedood als abseilen wordt gebruikt bij het evacueren in Kustlijn.
 • Opgelost - De gijzelaar clipt door de speler heen tijdens het afdalen op een ladder.
 • Opgelost - Als de speler de gijzelaar op een specifieke plaats bij BUI Rivierkade plaatst, kunnen ze geen interactie meer aangaan met de gijzelaar.
 • Opgelost - Foutieve animatie als "sleutel oprapen" herhaaldelijk wordt uitgevoerd op de gijzelaar in een hoek.
Vriendschappelijk
 • Opgelost - Foutmelding D00A als een spel wordt gestart of voltooid met een team.
Uitzendercamera
 • Opgelost - Mobiele schilden worden niet goed gerenderd in de ondersteunings- en uitzendermodussen.
 • Opgelost - In Clubhuis kan een zwarte texture worden gezien op de eerste verdieping als de uitzender naar de begane grond kijkt.
 • Opgelost - De eerste verdieping verschijnt niet als er wordt gewisseld tussen camera's door een toeschouwer in Oregon.
 • Opgelost - Placeholder-texture kan als uitzender worden gezien tussen de muren bij BG Woonkamer in Huis.
 • Opgelost - Texture blokkeert het zicht van toeschouwers van een gebied in Kustwacht GB Botengarage in Kanaal.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden in de rode flares in het evacuatiegebied.
 • Opgelost - Uitzendercamera clipt door de stenen toren in het terugkeerpunt bij de ruïnes in Kustlijn.
 • Opgelost - De animatie van het gebruiken van Blackbeards wapenschild speelt achterstevoren af voor de uitzender bij het wisselen tussen eerstepersoons- en ondersteuningszicht.
 • Opgelost - De Japanse lantaarns van de eerste verdieping lijken te zweven bij de uitzendercamera.
 • Opgelost - In sommige gevallen kunnen de uitzenders niet door alle spelers in de lobby navigeren.
 • Opgelost - Vloerindicators flikkeren als een operator op de wasmachine in de K Wasruimte zit.
 • Opgelost - Spelers die op het dak lopen worden gezien op de verdieping eronder.
 • Opgelost - De uitzender ziet de omtrek van de Yokai-drone niet.
 • Opgelost - De grens van de RTS-camera is te groot.
 • Opgelost - Het dak van de toren in Oregon verdwijnt niet als je toekijkt en wisselt tussen verdiepingen.
 • Opgelost - Een roze texture kan worden gezien bij een deur op de begane grond tussen de binnenste trap en de buitenste ladder.
 • Opgelost - Texture blokkeert het zicht van toeschouwers van een gebied in de K Wasruimte in Huis.
 • Opgelost - De hoogte van het zicht is in bepaalde maps niet consistent als je kijkt als een uitzender.
Trainingen
 • Opgelost - Spelers krijgen niet het juiste aantal sterren of geld nadat ze de benodigdheden van het derde doel van IJskoud (training 5) hebben voltooid.
 • Opgelost - De ondertiteling van trainingen kunnen twee regels in beslag nemen, ook als ze op één regel zouden passen, wanneer je een training selecteert in het trainingsmenu in het tabblad Spelen.
 • Opgelost - In training 10 kan een bommenwerper vast komen te zitten in BG Bar nadat de operator zijn C4 annuleert met EMP.
Gebied veiligstellen
 • Opgelost - Het doden van een speler wordt soms weergegeven als het doden van de gijzelaar in de killfeed.
 • Opgelost - Van de westelijke bureaus vallen in de BG Open ruimte van Bank onderbreekt het veiligstellen.
 • Opgelost – Spelers houden soms op het doel veilig te stellen/verdedigen nadat ze de grond raken na een val.
Bom
 • Opgelost - Als de aanvallers de ontmanteltool laten vallen, kan Smoke hem verplaatsen door zijn gasgranaten erop te gooien.
 • Opgelost - Verwoesting die in de map wordt toegebracht voordat de match begint, belemmert het plaatsen van de ontmanteltool.
 • Opgelost - De speler kan 10 punten krijgen voor het laten vallen en weer oprapen van de ontmanteltool.
 • Opgelost - De ontmanteltool zweeft in de killherhaling.

Leveldesign

Jacht
 • Opgelost - Operators kunnen over mobiele schilden springen en in het metalen gedeelte van de motor terecht komen in BG Achterste trap,
Wolkenkrabber
 • Opgelost - Het Yakuza-logo is op twee plekken corrupt in de gang van het restaurant op de eerste verdieping.
 • Opgelost - De plastice glaspanelen van de trap laten geen kogelgaten zien als er op is geschoten.
 • Opgelost - Spelers kunnen naar buiten kijken door een gat tussen de muren van BG Restaurant.
 • Opgelost - Er is een knipper-probleem met een roze muur in de modus Toeschouwer.
 • Opgelost - Gaten in het balkon op de begane grond.
 • Opgelost - Door problemen met de contactmodellen van pilaren en stenen valt de drone onder de map.
 • Opgelost - Objecten in de achterste patio verdwijnen wanneer de speler er vandaan beweegt.
 • Opgelost - De vijand krijgt geen schade als een C4 wordt opgeblazen nadat hij onder de railing in 1V Gang is gegooid.
 • Opgelost - Op sommige plekken blijven kogeldecals na mêleeaanvallen.
 • Opgelost - Het contactmodel van operators is foutief als ze naast sommige objecten liggen.
 • Opgelost - LOD-probleem in 1V Taiko.
 • Opgelost - Stoel zweeft boven de vloer.
 • Opgelost - De gebruiker kan de Yokai-drone niet terugkrijgen nadat hij het op de dakversiering in BG Receptie heeft gegooid.
 • Opgelost – Drones kunnen door de tafels heen kijken in 1V Theeruimte.
 • Opgelost - Eetstokjes zweven boven de tafel.
 • Opgelost - Het plaatsen van prikkeldraad in BG Keuken laat het draad door de vloer heen komen.
 • Opgelost - Springicoontjes zijn inconsistent als de speler over een bepaald dak bij BUI Tuin westen probeert te springen.
 • Opgelost - Kapkan kan zijn vallen niet verwijderen van de deur in 1V Werkkantoor.
 • Opgelost - Door problemen met de contactmodellen van pilaren en stenen valt de drone onder de map.
 • Opgelost - Het is mogelijk om de map te verlaten door op het ventilatiesysteem te springen en over de installaties op de muur te lopen.
 • Opgelost - Er zit een gat in de versterking van de noordelijke muur in de Geishakamer, richting de gang.
 • Opgelost - Een gebouw aan de oostzijde van de map heeft onzichtbare textures aan de rechterkant.
 • Opgelost - De ontmanteltool kan niet tussen twee tapijten in de badkamer worden geplaatst.
 • Opgelost - Spelers in 1V Theeruimte kunnen door de omgeving heen clippen en kunnen door het metalen plafond heen worden geraakt in BG Restaurant.
 • Opgelost - Kleefcamera's zweven in de lucht in de wijnkelder als de flessen zijn gebroken met mêleeaanvallen.
 • Opgelost - Yokai kan vast komen te zitten in de Taiko Drumkamer.
 • Opgelost - Gebruiker kan de Argusoog van Valkyrie vanaf BG Lobby in een ontbrekende texture gooien door het plafond te verwoesten.
 • Opgelost - Het contactmodel van de drone is foutief onder de sofa in de lounge.
 • Opgelost - Draden worden geplaatst voor een schilderij in BG Restaurant.
 • Opgelost - Als de speler over het hek bij de boom van BUI Prieel, op de stenen, springt, schudt de camera.
 • Opgelost - Een operator kan een valanimatie te zien krijgen als hij beweegt tussen BUI Hoofdingang en BUI BG Rest. Balkon.
 • Opgelost - Op sommige plekken is het moeilijk om de vijand overdag te identificeren in de map Wolkenkrabber.
 • Opgelost - Een speler kan abseilen van de pilaar in BUI 1V Rest. Balkon.
 • Opgelost - LOD-probleem met meerdere voorwerpen in de gang bij de Geishakamer en karaokekamer.
 • Opgelost - Er is weinig zicht in een hoek van de 1V Geishakamer door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - Er is weinig zicht in twee hoeken van de 1V Theeruimte door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - Er is weinig zicht in twee hoeken van de 1V Gang door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - Er is weinig zicht in twee hoeken van de BG Receptie door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - Een vijandige speler kan niet worden gezien liggend onder het bureau door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - De camera van de speler begint te schudden door een probleem met het contactmodel bij de vijver in BUI Tuin oosten.
 • Opgelost - Er zijn LOD-problemen zichtbaar bij het raam in BG Receptie en bij het bureau van de receptie.
Grens
 • Opgelost - Spelers kunnen op planken springen om een gebied met een tactisch voordeel te bereiken in BG Opslagruimte.
 • Opgelost - Operators blijven vastzitten in de zuidoostelijke hoek van BG Ventilatieruimte als ze het tegenovergelegen deel van de muur versterken.
 • Opgelost - De animatie van het plaatsen van Kapkans EDD clipt met een rekwisiet in BG Paspoortcontrole.
 • Opgelost - Aanvallers kunnen de ontmanteltool bovenop kluisjes plaatsen, wat ze een oneerlijk voordeel geeft.
 • Opgelost - Drones, C4 en de zwarte spiegel van Valkyrie worden verwoest als ze onder het hek in BUI Douanevoetgangers worden gegooid.
 • Opgelost - Kapkan kan zijn val niet oprapen nadat hij is geplaatst, of als de interactiezone waar hij het kan oprapen moeilijk is om te vinden.
 • Opgelost - De zwarte spiegel kan niet worden geplaatst op bukhoogte op de houten muren rond de eerste verdieping.
 • Opgelost - De drone wordt verwoest als hij te dichtbij de muur bij BUI Toegang Voetgangers komt.
 • Opgelost - Aanvallers kunnen vanaf het dak hun drones verstoppen door het plafond heen.
 • Opgelost - De Argusoog van Valkyrie kan aanvallers door de muur heen zien als hij wordt geplaatst op een bepaalde arcade in 1V Kantoren.
 • Opgelost - Verdedigers zijn bijna niet zichtbaar als aanvallers door de ramen op het noorden of het oosten kijken.
 • Opgelost - Een LOD-probleem doet zich voor als de gebruiker van de BG Trap oostzijde naar de 1V Trap oostzijde gaat.
 • Opgelost - In het kantoor van de medewerkers heeft het onverwoestbare deel van de muren LOD-problemen.
 • Opgelost - Het is mogelijk om op een van de ventilatoren in de wachtruimte te staan.
 • Opgelost - Nadat de gipsen zichtmuur in 1V Hoofdgang is verwoest blijven er overgebleven textures zweven.
 • Opgelost - Tegels op de begane grond hebben decals die er niet horen.
 • Opgelost – Zwevende muurtextures zijn te zien nadat een muur is verwoest in BG Badkamer.
 • Opgelost - Bandensporen zweven in BUI Locatie ongeluk.
 • Opgelost - Puin blijft zweven nadat de noordelijke muur in BG Desks medewerkers wordt geraakt.
 • Opgelost - Op een pc-toren schieten laat hem soms met onmogelijke fysica omvallen.
 • Opgelost - In de Gebied veiligstellen-modus wordt een speler als buiten het veilige gebied gedetecteerd als zijn personagemodel deels door het luik in de kluisjesruimte steekt zonder er door te vallen.
 • Opgelost – Er is een gat tussen twee muren bij 1V Kantoren.
 • Opgelost - Spelers kunnen in de schaduw achter de koelkast verstoppen en zijn daar moeilijk te zien.
 • Opgelost - De schaduw van de planken in 1V Archiefruimte verdwijnt als je dichterbij komt vanuit de 1V Hal Kantoor.
 • Opgelost - Vijandige spelers kunnen door de belichting niet worden gezienals ze liggen in de ruimte tussen de muur en de slijpmachine in BG Werkplaats.
 • Opgelost - Een speler kan zich verstoppen in de schaduw langs een muur en is dan door de belichting moeilijk te zien.
 • Opgelost - Een speler kan door een probleem met de belichting niet worden gezien als hij naast de bagage in BG Wachtruimte ligt.
 • Opgelost - Een operator is door een probleem met de belichting nauwelijks zichtbaar als hij bukt in de hoek van 1V Wapenopslagkluisjes.
 • Opgelost - Een operator is door een probleem met de belichting nauwelijks zichtbaar achter de bagage in de Wachtruimte.
 • Opgelost - Een vijandige speler kan niet worden gezien liggend naast de koelkast in 1V Recreatieruimte door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - Een vijandige speler kan niet worden gezien liggend in de ruimte tussen de muur en de bank in 1V Recreatieruimte.
 • Opgelost - Er zit een gat tussen de muren van BUI Parkeerterrein waar spelers vanaf één kant doorheen kunnen schieten.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op de noordelijke muur van 1V Kantoren.
 • Opgelost - Een probleem met de belichting kan worden gezien op het been van een operator vanuit een liggende positie naast de muur die 1V Wapenopslagkluisjes en 1V Archiefruimte met elkaar verbindt.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting op de trap van BUI Uitkijktoren.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting in BUI Voert. uitg. westzijde.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting in BUI Douanevoetgangers.
 • Opgelost - De camera's van Valkyrie kunnen in de muur tussen de Hoofdgang en de Kantoorgang worden geplaatst.
Chalet
 • Opgelost - De Yokai-drone kan niet aan het plafond in de wijnkelder worden geplakt.
 • Opgelost - De meeste gadgets breken niet door het raam in BG Keuken.
 • Opgelost - Het is mogelijk om door de vloer van de Ingang westzijde te schieten en andere spelers in de Gang garage sneeuwmobielen te raken.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen terugkeerkills uitvoeren op aanvallers als zij terugkeren in de voortuin.
 • Opgelost - Spelers krijgen geen schade als een C4 ontploft in de schoorsteen.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen terugkeerkills uitvoeren op aanvallers als zij terugkeren bij het kampvuur.
 • Opgelost - Als C4 wordt gebruikt op de koelkast in BG Keuken, krijgt de vijandelijke operator geen schade.
 • Opgelost - Een lage fps-drop in Toeschouwer-modus in meerdere gebieden van de map.
 • Opgelost - Er kunnen LOD-problemen worden gezien in 1V Bibliotheek als er vanuit BUI Helikopterplatform wordt gekeken.
 • Opgelost - De LED-verlichting op het doorbraakexplosief licht groen op op een deels verwoestbaar oppervlak.
 • Opgelost - Het personagemodel blijft vastzitten als de speler tussen de gijzelaar en de muur bij het bed in 1V Hoofdslaapkamer loopt.
 • Opgelost - Er kan maar op één bepaalde plek over het bloembed dat de noordwestelijke muur aanraakt in BG Bar worden gesprongen.
 • Opgelost - C4 doet geen schade als het in plafondlampen in BG Keuken wordt geplaatst.
 • Opgelost - Spelers kunnen door textures heen vallen bij de stenen van het terugkeerpunt bij BUI Kampvuur.
 • Opgelost - Spelers kunnen een geblokkeerd raam bij BG Ingang westzijde barricaderen.
 • Opgelost - Een schilderij aan de zuidelijke muur van de hoofdslaapkamer valt naar beneden als de match begint.
 • Opgelost - De camera's van Valkyrie kunnen in sommige stenen bij BUI Bergbos worden geplaatst in de map Chalet.
 • Opgelost - Een operator kan moeilijk te zien zijn door een probleem met de belichting.
 • Opgelost - De Argusoogcamera's van Valkyrie kunnen worden verstopt in een houten pilaar.
Vliegtuig
 • Opgelost - Spelers kunnen door het oppervlak van het vliegtuig schieten om aanvallers te doden op hun terugkeerpunt.
 • Opgelost - Spelers kunnen de BUI Hoofdingang blokkeren met een mobiel schild.
 • Opgelost - Placeholder-textures kunnen worden gezien tussen de vloerlagen.
 • Opgelost - Prikkeldraad die in de BG Gang bij de onverwoestbare muur wordt geplaatst, gaat door die muur heen.
 • Opgelost - Yokai/schokdrones kunnen vast komen te zitten in planken in BG Bagageruimte en kunnen dan niet worden teruggehaald.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 in BG Bagageruimte.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 dat in de 1V Slaapkamer directie in de hoek achter de bank wordt geplaatst.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van een explosie als het explosief op een stoel is geplaatst.
 • Opgelost - Een melding geeft aan dat het oppervlak onverwoestbaar is als wordt geprobeerd om een doorbraakexplosief op een deels verwoeste vloer in K Serverruimte te plaatsen.
 • Opgelost - Het is mogelijk om onbegaanbare gebieden te bereiken op een drone in BG Bagageruimte.
 • Opgelost - Een speler kan zich verstoppen in de schaduw van een krat in BG Laadruimte.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk zichtbaar zijn in een donker gebied in 2V Radiocabine, voor de linkerconsole van het vliegtuig.
 • Opgelost - Een speler loopt geen schade op van C4 in BG Laadruimte.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator nauwelijks zichtbaar zijn in 2V Serverruimte A.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting is een hoek in 2V Cockpit te donker en kan een operator daar nauwelijks zichtbaar zijn.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting is een hoek in 2V Radiocabine te donker en kan een operator daar nauwelijks zichtbaar zijn.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting zijn een schaduw en een gebied tussen de voorste rij stoelen en de muur in 1V Persruimte te donker en kan een operator daar nauwelijks zichtbaar zijn.
 • Opgelost - Een liggende operator is nauwelijks zichtbaar in 1V Personeelsruimte.
Clubhuis
 • Opgelost - De Yokai-drone verliest het signaal in de Wapenkamer als hij aan het plafond probeert te kleven.
 • Opgelost - Vallen tijdens het lopen aan de zuidzijde van de pooltafel onderbreekt event het veiligstellen.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op in vluchttunnels als ze explosieve gadgets op specifieke plekken gebruiken.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 dat achter de pijpen in 1V Geheime opslag wordt geplaatst.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 dat achter de twee vaten wordt geplaatst.
 • Opgelost - Operators kunnen in de muur tussen BG Opslagruimte en BG Bar clippen.
 • Opgelost - Een pallet op de vloer in de Wapenkamer blokkeert het plaatsen van de ontmanteltool.
 • Opgelost - De boekenkast in 1V Logistiek kantoor laat maar van één kant kogels door.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 dat achter de houten pilaar in de tunnel wordt geplaatst.
 • Opgelost - Spelers lopen geen schade op van C4 dat op de bakstenen muur in de BG Bar wordt geplaatst.
 • Opgelost - Spelers kunnen terugkeerkills uitvoeren bij 1V Logistiek.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen terugkeerkills uitvoeren op aanvallers als zij terugkeren bij het pakhuis.
 • Opgelost - Wapens laten geen impactdecals achter op pooltafels.
 • Opgelost - Spelers kunnen door de trap op de begane grond heen schieten en de gang in de kelder raken.
 • Opgelost - Drones kunnen vast komen te zitten achter de jukebox.
 • Opgelost - Drones maken geen contact met de bouwbasis in BUI Laadplaats.
 • Opgelost - Het contactmodel tussen de muur en de pijpen in K Bijkeuken klopt niet.
 • Opgelost - C4 doet geen schade als het op railings tot ontploffing wordt gebracht.
 • Opgelost - De Yokai-drone maakt geen contact met de ventilatie in BG Ingang keuken.
 • Opgelost - De Yokai-drone maakt geen contact met de toonbank achter de bar.
 • Opgelost - Als een doorbraakexplosief op het glazen raam bij BUI Parkeerterrein wordt geplaatst en het raam wordt verwoest, blijft het explosief in de lucht zweven.
 • Opgelost - De planttextures in BUI Recreatieruimte zijn niet goed uitgelijnd.
 • Opgelost - Een operator loopt geen schade op van een fragmentatiegranaat tussen de bakstenen muur en de ijzeren poort, naast de politie-SUV bij BUI Pakhuis.
 • Opgelost - Spelers zien een onnodig springicoontje bij de fietslift in BG Garage.
 • Opgelost - Echo's Yokai-drone verliest het signaal in de K Vluchttunnel als hij aan het plafond probeert te kleven.
 • Opgelost - Een speler kan zich verstoppen in de hoek van de bijkeuken en is dan door de belichting moeilijk te zien.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel aan de noordelijke kant van BUI Pakhuis,
 • Opgelost - Er is door de belichting weinig zicht in de hoek van de Gedenkruimte.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator nauwelijks zichtbaar zijn in de hoek van BG Garage.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator nauwelijks zichtbaar zijn in de hoek bij de pooltafel van BG Bar.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kunnen spelers de vijand moeilijk zien in 1V Gang slaapkamer als ze in gebukte positie blijven.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een speler nauwelijks zichtbaar zijn in een hoek tussen aanrechten in BG Keuken.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een speler nauwelijks zichtbaar zijn in bepaalde delen van BG Eetkamer.
 • Opgelost - Een operator kan zich verstoppen onder de lades in 2V Cameraruimte.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een operator slecht zichtbaar zijn in de hoek van de Bijkeuken.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting zijn operators nauwelijks zichtbaar in K Container.
 • Opgelost - Een speler kan een Argusoog van Valkyrie van 1V Slaapkamer naar BG Bar gooien door een ontbrekende texture.
 • Opgelost - Spelers kunnen een drone in de muur naast de jukebox plaatsen.
Universiteit
 • Opgelost - Plaatsbare gadgets worden direct verwoest als ze in de vitrine in BG Trofeekamer worden geplaatst.
 • Opgelost - Puin van verwoeste vloertegels zijn placeholders.
 • Opgelost - Grote stukken keramische vloer verdwijnen als er granaten op worden gegooid.
 • Opgelost - Het richtkruis van de schokdrone wordt rood als een vijand achter de trofeeënkast staat.
 • Opgelost - Een operator die op de trap ligt kan niet de trap op kruipen in BG Pianokamer.
 • Opgelost - Spelers worden gedetecteerd tussen de muren van 1V Hoofdkantoor en 1V Modelhal.
 • Opgelost - Een boekenkast in 1V Bieb mist een contactmodel.
 • Opgelost - Doorbraakexlosieven en clusterbommen kunnen worden geplaatst op een onverwoestbaar oppervlak,
 • Opgelost - Scherptediepte klopt niet als je zicht dichtbij een buitenmuur met bakstenen komt.
 • Opgelost - De bovenste rand van het gebouw naast BUI Parkeerterrein kan knipperen.
 • Opgelost - Verdedigers worden gedetecteerd als ze bukken tussen de BG Bibliotheek en de deur van BG Leeskamer.
 • Opgelost - Verschillende naamplaten van schilderijen staan op de verkeerde plaats op de eerste verdieping.
 • Opgelost - Zwarte spiegels kunnen niet worden geplaatst op muren met houten panelen als je bukt.
 • Opgelost - De A-bom clipt door de naastgelegen sofa.
 • Opgelost - Het frame van het raam heeft een groter contactmodel dan het visuele deel bij sommige ramen.
 • Opgelost - Sommige gebieden zin te donker als je er door ramen en deuren in kijkt.
 • Opgelost - Kabels van de stroomgenerator zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - De stoel in de lobby verdwijnt als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een bord kan blijven zweven als de speler de zuidelijke muur in 1V Bieb verwoest.
 • Opgelost - Politiehek verdwijnt als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Verdedigers worden gedetecteerd als ze bukken tussen de BG Bibliotheek en de deur van BG Leeskamer.
 • Opgelost - Verschillende naamplaten van schilderijen staan op de verkeerde plaats op de eerste verdieping.
 • Opgelost - Schilderijen verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - De zichtlijn wordt geblokkeerd door witte mist, maar die wordt niet in alle clients gerepliceerd.
 • Opgelost - Yokai kan door het dakraam uit de map worden gegooid vanuit BG Eetkamer.
 • Opgelost - Struiken verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Prullenbakken verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Het abseilanker zweeft boven de rand van het dak tijdens het abseilen.
 • Opgelost - De naamplaat van de lounge wordt niet verwoest als de muur eronder wordt opgeblazen.
 • Opgelost - Stenen van de open haard zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Houten balken in het 1V Klaslokaal houden geen kogels tegen en laten geen kogelgaten zien.
 • Opgelost - LOD-probleem met meerdere borden in Bartlett University.
 • Opgelost - Twee zuilen overlappen elkaar en een zit niet vast aan de vloer.
 • Opgelost - Het bord van de pianokamer is vanaf één kant onzichtbaar.
 • Opgelost - Een stoel bij het festival verdwijnt als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Hugo-zeep is vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een melding van een "onbreekbaar oppervlak" wordt weergegeven als wordt geprobeerd een gadget te plaatsen op de metalen borden op onverwoestbare muren in: BG Dienstruimte, BG Centrale gang, 1V Frontoffice en BG Pianokamer.
 • Opgelost - Als je heen en weer loopt voor de ingang, vervormt de politietruck als de LOD omlaag gaat.
 • Opgelost - Een liggende operator is nauwelijks zichtbaar op de aanrechten op de begane grond.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te zien zijn in de hoek van BG Keuken.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te zien zijn in de hoek van 1V Modelhal.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een speler nauwelijks zichtbaar zijn in een hoek in BG Eetkamer.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een operator slecht zichtbaar zijn in de hoek van BG Pianoruimte.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een operator slecht zichtbaar zijn in de hoek van BG Serviceruimte.
 • Opgelost - Een speler kan een Argusoog van Valkyrie van 1V Trofeekamer in een muur in 1V Hal gooien door een ontbrekende texture.
 • Opgelost - Het breken van een klein raam resulteert in drie gebroken ramen.
 • Opgelost - Jagers gadget kan zwevend wordend geplaatst voor de open haard in de bibliotheek (Pianokamer).
Huis
 • Opgelost - Een deel van de muur laat kogels door zonder kogelgaten achter te laten.
 • Opgelost - Er zijn nog steeds onzichtbare muren aan de randen van de garagedeur nadat de hele deur is verwoest.
 • Opgelost - Het is mogelijk om een exothermisch explosief op een onverwoestbare muur te plaatsen.
 • Opgelost - Operators kunnen pooltafels kapot maken en erin verstoppen, wat een oneerlijk voordeel kan geven.
 • Opgelost - C4 gooien naar BUI Boomhuispad doet geen schade.
 • Opgelost - Spelers kunnen worden verblind door een muur in 1V Hoofdslaapkamer.
 • Opgelost - Gadgets kunnen niet worden geplaatst bij de 1V Zijtrap.
 • Opgelost - Nadat ze een deel van een muur verwoesten, kunnen spelers overgebleven grafische effecten in de lucht zien zweven.
 • Opelost - Er zijn onzichtbare muren die kogels tegenhouden.
 • Opgelost - Thermite kan een exothermisch explosief op de pooltafel in BG Woonkamer plaatsen.
 • Opgelost - De bovenste drie ramen van de zijtrap breken niet als Ash een doorbraakprojectiel er doorheen schiet.
 • Opgelost - Sommige gebieden zin te donker als je er door ramen en deuren in kijkt.
 • Opgelost - Doorbraakexplosieven kunnen op sommige deels verwoestbare muren niet worden geplaatst.
 • Opgelost - De stoorzender van Mute kan op het grootste deel van de vloer in 1V Zijtrap niet worden geplaatst.
 • Opgelost - De trap van de Rivierkade mist een contactmodel, waardoor het mogelijk is om aanvallende operators te doden door dwars door de trap te schieten.
 • Opgelost - Spelers kunnen niet door het raam in het gebouw pingen bij BUI Boomhuispad.
 • Opgelost - LOD-probleem met de gewichten in K Depot.
 • Opgelost - Probleem met knipperende textures op de 1V Lobbytrap.
 • Opgelost - Een knipperende texture kan worden gezien vanaf BUI Hoofdingang bij het buitenste raam van de begane grond.
 • Opgelost - Er is een probleem met losse delen van de omgeving op de pilaar van het hek.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel vlabkij de bankjes bij het terugkeerpunt Rivierkade.
 • Opgelost - Gadgets kunnen door muren van de BG Keuken clippen.
 • Opgelost - Wapens laten geen impactdecals achter op pooltafels.
 • Opgelost - Brandkranen verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Er kan een LOD-probleem worden gezien vanaf de Bouwplaats als je naar de voorkant van het huis kijkt.
 • Opgelost - Spelers kunnen vast blijven zitten tussen het hek en een muur bij de Bouwplaats.
 • Opgelost - Spelers kunnen vast blijven zitten tussen een gepantserd voertuig en een muur bij de Bouwplaats.
 • Opgelost - Een speler kan geflitst worden nadat hij een flitsgranaat gooit van BG Achteringang en naar de onverwoestbare muur kijkt.
 • Opgelost - Gadgets die je kunt gooien blijven in de lucht steken op de kast van het bed in 1V Hoofdslaapkamer.
 • Opgelost - Als je heen een weer loopt in de zijstraat, vervormen de decals van de politieauto als de LOD omlaag gaat.
 • Opgelost - Er is een probleem met een knipperende texture als je naar het plafond kijkt vanaf de K Zijtrap.
 • Opgelost - Argusoogcamera's kunnen door muren clippen als ze worden gegooid vanuit de Sportruimte.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kunnen aanvallers vijanden nauwelijks zien in BG Eetruimte.
 • Opgelost - Een operator kan onzichtbaar lijken als hij 's nachts abseilt bij BUI Boomhuispad en je kijkt vanaf BG Zijtrap.
 • Opgelost - Valkyrie kan een camera in een muur plaatsen in de Sportruimte.
 • Opgelost - Er is 's nachts een overbodig licht bij BUI Bovenkant veranda.
 • Opgelost - De deurpost in BG Keuken/1V Werkplaats krijgt een extra contactmodel nadat pellets op de dichtstbijzijnde muren ontploffen.
 • Opgelost - Er zijn foutieve schaduwen op muren nadat een aantal voorwerpen zijn verwoest in de map Huis.
 • Opgelost - Verkeerd geplaatste stoom-effect in BUI Jacuzzi.
Kanaal
 • Opgelost - Spelers kunnen over de frames van de dubbele ramen springen in de Controlekamer.
 • Opgelost - De operator loopt geen schade op als C4 ontploft op de metalen balken in Kustwacht 2V Controlekamer.
 • Opgelost - Een speler kan vast komen te zitten op het water als hij over een mobiel schild springt.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden bij de Kustwacht 1V Hoofdingang.
 • Opgelost - Spelers kunnen door de deur van 2V COntrolekamer kijken door een drone in de pijp in 1V Kaartenruimte te plaatsen.
 • Opgelost - Het glas van de display in Kustwacht 1V Modelruimte is onbreekbaar.
 • Opgelost - De animatie van het plaatsen van Kapkans EDD clipt met een rekwisiet in Kustwacht 1V Lounge.
 • Opgelost - Yokai-drone wordt gezien als buiten als hij op de draden op het plafond van de Kustwacht 1V Radio beweegt.
 • Opgelost - Toetsenborden verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Reddingsboeien zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Kabels op het dak zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een foutieve raamtexture kan worden gezien op een auto.
 • Opgelost - De drone wordt verwoest zonder de grens van de map te raken.
 • Opgelost - Het ventilatiesysteem is vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - De verdedigers kunnen de aanvallers die bij de haven terugkeren door een gebouw heen zien met de camera aan de voorkant van het gebouw.
 • Opgelost - Spelers kunnen de camera van de drone door het plafond clippen en er doorheen kijken in Kustwacht Trap.
 • Opgelost - Het is mogelijk om met een drone door het plafond van 1V Cafetaria te kijken.
Consulaat
 • Opgelost - LOD-probleem op de plafondventilator in 1V Administratie.
 • Opgelost - Er mist een optie om op een doos in het kantoor te springen.
 • Opgelost - Het plafond van de BG Diensttrap wordt niet beschadigd door een explosie.
 • Opgelost - Er missen textures op het plafond in BG Lobby. Hierdoor kunnen spelers gedood worden vanaf de verdieping erboven.
 • Opgelost - Yokai kan op de grond worden geplaatst in de BG Lobby nadat op het plafond is geschoten.
 • Opgelost - Drones worden vertraagd als ze via een drone-ventilatieschacht bij BUI Voortuin oostkant naar binnen proberen te gaan.
 • Opgelost - Over de toonbank springen in BG Lobby breekt het contactmodel van de vloer.
 • Opgelost - Beide raam-textures in het kantoor van de medewerkers zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Versterkingen van de muur worden niet goed geplaatst als ze met een buffer vlakbij het einde van de muur worden geplaatst.
 • Opgelost - Drones kunnen door de map heen vallen, waardoor alle vijanden worden geïdentificeerd.
 • Opgelost - Spelers kunnen terugkeerkills uitvoeren in Politielinie vanuit 1V Administratie.
 • Opgelost - Argusoogcamera's kunnen half in de muur worden geplaatst in BG Desks medewerkers.
 • Opgelost - Er ontstaat een gat als het plafond wordt verwoest in K Gang archief.
 • Opgelost - Argusoogcamera's kunnen in de muur worden geplaatst.
 • Opgelost - Placeholders kunnen overdag worden gezien op de spotlights in de map Consulaat.
 • Opgelost - Het lichaam van de speler kan door de toonbank in de lobby clippen als hij eronder zit.
 • Opgelost - Een deel van de muur naast de ingang mist de optie om te worden versterkt.
 • Opgelost - Er mist een optie om op een bureau in 1V Administratie te springen.
 • Opgelost - LOD-probleem met een aantal schilderijen.
 • Opgelost - Spelers kunnen in BG Lobby door een missende texture worden gedood vanuit 1V Frontoffice.
 • Opgelost - Er missen textures op het plafond in BG Lobby. Hierdoor kunnen spelers gedood worden vanaf de verdieping erboven.
 • Opgelost - De belichting is in sommige kamers te donker om verdedigers te zien.
 • Opgelost - Een automaat in 1V Gang verdwijnt als de speler in 1V Kantoor consul is.
 • Opgelost - Er is een probleem met het contactmodel van het standbeeld bij BG Hoofdtrap.
 • Opgelost - De barricades van de ramen in de Persruimte clipt met het frame van het raam.
 • Opgelost - Het glas van het dakraam breekt niet, ook al wordt het geluid gehoord elke keer als er een kogel op wordt geschoten.
 • Opgelost - De muur naast de ingang van K Diensttrap mist de optie om versterkt te worden.
 • Opgelost - Een speler kan een muur door een onverwoestbare muur heen versterken in BG Openbaar toilet.
 • Opgelost - Als een aanvaller zijn drone op de ramen van BUI Tuinen gooit, komt de drone in de muren te zitten en kan hij nergens heen.
 • Opgelost - Een operator kan nauwelijks zichtbaar zijn als hij zich verstopt in de hoek van K Archief, vlakbij de servers.
 • Opgelost - Als je speelt als Kapkan is het niet mogelijk om een EDD-val op te rapen nadat hij op bepaalde plekken is geplaatst.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een liggende operator nauwelijks zichtbaar zijn onder sommige bureau's in 1V Administratie.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een bukkende operator nauwelijks zichtbaar zijn bij een lade in 1V Administratie.
 • Opgelost - De verkeerde kleur licht kan van het vuur in BUI Oprit komen, op de pionnen naast de brandende truck.
 • Opgelost - Spelers kunnen dwars door het plafond van K Cafetaria naar BG Hoofdtrap schieten en spelers doden.
Kustlijn
 • Opgelost - Een van de muren tussen 1V Viplounge en 1V Gang wordt niet altijd verwoest door doorbraakexplosieven.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden vanaf BUI Ruïnes als je richting het huis kijkt.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden bij de meeste neonlichten op de structuren.
 • Opgelost - In 1V Aquarium mist een deel van de vloer het contactmodel en kunnen operators er deels doorheen clippen.
 • Opgelost - In BG Gang worden barricades en Kapkans EDD niet goed geplaatst op een specifieke houten frame van een deur.
 • Opgelost - Barricades worden donker als ze op een bepaalde frame van een deur worden geplaatst in 1V Eregalerij.
 • Opgelost - Het menu heeft spelfouten: ("Vierias con rabo de torro" en "cafe tarde")
 • Opgelost - Impact- en fragmentatiegranaten brengen meer schade dan verwacht toe aan de vloeren van BG Keuken.
 • Opgelost - Gadgets die je kunt gooien en granaten gaan niet goed om met bagage.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden bij de lampen van de politieauto.
 • Opgelost - LOD-probleem in BG Ingang zwembad.
 • Opgelost - Operators kunnen door de rand van het dak clippen als ze er vanaf abseilen.
 • Opgelost - Operators kunnen door de muur onder het raam van de Sunrise bar clippen.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem als een Argusoogcamera op het houten deel van de sofa in 1V Hookah-lounge wordt geplaatst.
 • Opgelost - Verzonken delen van de muur laten maar vanaf één kant kogels door.
 • Opgelost - Yokai heeft geen contactmodel met de plafondventilator in BG Beveiligingsruimte.
 • Opgelost - Een operator die op de stoep het Zwembad terugkeert, begint te trillen.
 • Opgelost - De ontploffingsanimatie tijdens het abseilen botst met het personagemodel op het onderste deel van de muur bij het Zwembad en de privébar.
 • Opgelost - Impactgranaten brengen meer schade dan verwacht toe aan het plafond van BG Keuken.
 • Opgelost - Lampen bij BUI Zuidelijke promenade veroorzaken een LOD-probleem.
 • Opgelost - De sofa in BUI Zwembad kan kogels doorlaten.
 • Opgelost - LOD-probleem met palen in BUI Zwembad.
 • Opgelost - Er is een onzichtbare muur bij BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - Er is een deels doorzichtige decal in de hoeken van de garage.
 • Opgelost - Kogels brengen niet hun volledige schade toe aan muren van multiplex als er vanaf de glanzende kant wordt geschoten.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen op de bovenkant van het dak komen.
 • Opgelost - Operators beginnen te trillen als ze op de sofa in 1V Penthouse, 1V Aquarium, 1V Hoofdlobby en 1V Sunrise Bar lopen.
 • Opgelost - Muren worden niet helemaal verwoest zoals bedoeld in Blue Bar, Binnenhof, Biljartruime en de gang.
 • Opgelost - Het scherm van de dj verandert niet van kleur als erop wordt geschoten.
 • Opgelost - Aanvallers kunnen vanaf de overkapping in de 1V Penthouse springen.
 • Opgelost - Het verwoesten van specifieke voorwerpen in de map zorgt ervoor dat het contactmodel van de operator breekt.
 • Opgelost - De schokdrone heeft geen contactmodel met de plank in 1V Eregalerij.
 • Opgelost - Fuze kan de clusterbom niet op de deur van BUI Hookah-dek plaatsen.
 • Opgelost - Drones kunnen uit de map vallen bij BUI Zwembad.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel bij het terugkeerpunt bij de Ruïnes.
 • Opgelost - Verwoesting in het plafond van BG Keuken kan knipperen veroorzaken.
 • Opgelost - De ontmanteltool kan buiten de grens worden geplaatst als een muur wordt verwoest in BG Keuken.
 • Opgelost - LOD-probleem met ramen in BUI Zwembad.
 • Opgelost - Operator kan tussen stoelen vast komen te zitten in BUI Ruïnes.
 • Opgelost - Een speler kan door de trap heen clippen bij BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - Drones komen een onzichtbaar contactmodel tegen als ze op de spiegel in BG Toiletten springen.
 • Opgelost - In 1V Zuidelijke gang clipt het handvat van de bagage door de metalen doos die ernaast staat.
 • Opgelost - Je kunt een probleem met de schaduw in BUI Ruïnes zien als je vanaf BUI Dak kijkt.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden op het achterste wiel van de truck bij BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - De palen van het hek van de hoofdingang verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Meerdere voorwerpen verdwijnen bij de tafels van BUI Zitgebied zwembad als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een blikje zweeft in de lucht bij BUI Passage, bij de muur.
 • Opgelost - Er kunnen meerdere LOD-problemen worden gezien van BG Sunrise Bar tot BG Keuken.
 • Opgelost - De banden van de witte truck verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Er kunnen draden door de vloer heen komen in BG Beveiligingsruimte.
 • Opgelost - Potten verdwijnen soms als de LOD te laag is.
 • Opgelost - De bagage clipt door de muur heen in BG Hoofdlobby.
 • Opgelost - Glas bij het zwembad verdwijnt als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Delen van de omgeving clippen door het roze dekkleed op het dak.
 • Opgelost - Er kunnen meerdere LOD-problemen worden gezien van BUI Hoofdingang tot BG Hoofdlobby.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden vanaf BUI Balkon als je richting het terugkeerpunt bij de Ruïnes kijkt.
 • Opgelost - LOD-probleem met zwembad-accessoires.
 • Opgelost - De drone kan door de planten boven de Hoofdingang clippen en vast komen te zitten.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden bij de lantaarns van BUI Hoolah-dek.
 • Opgelost - LOD-problemen kunnen worden gezien op de tassen in 1V Zuidelijke gang, en het is zichtbaar vanaf 1V Biljartruimte.
 • Opgelost - Muurversterkingen clippen door de zuil in BG Sunrise Bar.
 • Opgelost - Vierkante lampen verdwijnen vanaf een bepaalde afstand als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Gras clipt door de stoep bij BUI Hoogdingang.
 • Opgelost - Het puin dat ontstaat als je op het houten frame van de noordelijke muur schiet blijft in de lucht zweven.
 • Opgelost - Er kan een knipperende texture worden gezien in het frame van het raam bij BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - Er mist een lichtbron bij BUI Ruïnes.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden op de houten planken en een spotlight bij BUI Zwembad.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden in 1V Gang.
 • Opgelost - De drone wordt verwoest achter de Hummer in BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - Er is een heel specifieke hoek nodig om het springicoontje te zien bij een tray in de keuken waar je overheen kunt springen.
 • Opgelost - De papieren vellen in 1V Aquarium knipperen.
 • Opgelost - Het is mogelijk om vijanden dood te schieten door de ingang van het ventilatiesysteem op het dak van het gebouw La Perla Blanca. Let op: dit ventilatiesysteme kan nog steeds gebruikt worden voor granaten.
 • Opgelost - Op sommige plekken is het moeilijk om de vijand te identificeren in de de Strandbar.
 • Opgelost - Er is een probleem met knipperen in 1V Biljartruimte.
 • Opgelost - Met een verborgen springicoontje kan de speler het kleine terras bij de stenen toren bereiken.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden bij meerdere voorwerpen in BG Aquarium en de belichting van 1V Hookah-lounge.
 • Opgelost - De texture van de aarde op de grond van de toiletten op de begane grond en eerste verdieping knippert als de operator ernaar kijkt vanuit de deuropening of de achterkant van de toiletten.
 • Opgelost - Het personage begint te trillen op een plek boven het kussen op de bank in meerdere lokaties.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting dat je kunt zien als je het gebouw in kijkt, naar de 1V Gang, vanuit BUI Hoofdingang.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting als je van BUI Balkon naar 1V Aquarium kijkt.
 • Opgelost - Er is een probleem met de belichting, dat je kunt zien als je het gebouw in kijkt vanuit BUI Hoofdingang naar 1V Penthouse.
 • Opgelost - Het keukengerei is te licht als het van buiten de BG Keuken wordt bekeken.
 • Opgelost - De drone-ventilatieschacht is verlicht in de BG Keuken.
 • Opgelost - De ramen van sommige voertuigen zijn verkeerd geplaatst.
 • Opgelost - De houten muur van de BUI Hoofdingang kan knipperen.
Hereford
 • Opgelost - Een zwarte spiegel kan worden geplaatst op een muur die een onverwoestbare tweede laag heeft.
 • Opgelost - De Yokai-drone blijft niet consistent kleven aan de kast en koelkast in 1V Kantoor.
 • Opgelost - De camera in 2V Mattendepot mist een contactmodel.
 • Opgelost - Frames van muren verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Er is een probleem met clipping als je over de metalen stapel in 2V Mattendepot springt. Dit kan de verdediger de optie geven om C4 op een terugkeerpunt te gooien.
 • Opgelost - De Yokai-drone kan vast komen te zitten onder de muurdeken in K Wapenopslag.
 • Opgelost - LOD-probleem met de oprit in de Vooringang.
 • Opgelost - De drone valt soms onder de map bij een terugkeerpunt.
 • Opgelost - Operators kunnen het contactmodel van de banden bij de schietbaan forceren en er doorheen clippen tijdens het abseilen.
 • Opgelost - Spelers kunnen vast blijven zitten als ze proberen om van een raam in de Kinderslaapkamer te springen.
 • Opgelost - Het is mogelijk om van buiten naar binnen te schieten, van de Zijtrap naar de 1V Badkamer.
 • Opgelost - C4 brengt volledige schade toe aan de andere kant van een versterkte muur als een zwarte spiegel op de noordelijke muur van K Kluisjes is geplaatst.
 • Opgelost - Het dronegat bij BUI Kelderingang is te donker om goed in te navigeren, zelfs op hogere helderheid.
 • Opgelost - De spelers kunnen de ontmanteltool op dozen in de Wapenopslag plaatsen, waar verdedigers er niet bij kunnen.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een operator slecht zichtbaar zijn in de hoek van 1V Kantoor.
 • Opgelost - Er is een springicoontje waarmee spelers op een plank kunnen klimmen en door een raam bij het terugkeerpunt van de aanvallers kunnen schieten.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een gebukte operator nauwelijks zichtbaar zijn in K Hoofdtrap.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator nauwelijks zichtbaar zijn in de hoek van BG Gang.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te detecteren zijn als hij zich verstopt in een hoek van de kelder.
 • Opgelost - Een operator is door een probleem met de belichting nauwelijks zichtbaar als hij bukt in de hoek van K Wapenopslag.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kunnen spelers de vijand nauwelijks zien in 1V Kinderslaapkamer vanuit 1V Gang.
 • Opgelost - Een probleem met de belichting kan worden gezien in de hoek van 1V Hoofdslaapkamer.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting is het moeilijk om een operator te identificeren als ze in twee donkere hoeken in de 1V Hoofdslaapkamer blijven.
 • Opgelost - De lichten van de projector zijn te fel, waardoor vijanden nauwelijks zichtbaar zijn als ze zich achter de dozen bij BUI Barakken verstoppen.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kan een operator nauwelijks zichtbaar zijn in een hoek van BG Keuken, omdat het gebied te donker is.
 • Opgelost - Een operator kan gadgets door het rooster naar BUI Kelder gooien als hij onder het rooster staat.
 • Opgelost - Een speler kan een zwarte spiegel aan de andere kant van een versterkte muur plaatsen als er een houten balk is.
 • Opgelost - Het is mogelijk om de kast in te gaan in de 1V Hoofdslaapkamer.
Oregon
 • Opgelost - Het is mogelijk om de ontmanteltool in de wasbak van de Wasruimte te plaatsen.
 • Opgelost - Spelers kunnen in de frames van deuren schieten zodat hun kogels door onverwoestbare muren heen gaan.
 • Opgelost - Drones hebben geen contactmodel met de hoek van het dak van BUI Dak vergaderzaal.
 • Opgelost - Jäger kan geen gadget op de muur bij de deur van Slaapzaal Hoofdgang plaatsen.
 • Opgelost - De speler loopt geen schade op als C4 op de dozen in BG Provisiekamer tot ontploffing wordt gebracht.
 • Opgelost - Spelers kunnen het contactmodel breken door te gaan liggen in een krappe ruimte en om te draaien.
 • Opgelost - LOD-probleem op de onderste muur naast het klaslokaal.
 • Opgelost - LOD-probleem op de muur bij BG Eetzaalgang.
 • Opgelost - LOD-probleem op het plafond bij de hoek van BG Badkamergang.
 • Opgelost - Als je vlakbij de witte busjes beweegt, lijken de achterste ramen uit het niets tevoorschijn te komen.
 • Opgelost - De abseilkabel gaat door het dak heen bij de ingang bij BUI Bouwplaats.
 • Opgelost - LOD-probleem in de rechter onderhoek van het frame van de deur.
 • Opgelost - Schermen blijven zweven nadat de televisies zijn verwoest op verschillende plekken in de map.
 • Opgelost - Er is een gat in de textures tussen twee muren in 1V Zolder.
 • Opgelost - Kogels kunnen door kleine openingen tussen de zandzakken vanuit BGVergaderzaal/Buiten.
 • Opgelost - Metalen informatieborden verdwijnt als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een camera die in de BG Eetzaalgang wordt geplaatst kan in de BG Douches kijken.
 • Opgelost - LOD-probleem in de douches.
 • Opgelost - Door op de oostelijke muur van de kamer te staan verdwijnen sommige schaduwen, waardoor vijandelijke operators te zien zijn.
 • Opgelost - Als een speler met Valkyrie speelt op de map Oregon en het plafond in de hoek van BG Eetzaal, naast de bank, verwoest, kan Valkyrie camera's plaatsen waarmee ze de gang en de rest van de eetzaal kan zien.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator zich verstoppen in de zuidoostelijke hoek van het Busterrein.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting is een hoek in K Opslagruimte te donker en kan een operator daar nauwelijks zichtbaar zijn.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een speler nauwelijks zichtbaar zijn in een hoek van de schietbaan.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting kunnen spelers vijanden nauwelijks zien in de 1V Hoofdslaapkamer.
 • Opgelost - De buitenlampen in de maps geven overdag geen licht.
 • Opgelost - Er is een knipper-probleem met de ramen van het busje op het busterrein.
 • Opgelost - Er is een licht zonder lichtbron op de muur in de 1V Hoofdslaapkamer.
 • Opgelost - Een licht verschijnt en verdwijnt als de speler naar of van het dak van BUI Hoofdgang.
Bank
 • Opgelost - LOD-probleem in 1V Directiegang.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel in K Kluis.
 • Opgelost - De verwoesting van lampen werkt niet naar behoren.
 • Opgelost - Er treedt soms vertraging op als iemand van de BUI Garage-oprit probeert te abseilen.
 • Opgelost - De speler kan contact forceren met de oostelijke muur van BUI Toegang steeg.
 • Opgelost - Sommige lichtpalen zijn nu placeholders.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel als je abseilt van de westelijke muur van het gebouw.
 • Opgelost - Er zit een gat tussen de muren van BG Administratie, waardoor spelers naar BG Administratie kunnen schieten.
 • Opgelost - Schilderijen verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - De speler kan het contactmodel met het plafond breken en vijanden boven zich zien.
 • Opgelost - Het glas van het dakraam breekt niet, ook al wordt het geluid gehoord elke keer als er een kogel op wordt geschoten.
 • Opgelost - LOD-probleem in K Goudkluis.
 • Opgelost - De Yokai-drone en Argusoogcamera hebben geen contactmodel met de draden van de servers in K Serverruimte.
 • Opgelost - De fysica van de drone gedraagt zich niet helemaal goed als hij door de ramen van BG Lobby wordt gegooid.
 • Opgelost - In BG Personeelsruimte botst het contactmodel van de beker op tafel met de speler, wat zijn beweging belemmert.
 • Opgelost - C4 doet geen schade als het op de vlag in 1V Vergaderzaal wordt geplaatst.
 • Opgelost - Kapkans val wordt niet goed uitgelijnd met de rand van het raam bij BUI Dak garage.
 • Opgelost - De drone kan door textures van alle vloeren kijken als hij op buizen springt.
 • Opgelost - Kogels kunnen dwars door de frames van ramen gaan in BG Lobby.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien op meerdere voorwerpen in worden in 1V Beurshandelkamer.
 • Opgelost - De pilaren in BG Personeelsruimte hebben geen contactmodel met kogels.
 • Opgelost - De metalen platen op de muur bij het terugkeerpunt bij Voorzijde juwelier hebben geen contactmodel, waardoor gadgets als drones de textures in kunnen gaan.
 • Opgelost - Er is een onzichtbaar contactmodel als de speler liggend de trap op probeert te gaan.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kunnen vijanden op de geldzak in de gang bij de Goudkluis moeilijk te zien zijn.
 • Opgelost - Een speler kan een Argusoog van Valkyrie van 1V Vergaderzaal naar BG Kantoor medewerkers gooien door een missende texture.
 • Opgelost - Een operator kan door het bureau clippen, wat een handige verstopplek is.
 • Opgelost - Door verkeerde belichting is een operator met een donker uniform moeilijk te zien bij de bank in 1V Directielounge.
 • Opgelost - Operators clippen door en panel van het bureau als ze liggen. Ze kunnen door aanvallers makkelijk worden gezien in de Beurshandelkamer.
 • Opgelost - De oprit op de politieauto zweeft.
 • Opgelost - Doorbraakprojectielen komen vast te zitten tussen de roosters van ramen.
 • Opgelost - Een deels doorzichtige texture kan gezien worden buiten de muur bij 1V Gang.
Kafe
 • Opgelost - Spelers kunnen de ontmanteltool niet op trays plaatsen.
 • Opgelost - De Yokai-drone breekt het contactmodel met de middelste metalen balk van het dakraam nadat het gebarricadeerde raam van het dakraam is verwoest.
 • Opgelost - Doorbraakprojectielen kunnen niet geplaatst worden op de barricade en Castle's barricade in de map Kafe.
 • Opgelost - Verdedigers zijn bijna niet zichtbaar als aanvallers door de ramen op het noorden of het oosten kijken.
 • Opgelost - Kogels komen door delen van de bakstenen muur boven de grill in de keuken tussen 1V Hal met haard en BG Keukengrill.
 • Opgelost - De radiatoren zijn deels vervormd omdat de LOD laag is.
 • Opgelost - Gouden zuilen verdwijnen als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Gouden slingers zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Een kant van het glas in het dakraam wordt niet gebroken en laat geen kogels of drones door.
 • Opgelost - Sommige delen van de tegels van de witte muur in de keuken kunnen niet volledig worden verwoest.
 • Opgelost - Springicoontje verschijnt niet zo makkelijk als bedoeld op de tafel in BG Eetkamer.
 • Opgelost - Ramen zijn vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Buizen worden veel donkerder als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Kastje in de eetkamer is vervormd als de LOD te laag is.
 • Opgelost - Er worden foutieve schaduwen gemaakt door de kroonluchters.
 • Opgelost - Er kunnen meerdere LOD-problemen worden gezien van 2V Bar.
 • Opgelost - Verdedigers kunnen aanvallers doden met C4 door een onbreekbare muur van de Mise en place naar de Mijnkamer.
 • Opgelost - Een speler kan een Argusoog van Valkyrie van BG Leeszaal naar 2V Bar gooien door een missende texture.
 • Opgelost - Mist clipt door het plafond van het gebouw.
 • Opgelost - Als de speler abseilt van het dak van de bakkerij kan hij heel kort het gebouw in kijken en vast komen te zitten.
 • Opgelost - Als je heen een weer loopt in de leeszaal, vervormen de lampen als de LOD omlaag gaat.
 • Opgelost - De brandblusser, lamp en het bord verdwijnen nadat je op een bepaalde afstand bent. Dit gebeurt in de 1V Eetzaal met zuilen. Let op: Dit gebeurt niet als je langs de loop richt.
 • Opgelost - Als het voorste glas van het raam is gebroken, kan er geen doorbraakexplosief worden geplaatst.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden op het hek rond het wiel in 1V Mijnkamer.
 • Opgelost - Panelen van de muur, een vouwtafel en een schilderij verdwijnen op een bepaalde afstand.
 • Opgelost - In het dakraam van Kafe zitten drie ramen aan de zijkant die spelers niet kunnen verwoesten. Als spelers erop schieten lijkt het alsof ze stuk gaan, omdat het effect van gebroken glas wel wordt getoond. Maar het contactmodel en de ramen zijn er nog steeds.
 • Opgelost - De camera's van Valkyrie kunnen in de vloer van de sigarenlounge van het treinmuseum worden geplaatst in de map Kafe.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting is er weinig zicht in de hoek van de Gang vriesruimte.
 • Opgelost -Spelers kunnen zich in de hoek van BG Bakkerij keuken verstoppen omdat het daar te donker is.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te zien zijn in een hoek van BUI Terras, omdat het daar te donker is.
 • Opgelost - Een speler kan een Argusoogcamera van Valkyrie van de 2V Bar in de 1V Leeszaal gooien door een missende texture.
 • Opgelost - Echo's Yokai-drone verliest het signaal als hij door de drone-ventilatieschacht tussen de BG Mise en place en de BG Hoofdgang gaat.
 • Opgelost - De speler kan een liggende vijand op de tafel niet zien door een gebrek aan licht in de hoek van BG Vipsectie.
 • Opgelost - Een operator kan moeilijk te zien zijn door een probleem met de belichting in 1V Leeszaal.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te zien zijn in een hoek van BG Vipsectie, omdat het daar te donker is.
 • Opgelost - Een liggende, vijandige speler kan niet worden gezien naast de fauteuil en minibar in 2V Sigarenlounge door een gebrek aan licht.
 • Opgelost - Er is weinig zicht als je 's nachts door de ramen naar de gebieden rond BUI Terras kijkt.
 • Opgelost - Door een probleem met de belichting kan een operator moeilijk te zien zijn in een hoek achter de trap in BG Hoofdgang, omdat het daar te donker is.
 • Opgelost - Een operator kan zich verstoppen onder de planken met sigaren in 2V Sigarenwinkel.
 • Opgelost - Er is weinig zicht in twee hoeken van het treinmuseum.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op meerdere textures bij de uitgang van de 2V Sigarenlounge naar de 2V Gang wasruimtes.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op meerdere plekken in de 1V Mijnkamer.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op de buis in 1V Achterste trap.
 • Opgelost - De lampen buiten het Kafe-gebouw knipperen 's nachts.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op de wielen en het bord op het dak van de politieauto en de taxi.
 • Opgelost - Er kan een LOD-probleem worden geizen op de motor en het ijzeren wiel in 1V Mijnkamer.
 • Opgelost - Er komt geen licht op de nabije omgeving bij de deur van BUI Terras.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op een schilderij en een muurdecal in de BG Eetruimte.
 • Opgelost - Er kan een LOD-probleem worden gezien bij de onderkant van het houten huis in BUI Park.
 • Opgelost - Valkyrie kan een camera in een muur plaatsen in de 2V Bar waarmee ze passerende spelers kan scannen.
 • Opgelost - Spelers kunnen een Argusoog van Valkyrie van BG Mise en place in een rail in BG Hoofdgang gooien door een missende texture.

Gebruikerservaring

 • Opgelost - Het geluid van een doorbraakexplosief is zachter dan bedoeld tijdens het abseilen.
 • Opgelost - De voorkant van het wapen van de White Mask is foutief tijdens de killherhaling.
 • Opgelost - Spelers gaan niet automatisch op hun drone in de ondersteuningsrotatie.
 • Opgelost - Wisselen tusesen de vuurmodussen van een wapen tijdens het richten langs de loop laat de animatie maar één keer zien.
 • Opgelost - Als je een gadget vasthoudt blijft het icoontje van het wisselen tussen vuurmodussen van een wapen zichtbaar.
 • Opgelost - Sommie talismannen zijn niet gecentreerd op hun haak.
 • Opgelost - Tijdens het plaatsen van een gadget op sommige muren wordt het licht feller.
 • Opgelost - Het geluid wisselt niet als de schadewissel leeg is, het vorige schade-geluidseffect wordt afgespeeld.
 • Opgelost - Er is een probleem met clipping op GIGN's standaard uniformen.
 • Opgelost - Er is een grafische fout op Bucks Ghost-hoofdbedekking.
 • Opgelost - Wisselen tussen het zicht van de speler en camera's kan er soms voor zorgen dat de geluidsniveau's van de map omhoog gaan.
 • Opgelost - Het geluidsffect van het oppakken van de Yokai-drone mist.
 • Opgelost - In de modus Toeschouwer, als je toekijkt hoe een speler een geplaatste ontmanteltool verwoest, klopt het geluidseffect van de klap niet met de klap zelf.
 • Opgelost - De geluidsclip van de Roem-teller speelt soms nadat je naar het hoofdmenu bent teruggekeerd.
 • Opgelost - Tachanka ziet er te boos uit als hij zijn K6-3 hoofdbedekking aanheeft. Hij accepteert zijn helm nu meer.
 • Opgelost - De handen van de operator clippen door zijn rookgranaten als hij ze vasthoudt terwijl hij met een schild is uitgerust.
 • Opgelost - De voorkant van Bandits nek heeft een probleem met de textures.
 • Opgelost - De kolf clipt soms door de schouder van een operator als hij wisselt tussen zijn handvuurwapen en primaire wapen.
 • Opgelost - Je kunt je overgeven tijdens matchmaking.
 • Opgelost - Spelers kunnen hun eigen negatieve score niet zien aan het einde van de match.
 • Opgelost - Nadat alle spelers een party-uitnodiging hebben geaccepteerd, of als een speler een tema verlaat, wordt het submenu Trainingen op rare manieren bedekt.
 • Opgelost - Zonnebrand-brillen clippen door het gezicht van Pulse.
 • Opgelost - Alle lege plekken hebben verdedig-iconen in de planfase als je toekijkt in een spel waar alleen toeschouwers in zitten.
 • Opgelost - De titel mist in het kijkerspaneel als je de Bio in de pagina van de operator selecteert.
 • Opgelost - Jägers BPM-hoofdbedekking ziet er anders uit in de winkel dan in de game.
 • Opgelost - De ogen van Pulse missen als hij de Zonnebrand-hoofdbedekking aanheeft.
 • Opgelost - De rang die je in de nabeschouwing ziet klopt niet altijd met de rang die je ziet in het rangpaneel.
 • Opgelost - De 5:4 beeldverhouding veroorzaakt een witte lijn aan de linkerbovenkant van het scherm tijdens het selecteren van een operator.
 • Opgelost- ITA12S en Bearing9 lijken uitgezoomd in het uitrustingsmenu.
 • Opgelost - Jackels wapenskin Kingslayer mist het Uplay-logo in de winkel.
 • Opgelost - Castle's Grijns-hoofdbedekking heeft een gat in de onderkant van de kraag.
 • Opgelost - Meerdere hoofdbedekkingen van Ash clippen in haar rechter schouder.
 • Opgelost - Montagnes kinstuk clipt in zijn schouder.
 • Opgelost - Er missen titels voor een aantal icoontjes van uitbreidingen in het menu voor aangepaste uitrusting.
 • Opgelost - De berichtenbalk onder de header van het portaal heeft foute tekens als de gebruiker die Aziatische of Cyrillische tekens heeft ingesteld een lobby binnenkomt en dan de taal verandert.
 • Opgelost - Rooks Adrian-helm clipt door de kraan in het voorproefje.
 • Opgelost - De teller om munitie bij te vullen van voorraadkisten ontbreekt.
 • Opgelost - Notificatie voor 'Sanctie voor verlaten' heeft het in plaats daarvan over de 'Sanctie overgave'.
 • Opgelost - Textures ontbreken aan de linker- en rechterkant van Rooks Adrian-hoofdbedekking.
 • Opgelost - Submenu's blijven open en uitgelichte knoppen worden in de achtergrond geplaatst als je een submenu opent en direct sluit in het Opties-menu.
 • Opgelost - Uitrusting in de game wordt beïnvloed door de controller of het toetsenbord als het scorebord op scherm wordt getoond.
 • Opgelost - Soms heeft een speler geen wapen of gadget, of het verkeerde wapen, in zijn handen als een toeschouwer naar hem wisselt.
 • Opgelost - Het beeld loopt even vast als je een mêleeaanval uitvoert op een barricade tijdens het abseilen.
 • Opgelost - Spelers krijgen soms geen punten voor het zien van een vijandige speler met zijn drone.
 • Opgelost - Een foutieve animatie wordt afgespeeld in derde persoon als je liggend een gadget die je kunt gooien vasthoudt en beweegt.
 • Opgelost - Het breken van de herlaad-animatie maakt het herladen corrupt.
 • Opgelost - Bucks magazijn kan in de lucht blijven zweven nadat hij wordt gedood.
 • Opgelost - De controller trilt nadat de Yokai-drone aan een gadget die op het plafond is gegooid wordt geplakt.
 • Opgelost - De volgorde van gebeurtenissen als je een raam doorbreekt terwijl je er in gaat klopt niet.
 • Opgelost - De rode stip verdwijnt bij specifieke delen (hoofd, benen, etc.) van alle operators als ze te dichtbij komen.
 • Opgelost - Het selecteren van hoogtepunten op het scorebord werkt niet naar behoren.
 • Opgelost - Tijdens het wisselen van wapens verdwijnt de observatietool uit de handen van de operator.
 • Opgelost - Een foutieve animatie speelt af op de handen van de operator in derde persoon tijdens het beklimmen van een ladder.
 • Opgelost - Een toeschouwer die in een spel aan het komen is ziet geen projectielen die zijn afgevuurd voordat hij in de match kwam.
 • Opgelost - Sommige operators hebben een verhullend veld bij hun voeten die decals verbergt als hij er op of naast staat.
 • Opgelost - Schade toebrengen aan een raam en dan een ontploffingsexplosief plaatsen aan de buitenste rand zorgt ervoor dat het explosief in het frame clipt.
 • Opgelost - De vlag van Quebec op de meeste van Bucks hoofdbedekkingen zweeft aan de zijkant.
 • Opgelost - Op de uniformen van Glaz clipt de riem op zijn rug in zijn lichaam.
 • Opgelost - De huid van Glaz is te glanzend in de Bladerencamouflage.
 • Opgelost - De talisman Tank clipt een beetje in het wapen.
 • Opgelost - Meerdere skins worden foutief toegepast op IQ's AUG A2-wapen.
 • Opgelost - De bluetooth op IQ's hoofdbedekking Ogen en oren is verkeerd geplaatst.
 • Opgelost - De schildskins worden niet goed toegpast op operators in het voorproefje of in de game.
 • Opgelost - De talisman Orizuru clipt door het wapen heen als je het wapen inspecteert.
 • Opgelost - Er ontbreken visuele effecten als je een EMP-granaat vasthoudt in de eerste persoon.
 • Opgelost - Geluidseffecten voor het plaatsen van Kapkans gadgets spelen soms twee keer af.
 • Opgelost - De geluidsaanwijzingen van de exothermische explosieven spelen soms twee keer af.
 • Opgelost - Een lichtvoetige mêleeaanval speelt het verkeerde geluid af als je hem liggend uitvoert.
 • Opgelost - Aanvallers kunnen zinnen van de verdedigers horen.
 • Opgelost - Soms zijn geluiden van clusterbommen niet te horen door valluiken.
 • Opgelost - Het geluid van verwoesting is soms niet goed georienteerd.
 • Opgelost - Het geluid van de clusterbom is niet te horen als de gadget wordt geplaatst na het abseilen.
 • Opgelost - Slimme focus is niet consistent als je snel met de muis van een lijstvoorwerp naar het zijpaneel of de terug-knop gaat in het album of de winkel.
 • Opgelost - Er zijn inconsistenties tussen het 3d-model en de miniatuurafbeelding van Bandits Stoflaag-hoofdbedekking.
 • Opgelost - De standaard hoofdbedekking van Frost klopt niet met de miniatuurafbeelding.
 • Opgelost - De naam van het 552 Commando-wapen wordt niet helemaal getoond als je de skin in een Alfapack krijgt.
 • Opgelost - Er staat de verkeerde naam bij Echo's uniform.
 • Opgelost - Spelers krijgen geen toegang tot profielen vanuit het tabblad Team.
 • Opgelost - De uniformen van Thatcher, Sledge en Smoke hebben de verkeerde kleur.
 • Opgelost - Tekst overlapt als de video begint in alle PVE-trainingen.
 • Opgelost - Jägers KT Mandrake Camo heeft uitgerekte textures met een lage resolutie op het onderste deel van zijn shirt.
 • Opgelost - Echo's haar lijkt geen textures te hebben en niet vatbaar voor belichting.
 • Opgelost - In de Engelste tekst staat er "Bathoom Balcony" in plaats van "Bathroom Balcony" in het kompas, als je op het balkon van de badkamer staat in de map Chalet.
 • Opgelost - Operators verdwijnen als de ronde wordt beëindigd.
 • Opgelost - Er zit een klein, geel vierkantje op de hoofdbedekking Gabber.
 • Opgelost - De voortgang voor de Ubisoft Club toont For Honor in plaats van Rainbow Six Siege.
 • Opgelost - Het teamsysteem maakt geen onderscheid tussen de teamleider en andere teamleden in het Party-paneel in het portaal.
 • Opgelost - Vergeleken met seizoen 4 zijn sommige van Jägers hoofdbedekkingen veranderd.
 • Opgelost - Er zit een spelfout in Bandits bio.
 • Opgelost - De timer in de killherhaling is niet goed geframed.
 • Opgelost - Rangiconen in een team hebben een lage resolutie.
 • Opgelost - Spelers keren automatisch terug naar het hoofdmenu als ze op escape drukken terwijl de pagina voor uitbreidingen/hoofdbedekkingen/uniformen aan het laden is.
 • Opgelost - Het spel keert terug naar het hoofdmenu, in plaats van het vorige menu, als je op escape drukt tijdens een overgangsscherm.
 • Opgelost - Het formatteren van de tekst in de snel kopen-knop in de winkel is inconsistent.
 • Opgelost - De kogeldecals worden niet goed gerepliceerd in de uitzendercamera / ondersteuningscamera.
 • Opgelost - Het Roem-voorproefje verandert niet naar het R6-credits-voorproefje als je "kopen met R6-credits" selecteert tijdens het kopen van voorwerpen in het album of de winkel.
 • Opgelost - De naad van een texture is te zien aan de voorkant van de hoofdbedekking Velvet Shell van Thermite.
 • Opgelost - Clients hebben een "Meedoen aan spel"-optie bij een aangepaste match op een dedicated server.
 • Opgelost - Het scorebord verschijnt niet aan het einde van rondes in Antiterreur.
 • Opgelost - De Uplay-actie "Kundig" zegt dat een speler aan 5 matches voor het klassement moet meedoen om aan een league mee te doen in plaats van 10 matches.
 • Opgelost - De markeermeters van jagers kunnen overlappen met berichten in het doelenpaneel als het jagerszicht is geactiveerd.
 • Opgelost - Texture op Jägers hoofdbedekking Red Crow heeft een muiscursor.
 • Opgelost - Iets op volledig scherm bekijken werkt geen tweede keer nadat je terugkeert van het voorwerp dat je daarvoor hebt bekeken.
 • Opgelost - Texture van de hoofdbedekking Gabber wordt niet goed op het 3d-model toegepast.
 • Opgelost - Het bericht "Stemmen voor verwijdering" overlapt met het bericht tijdens de herhaling aan het eind van de ronde in de linkerbovenkant van de scherminfo.
 • Opgelost - Jägers hoofdbedekking Stoflaag geeft hem eyeliner.
 • Opgelost - Textures van Verliefd lijken vaag op Type-89 en zijn niet consistent met andere Verliefd-skins.
 • Opgelost - Instellingen voor meerdere beeldschermen werken niet meer na de laatste patch.
 • Opgelost - In het voorproefje voor de hoofduitrustingen van Blackbeard zijn zijn ogen helemaal wit bij de hoofdbedekkingen waar je zijn ogen kunt zien.
 • Opgelost - IQ kost teveel geheugen als zijn hoofdbedekking Sucker Mouth wordt geladen.
 • Opgelost - De LMG-munitie van IQ verdwijnt als je er van verschillende hoeken naar kijkt.
 • Opgelost - Valkyrie's hoofdbedekking Shockrock mist haar aan de zijkant en bovenkant van haar hoofd.
 • Opgelost - Valkyrie's hoofdbedekking Heerser kost teveel geheugen.
 • Opgelost - Frosts Vallenzetter kost teveel geheugen.
 • Opgelost - Ash heeft gedupliceerde meshes.
 • Opgelost - Het haar van Ash clipt in een aantal van haar hoofdbedekkingen.
 • Opgelost - De talisman Gulden vlies clipt door het wapen heen als je het wapen inspecteert.
 • Opgelost - De talisman Baguette heeft een lage resolutie.
 • Opgelost - De talisman Abanico is niet goed uitgelijnd met zijn hoepels.
 • Opgelost - De hoofdbedekking Boomslang van Viper heeft een lage resolutie.
 • Opgelost - De resolutie voor de Dj-bundel voor Jäger, Blitz, Bandit en IQ is inconsistent.
 • Opgelost - Rook, Jackal en gouden Rook-chibi bewegen niet goed als bobbleheads.
 • Opgelost - Het vizier van de hoofdbedekking Vintage bureau van Thermite heeft een lage resolutie.
 • Opgelost - Meerdere hoofdbedekkingen hebben een diamantvorm rond het logo van biologisch gevaar aan de linkerkant van Smoke's gasmasker.
 • Opgelost - Bandits hoofdbedekkingen EBM en Zonne-energie geven hem een emotieloze uitdrukking waarbij zijn ogen wijd open staan en niet knipperen. Welkom terug, Bandits lieve ogen.
 • Opgelost - Meerdere operators hebben eenzijdige textures op al hun uniformen, waardoor sommige delen vanaf sommige hoeken verdwijnen.
 • Opgelost - Je kunt zien dat de cilinders op Mute's gasmasker niet in de goede hoeken staan, zodat hun textures niet gecentreerd zijn. Dit komt op alle hoofdbedekkingen voor, behalve op Boomslang, 2.0 en Grindpatroon.
 • Opgelost - Er zit een gat tussen de kap en het uniform van IQ.
 • Opgelost - Het embleem op de hoofdbedekking Jiboia van Capitão is niet goed gecentreerd.
 • Opgelost - Rooks ogen lijken verschillend in andere hoofdbedekkingen. Soms zijn ze bruin of blauw, of heeft hij andere gezichtsuitdrukkingen.
 • Opgelost - Bij de linkerzak van het Drijfzand-uniform is één kant wit.
 • Opgelost - De Pro League-set van Frost heeft nu grijze zakken & in plaats van zwarte.
 • Opgelost - De riemen op Rooks uniform kunnen op beide schouders clippen en verdwijnen.
 • Opgelost - LOD-probleem op de riemen van alle SAS-uniformen.
 • Opgelost - Een texture van de hoofdbedekking Hoshi Oni van Tachanka heeft een heel lage resolutie.
 • Opgelost - De texture van de hoofdbedekking Velvet Shell van Mira knippert in het voorproefje.
 • Opgelost - De hoofdbedekking Stoflaag van Mute wordt in lage kwaliteit gerenderd.
 • Opgelost - De riemen op de helm van de talisman Thatcher-chibi zijn een eenzijdige texture die verdwijnt.
 • Opgelost- Sledge's hamer zit niet aan zijn rug vast nadat je zijn Elite-uniform aandoet.
 • Opgelost - De rotatiesnelheid van de chibi-talismannen is niet consistent.
 • Opgelost - De hoofdbedekking Red Crow van Rook is hetzelfde als zijn standaard hoofdbedekking als je een voorproefje bekijkt of aandoet in het voorproefje en in de winkel.
 • Opgelost - De Pro League-set skin van Blitz is niet zichtbaar op zijn schild nadat hij ermee is uitgerust.
 • Opgelost - Het bomontwerp van de talisman Dedsec Thunder Ball lijkt een lage resolutie te hebben.
 • Opgelost - De hoofdbedekking Superschurk van Fuze heeft een lage resolutie.
 • Opgelost - De texture van de hoed van Caveira heeft een kleine, witte stip op de achterkant.
 • Opgelost - Blackbeards hoofdbedekking is compleet veranderd tussen Jaar 1 Seizoen 4 en Jaar 2 Seizoen 1. Sommigen hebben andere sjaals, zijn camo's kwijt, hebben anders gekleurde lijnen en minder saturatie.
 • Opgelost - De miniatuurafbeelding voor de hoofdbedekking Edward Teach van Blackbeard heeft een zwarte sjaal in plaats van een beige sjaal.
 • Opgelost - Het kinstuk van de hoofdbedekking Velvet Shell van Doc lijkt groen in de miniatuurafbeelding, in plaats van donkergrijs.
 • Opgelost - Op elke resolutie in het spel lijkt de icoontalisman van Fuze pixelig en een lage resolutie te hebben.
 • Opgelost - De kleuren van de talisman van de Duitse vlag zijn gespiegeld en moeten zijn, van links naar rechts: zwart, rood, geel.
 • Opgelost - De talismannen Gebroken en IJskoud zitten niet vast aan een schild als ze in volledig scherm worden bekeken vanuit het winkelmenu.
 • Opgelost - Als je door de beschikbare talismannen scrollt in de uitrusting, lukt het niet om Blackbeards wapens samen met de talisman Bacon te gebruiken.
 • Opgelost - Er zit geen plaatje in de bevestigings-popup van Bucks Ghost Recon Wildlands-bundel.
 • Opgelost - De wapenskin Gletsjer kan niet goed worden toegepast op de wapens van Valkyrie en Blackbeard.
 • Opgelost - Capitão's Calico Jack clipt in het uniform aan de achterkant van het hoofd.
 • Opgelost - De Canadese vlag op Bucks rugzak lijkt te zweven bij al zijn uniformen.
 • Opgelost - De Stoflaag seizoenstalismannen missen de naam van het seizoen.
 • Opgelost - De wapenskin Ierse signatuur heeft inconsistenties tussen het voorproeficoon en het echte wapenskinicoon.
 • Opgelost - De talismannen French fry en Bacon overlappen met de infotekst in alle talen.
 • Opgelost - Er mist een voorwerp in het betalingsscherm van de talismanbundel Badeendjes.
 • Opgelost - Het 3d-voorproefje van de talisman voor Jackals PDW9 focust op de verkeerde kant van het wapen in het menu met talismannen, skins en uniformen.
 • Opgelost - De wapenskin Martinete voor het primaire wapen van Valkyrie is te donker in het voorproefje.
 • Opgelost - De wapenskin Zijdewever voor de MP5K verschijnt twee keer in de beschrijving van de bundel Liefde is hard.
 • Opgelost - Bij de Olievlek-bundel wordt de naam van het voorwerp gepromoot in plaats van de naam van de bundel.
 • Opgelost - De animatie van een mêleeaanval beginnen terwijl je naar voren beweegt maakt geen geluid op oppervlaktes.
 • Opgelost - Het kan de gebruiker opvallen dat het tel-geluid voor Roem in de nabeschouwing nog steeds afspeelt nadat de speler naar het hoofdmenu is teruggekeerd voordat alle informatie in de nabeschouwing is geüpdatet.
 • Opgelost - Alle DLC operators worden gemarkeerd als nieuwe operators in de tekst, ook als ze al een tijdje uit zijn.
 • Opgelost - Tekst overlapt in de nabeschouwing nadat de teamleider "Blijf spelen als team" selecteert.
 • Opgelost - LOD-probleem op meerdere operators: Jackals vest, Thermite (de FBI-tekst op zijn rug), Twitch (de GIGN-tekst op zijn rug), Recruits handen.
 • Opgelost - Het schild verdwijnt nadat je de operators bekijkt en draait in het tabblad Uniformen vanuit het uitrustingsmenu.
 • Opgelost - Een operator die met een schild is uitgerust kan zijn schild actief hebben terwijl je vanuit de drone kijkt.
 • Opgelost - Wisselen van ATE in Rekruut nadat je een wapen hebt geselcteerd toont meerdere geselcteerde wapens in het menu Operatorselectie.
 • Opgelost - Je kunt kogelhulzen niet zien als je in de eerstepersoon met de shotgun schiet met GIGN-operators.
 • Opgelost - Er knippert iets wits tijdens de herhaling aan het einde van de ronde.
 • Opgelost - De wapenvoorraad clipt door de schouder van de operator nadat je van je secundaire naar je primaire wapen wisselt.
 • Opgelost - De herlaadanimatie bij wapens met magazijnen is foutief als je ligt, waardoor het lijkt alsof het magazijn zweeft.
 • Opgelost - Benen kunnen door de onderkant van het raam clippen als je in de derde persoon begint met abseilen van binnenin een gebouw.
 • Opgelost - Als je een speler die aan het herladen is schiet en hij gaat neer, wordt de animatie van het herladen niet onderbroken.
 • Opgelost - De linkerhand van IQ glitcht na snel afdalen.
 • Opgelost - Als een speler de sprintanimatie snel genoeg annuleert, kunnen de elleboog en het geweer snel naar boven bewegen en dan weer teruggaan naar de normale houding.
 • Opgelost - Sledge's hand clipt door zijn lichaam als hij de voorhamer vasthoudt.
 • Opgelost - Als je als aanvaller de abseilknop loslaat vlak voordat de meter vol is, kan iedereen je op die plek zien terwijl je onzichtbaar abseilend beweegt.
 • Opgelost - Aan het begin van de animatie heeft Mute zijn hand en bovenarm in zijn lichaam zitten voordat hij ze naar voren doet om de stoorzender te pakken.
 • Opgelost - De animatie van de barricade beweegt in de killcamera en herhalingen aan het eind van de ronde.
 • Opgelost - Een mêleeaanval uitvoeren op een hard oppervlak creëert intense vonken.
 • Opgelost - Als je de cameradrone verticaal beweegt hoor je bijna geen geluidseffecten.
 • Opgelost - Het geluid als de cilinder van de zwarte spiegel vrijkomt wordt aan de verkeerde kant van de muur afgespeeld.
 • Opgelost - Wapens van meerdere operators clippen tijdens het scherm 'Meest waardevolle speler'.
 • Opgelost - Als je ligt met je voeten voor je, schommelt je model van links naar rechts.
 • Opgelost - LOD-probleem kan gezien worden op de achterkant van Rooks standaard uniform.
 • Opgelost - De linkerarm schiet terug in positie als je wisselt van de Mk1 9mm naar de C8-SFW.
 • Opgelost - Er zitten inconsistenties in de texture van de hoofdbedekking Red Crow van Capitão.
 • Opgelost - De linkerhand clipt met de zijrail als de UMP met de gehoekte greep wordt gebruikt.
 • Opgelost - Er missen delen van de texture op Thatchers heup.
 • Opgelost - De M590A1 shotgun laat geen kogelhulzen vrijkomen in eerste persoon.
 • Opgelost - De splash art voor maps wordt een zwart scherm tijdens het laden.
 • Opgelost - Er zitten inconsistenties tussen de miniatuurafbeelding en het voorproefje van Schedelregen - brons.
 • Opgelost - De helderheid wordt niet toegepast in de game.
 • Opgelost - Er zitten inconsistenties tussen de miniatuurafbeeldingen van de gouden chibi-talismannen.
 • Opgelost - In sommige gevallen krijgt een speler een straf van 30 minuten voor matchmaking als ze weer een match ingaan nadat ze eruit zijn verwijderd omdat ze voor het eerst twee teamgenoten hebben gedood.
 • Opgelost - De legendarische wapenskins en talismannen worden als 'gewoon' aangemerkt in de uitrusting van een operator.
 • Opgelost - De hoofdbedekkingen IDF-sappeur en Shaldag van Ash hebben brilen die in het gezicht van Ash clippen.
 • Opgelost - De zonnebril van de hoofdbedekking Shockrock van Valkyrie heeft eenzijdige textures.
 • Opgelost - De hoofdbedekking Waxwing van Jäger heeft texturenaden aan de onderkant van de oorwarmers.
 • Opgelost - De hoofdbedekkingen Verlossende kogels en Zitadel van Tachanka hebben geen bivakmuts.
 • Opgelost - De hand van Glaz clipt door de 0Ts-03 als hij de meest waardevolle speler is.
 • Opgelost - Er zit een foutieve texture in de hoofdbedekking -40 van Frost.
 • Opgelost - Shotguns clippen door uniformen.
 • Opgelost - Magazijnen clippen door uniformen van Thermite in het aanpassingsmenu.
 • Opgelost - Er clipt een texture aan de achterkant van de hoofdbedekking Lege ruimte van Montagne.
 • Opgelost - Er zijn inconsistenties als je met de muis over de iconen van sommige operators zweeft.
 • Opgelost - De optie 'lijst verversen' wordt geselecteerd in plaats van 'aangepaste game' als je 'lijst verversen' hebt geselecteerd en de muis daarna snel beweegt naar de plek waar een aangepaste game zou verschijnen in het menu 'meedoen aan aangepast spel'.
 • Opgelost - Er is een probleem met repliceren als een operator in derde persoon kijkt naar een operator in de ladder terwijl je een lopende match binnenkomt.
 • Opgelost - De killcamera wordt verkeerd geplaatst (PvP-perspectief van lokatie).
 • Opgelost - Frost wordt op het scherm 'Meest waardevolle speler' getoond met het magazijn van het 9mm C1-wapen dat in haar personagemodel clipt.
 • Opgelost - Mute krijgt geen punten als hij Jackals Eyenox verstoort.
 • Opgelost - Er is een LOD-probleem op de hoofdbedekking Carnaval van IQ als je heen en weer loopt in de derde persoon.
 • Opgelost - Operators clippen soms door de trap als ze liggend bewegen.
 • Opgelost - Er is een foutieve animatie als je wisselt van primaire naar secundiare modus met Bucks CAMRS.
 • Opgelost - Nadat je opnieuw een spel binnenkomt, klopt de informatie die wordt getoond in ondersteuningsmodus niet.
 • Opgelost - Rooks uitrustingspagina komt kort tevoorschijn als je de operatorvideo van Rook bekijkt.
 • Opgelost - De lokatie "1V Persruimte" van de map Consulaat wordt deels op het kompas getoond in de Braziliaanse taaloptie.
 • Opgelost - XP en Roem wordt niet uitgedeeld aan het einde van een match.
 • Opgelost - Het effect van Jackals gadget blijft hangen nadat hij is uitgeschakeld voor spelers in ondersteuningsmodus tijdens de herhaling aan het einde van de ronde.
 • Opgelost - De talisman Ma Mie heeft een lage resolutie.
 • Opgelost - Er is een verbindingsprobleem met de texture op de linkerkant van het vest van Pulse.
 • Opgelost - Operators kunnen door de rook heen zichtbaar zijn in sommige belichtingen.
 • Opgelost - Icoontalismannen van operators hebben textures met lage resolutie.
 • Opgelost - Visuele effecten van de vonken van een gebroken gloeilamp in BG Bar vallen omlaag boven de vloer.
 • Opgelost - Jackals PDW9 mist de wapenskin Plus Ultra.
 • Opgelost - De standaard en seizoenshoofdbedekkingen van Bandit hebben een ongekleurde texture aan de bovenkant van het vizier.
 • Opgelost - Talismannen van Thermite lijken kleiner, vergeleken met icoontalismannen van andere operators.
 • Opgelost - Er zit een pixelige lijn aan de onderkant van het haar van Frost bij haar hoofdbedekking -40.
 • Opgelost - Textures worden verkeerd toegepast op de slagpin van verschillende skins van de USP40.
 • Opgelost - De talisman Vliegende tijger is niet geplaatst in een hoek van 45 graden.
 • Opgelost - De ITA12S Crossfade-skin mist een aantal details van de ITA12L.
 • Opgelost - De standaard en IDF-sappeur uniformen van Ash hebben verkeerd gekleurde kniebeschermers in eerste persoon.
 • Opgelost - Het politie-insigne op het elite pantser van Rook is misleidend, omdat hij bij de GIGN hoort.
 • Opgelost - Plekken met schaduwen zijn te donker op HBAO+.
 • Opgelost - Spelers die worden verwijderd omdat ze inactief zijn krijgen geen timer te zien voor hun straf.
 • Opgelost - Een speler krijgt een straf van 2 minuten als hij 2 teamgenoten doodt.
 • Opgelost - Spelers merken op dat het NAT-type verandert naar Strikt na het updaten naar Y2S1.3.
 • Opgelost - De roulette voor een Alfapack aan het einde van de match kan meerdere keren worden ingezet als je wisselt tussen weergavemodussen.